2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hmm anladım canımm önlem olarak verdi demekki biliyorum tatlım 28 günde bir oluyorum 12 kasımdı. Hesaplamalarıma göre de tam yumurtlama zamanında olmuş minnağım

Hmm anladım canımm önlem olarak verdi demekki biliyorum tatlım 28 günde bir oluyorum 12 kasımdı. Hesaplamalarıma göre de tam yumurtlama zamanında olmuş minnağım
İnşallaahhh şu dönemleri biran önce atlatırız bebeklerimizin sağlıkla bize tutuntuğunu görürüz biran önce

Sağol kuzum haber ver mutlaka sen de bize Ben beta hcg 400 olduktan sonra hiç baktırmadım canım. Şu anda o yüzden bilgim yok doktor hesaplayarak kendi verdi canım randevuyu
Yarın vericem inşallah canımm Anladım canım normal ultrasonda mı göründü yoksa vajinal ultrason mu? Ay ne çok soru soruyorum yarın olsa da rahatlasam

Mutlaka bize de haber ver

Canım senin sat kaçtı? Birde yumurtlama gününü takip ettin mi hangi gündü?
Veririm tabi ki canım
Benim sat 1 kasımdı canım. O ay hasta olduğum için 1 kere ilişki oldu o da 15 kasım olması lazım yanlış hatırlamıyorsam

Yarın vericem inşallah canımm Anladım canım normal ultrasonda mı göründü yoksa vajinal ultrason mu? Ay ne çok soru soruyorum yarın olsa da rahatlasam
Sor tabi ki burada bunun için varızz normal ultrasonda göründü canım. Alttan baksa bebiş de görünürdü belki

Ben kasık ağrısı ile gittim apandist idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kist felan denerek gebeliğimi öğrendim herhalde 3 haftalık felandı şimdi 5+2 yim. İlk öğrendiğim doktor bir torba ilaç verdi sonra doktoru değiştirdim o da folik asit ve tansiyonum olduğu için ecoprin verdi hangisine inanacağımj bilemedim ne dersiniz kızlar?????

Benim de doğum tarihim senle aynı senin şu an 5+6olman lazim canim

İlk doktorun neler verdi canım?

Kızlar selam...
Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum, özellikle 3 gündür çok huzursuzum, iştahsızım, gaz sancısı ve kasık ağrım var... gözlerim batıyo artık.,.
Niye böyle oldu bileniniz var mı ?

Daha öncede yazmıştım sana canım ilk 3 ay sadece folik asit (vitamin olarak)
Çok ilaç veren doktor iyi doktordur yanılgısı var aksine bu dönemde ne kadar dışarıdan birşeyler almazsak o kadar iyi. Doğal Yollardan karşılamak lazım.
Ya da kendine güvendiğin bir doktor arayışına gir canım. Doktora güvenmek çok önemli hatta en önemlisi bence

İlk hamileliğimde sabah 4-5te uyanıyordum çok sinir bozucuydu zamanla geçecek ama bütün bunlar
Kasık batması da ağrısı da olur normal

Canım bende öyle yatakta kıpırdamaya korkuyorum. Cok fazla kasık ağırısı yaşıyorum. Hele öksürmek işkence
İştahsızlık yok hatta tam tersine iştahım açıldı

Ayrıca boyum 1.65, kilom 66 ve bana hamilelik boyunca kilo almıycaz çok müsait görünüyorsunuz kilo almaya dedi

Ayrıca boyum 1.65, kilom 66 ve bana hamilelik boyunca kilo almıycaz çok müsait görünüyorsunuz kilo almaya dedi
Şimden gözün aydın canım Hamilelikte kilo almamak mümkün mü?
Afedersin ama ben çok kötü kabız oldum. Her gün wcye çıkan ben yok yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…