Ayyy ne güzelHadi gözün aydın canim ben de yarin kalp atışı icin gidicem hayirlisiyla
Hmm anladım canımm önlem olarak verdi demekkiDaha önce olumsuz ya da olumlu sonuçlanan bir gebeliğim olmadı. Annem ve yakın arkadaşım sağlık sektöründe çalışıyor. Onlar başka doktorlara sordular kullanmamda sakınca yokmuş
Senin sat 30 ekimdi ya , yumurtlama gününü biliyor musun?
İnşallaahhh şu dönemleri biran önce atlatırız bebeklerimizin sağlıkla bize tutuntuğunu görürüz biran önceHmm anladım canımm önlem olarak verdi demekkibiliyorum tatlım 28 günde bir oluyorum 12 kasımdı. Hesaplamalarıma göre de tam yumurtlama zamanında olmuş minnağım
İnşallahhİnşallaahhh şu dönemleri biran önce atlatırız bebeklerimizin sağlıkla bize tutuntuğunu görürüz biran önce❤
Yarın vericem inşallah canımmSağol kuzum haber ver mutlaka sen de bizeBen beta hcg 400 olduktan sonra hiç baktırmadım canım. Şu anda o yüzden bilgim yok doktor hesaplayarak kendi verdi canım randevuyu
Veririm tabi ki canımMutlaka bize de haber ver
Canım senin sat kaçtı? Birde yumurtlama gününü takip ettin mi hangi gündü?
Sor tabi kiYarın vericem inşallah canımmAnladım canım normal ultrasonda mı göründü yoksa vajinal ultrason mu? Ay ne çok soru soruyorum yarın olsa da rahatlasam
Veririm tabi ki canım
Benim sat 1 kasımdı canım. O ay hasta olduğum için 1 kere ilişki oldu o da 15 kasım olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Benim de doğum tarihim senle aynı senin şu an 5+6olman lazim canimBen kasık ağrısı ile gittim apandist idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kist felan denerek gebeliğimi öğrendim herhalde 3 haftalık felandı şimdi 5+2 yim. İlk öğrendiğim doktor bir torba ilaç verdi sonra doktoru değiştirdim o da folik asit ve tansiyonum olduğu için ecoprin verdi hangisine inanacağımj bilemedim ne dersiniz kızlar?????
İlk doktorun neler verdi canım?Ben kasık ağrısı ile gittim apandist idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kist felan denerek gebeliğimi öğrendim herhalde 3 haftalık felandı şimdi 5+2 yim. İlk öğrendiğim doktor bir torba ilaç verdi sonra doktoru değiştirdim o da folik asit ve tansiyonum olduğu için ecoprin verdi hangisine inanacağımj bilemedim ne dersiniz kızlar?????
Daha öncede yazmıştım sana canım ilk 3 ay sadece folik asit (vitamin olarak)Ben kasık ağrısı ile gittim apandist idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kist felan denerek gebeliğimi öğrendim herhalde 3 haftalık felandı şimdi 5+2 yim. İlk öğrendiğim doktor bir torba ilaç verdi sonra doktoru değiştirdim o da folik asit ve tansiyonum olduğu için ecoprin verdi hangisine inanacağımj bilemedim ne dersiniz kızlar?????
İlk hamileliğimde sabah 4-5te uyanıyordum çok sinir bozucuydu zamanla geçecek ama bütün bunlarKızlar selam...
Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum, özellikle 3 gündür çok huzursuzum, iştahsızım, gaz sancısı ve kasık ağrım var... gözlerim batıyo artık.,.
Niye böyle oldu bileniniz var mı ?
Canım bende öyle yatakta kıpırdamaya korkuyorum. Cok fazla kasık ağırısı yaşıyorum. Hele öksürmek işkenceKızlar selam...
Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum, özellikle 3 gündür çok huzursuzum, iştahsızım, gaz sancısı ve kasık ağrım var... gözlerim batıyo artık.,.
Niye böyle oldu bileniniz var mı ?
Yarın vericem inşallah canımmAnladım canım normal ultrasonda mı göründü yoksa vajinal ultrason mu? Ay ne çok soru soruyorum yarın olsa da rahatlasam
Mutlaka yazicam canimsabah erkenden gidecem ins
Canım göremedik keseyi. Doktor rahim kaşınlaşmış sağlıklı bir gebelik gibi görünüyor. Görür gibi oldum keseyi de ama emin olalım haftaya gelin dediKızlar naptınız? Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Şimden gözün aydın canımAyrıca boyum 1.65, kilom 66 ve bana hamilelik boyunca kilo almıycaz çok müsait görünüyorsunuz kilo almaya dedi