- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Canım bana folık asıt verdı zaten ıcıyordum bırxe happy mumy dıe bı multıvıtamınArkadaşlar Dr lar vitamin vs olarak neler önerdi .folik asit devammi
Bunu bılmıyorum kuzum ama benım ıctıgım cok oyı onu sorabılırsın multıvıtamın happy mumyKızlar omega3 konusunda çok araştırdım. Sizlere bu konuda bir şeyler söylemek istiyorum. Ayrıca yanıldığım kısımlar varsa sizler düzeltmiş olursunuz.
Şimdi bu omega3 haplarında önemli olan detaylar varmış.
-Bunlardan ilki trigliserid form olması
-Bir diğeri ve önemlisi içeriğindeki EPA ve DHA oranının 1,5 olması en idealiymiş.
Daha birçok detay var aslında ama benim kafama yatan bir şey buldum. Yarın doktora danışacağım. Sizden ricam sizde kendi doktorunuzla görüştüğünüz zaman sorabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2566288 Eki Görüntüle 2566289 Eki Görüntüle 2566290
Aynen canım lekelenme olmustu ama kesildi çok şükür.Canom degerın kotu degıl kı lekelenme mı var
Bende çok fazla yoktu ama burun ici hafif kanama oluyor burnunu tıkıyor evet. Çok şaşırdım ama bu imzalarda yazıyordu burun kanamasi görülebilir diye ilk haftalarda. Onun haricinde alt solunum yolundan kaynaklı bir sıkıntı yok.
yok canım bir rahatsızlığom çok şükürBenim başıma gelmedi canım bilemiyorum. Aktif üst ya da alt solunum yolu enfeksiyonun var mi? Ben genelde solunum yolu enfeksiyonlarinda yaşarım nefes darlığını.
Cok sevındım kuzum saglıkla ılerlesın ınsallahAynen canım lekelenme olmustu ama kesildi çok şükür.
Hadı guzel haberlerle gel canım en son durumun neydı?Günaydın kızlar bu gün doktora kimler gitti yada gidiyorben 2 bucukta gitcem
Hiç ultrasona girmedim ben daha beta 212 di 4 aralıkta 15 gün sonra gel demişti doktorumHadı guzel haberlerle gel canım en son durumun neydı?
Sen gorursun herseyı bugun ınsallah:)Hiç ultrasona girmedim ben daha beta 212 di 4 aralıkta 15 gün sonra gel demişti doktorum
Inşallah canımSen gorursun herseyı bugun ınsallah:)
Nasılsın pekı canım suan var mı belırtıler arttı mı?Inşallah canım
Ağrılar oluyor hala ara sıra gögüs hasasiyeti var . Ve midem şuan çok kazınıyorNasılsın pekı canım suan var mı belırtıler arttı mı?
Bende surwklı acıkıyorum:)))Ağrılar oluyor hala ara sıra gögüs hasasiyeti var . Ve midem şuan çok kazınıyorhemen birseyler yiyim
Aynwnn ole kuzumBebişler sağlıklı olsunda
Cumartesı mı 62ydı canım?Eki Görüntüle 2566396 dünkü kan sonucum kizlar 3 gun önce 62idi