- 12 Kasım 2008
- 862
- 682
Bir kedi annesi daha varmışCanım toksoplazma sadece hayvandan geçer diye bir şey yok. İyi yıkanmayan sebze meyvelerde risk daha fazla. sokaktaki kedi köpeklerde de dışkısıyla temasın olmadığı sürece hiç bi sıkıntı yok. Evde bakılan Kedi zaten sadece evde dışarı çıkmıyorsa ve kuru mama ile besleniyorsa toksoplazma onlarda olmuyor ve sana bulaşma ihtimali de sıfır oluyor haliyle. abartılacak bir durum yok yani. benim evimde kedim var bu konuda bi kaç doktorun da fikrini aldım.
Sadece folik asit..Arkadaşlar Dr lar vitamin vs olarak neler önerdi .folik asit devammi
Şimdilik sadece folik asit. 12. Haftadan sonra sanırım gerek duyulursa başka vitaminlere başlanıyor.Arkadaşlar Dr lar vitamin vs olarak neler önerdi .folik asit devammi
Ay maşallahGorduk cok sukur kesemizi kizlar
Gözün aydın darısı bebeğe ve kalp atışına olsun sağlıkla görürsünüz inşallahGorduk cok sukur kesemizi kizlar
Bir kedi annesi daha varmış
Folik asit veriyorlar ama omega 3 takviyesinin hamileliğin başından hatta kalmadan öncesinde ek olarak alınması gerektiğini bi kaç araştırmada okumuştum. beyin ve göz sağlığı için vücutta fazla olması gerekiyor hamilelikte. O yüzden almayı düşüyorum.Arkadaşlar Dr lar vitamin vs olarak neler önerdi .folik asit devammi
Evvet kesinliklesenin de mi kedin varstres topu gibiler şu en hassas zamanlarımda beni güldüren tek şey
İnşallah canımm yarın 11.30 . Zaman geçmiyor :)Doktorum söylemedi ama kağıtta yazıyor.
Şuan henüz 1.2 cm sadece
Darısı başına yarın canım seninde güzel haberlerini bekliyoruz
Folik asit 3 ay boyunca devam diye biliyorum. Onun dışında kullandığım vitamin yok ama omega3 almak istiyorum.Arkadaşlar Dr lar vitamin vs olarak neler önerdi .folik asit devammi
Canım ben de bundan almayı düşünüyorum. Benim de öğrendiklerimi yazıyım. Ağır metal içeren balıklardan elde edilmiyor bir de balık karaciğeri de bulunmuyormuş içinde. Karaciğer yüksek a vitamini içerdiğinden hamilelikte çok zararlı. Trigliserid form da yüksek emilim sağladığından daha faydalı. Ben hamilelikten önce kullanmak istediğimde başka bi doktora sormuştum bunu gözüm kapalı öneririm demiştiKızlar omega3 konusunda çok araştırdım. Sizlere bu konuda bir şeyler söylemek istiyorum. Ayrıca yanıldığım kısımlar varsa sizler düzeltmiş olursunuz.
Şimdi bu omega3 haplarında önemli olan detaylar varmış.
-Bunlardan ilki trigliserid form olması
-Bir diğeri ve önemlisi içeriğindeki EPA ve DHA oranının 1,5 olması en idealiymiş.
Daha birçok detay var aslında ama benim kafama yatan bir şey buldum. Yarın doktora danışacağım. Sizden ricam sizde kendi doktorunuzla görüştüğünüz zaman sorabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2566288 Eki Görüntüle 2566289 Eki Görüntüle 2566290
Canım uyumaktan girip de msjlari okuyamiyorum kusira bakma. Doktora gitmeden 2 gün önce 225di. Doktor ilacı yazdığında 450 gibi falandır herhalde.Gecen gebelıgımde kullanmıstım berbat bı ılac sarjos gıbı gezıyordum beta kactı en son senın progestana basladıgınsq?
Canım ben de bundan almayı düşünüyorum. Benim de öğrendiklerimi yazıyım. Ağır metal içeren balıklardan elde edilmiyor bir de balık karaciğeri de bulunmuyormuş içinde. Karaciğer yüksek a vitamini içerdiğinden hamilelikte çok zararlı. Trigliserid form da yüksek emilim sağladığından daha faydalı. Ben hamilelikten önce kullanmak istediğimde başka bi doktora sormuştum bunu gözüm kapalı öneririm demişti
Benim başıma gelmedi canım bilemiyorum. Aktif üst ya da alt solunum yolu enfeksiyonun var mi? Ben genelde solunum yolu enfeksiyonlarinda yaşarım nefes darlığını.ben çok fazla nefes darlığı yaşıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum bnm gibi olan varmı
Bende çok fazla yoktu ama burun ici hafif kanama oluyor burnunu tıkıyor evet. Çok şaşırdım ama bu imzalarda yazıyordu burun kanamasi görülebilir diye ilk haftalarda. Onun haricinde alt solunum yolundan kaynaklı bir sıkıntı yok.ben çok fazla nefes darlığı yaşıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum bnm gibi olan varmı
Canom degerın kotu degıl kı lekelenme mı varCanım uyumaktan girip de msjlari okuyamiyorum kusira bakma. Doktora gitmeden 2 gün önce 225di. Doktor ilacı yazdığında 450 gibi falandır herhalde.