- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Yaa bunlar ne guzel haberler boyleKızlar bizde kesemizi gördük sata göre 5+1dik bugünHerşey yolunda gözüküyormuş
31 Aralık’a kalp atışı için randevumuzu aldık.
Amin canım inşallahgalaksidebirbalik canimmm cok mutlu oldum... Allah kalp atisini duymayi da saglikla kucagina almayi da nasip etsin
Sen kan baktırdın mı canımgalaksidebirbalik canimmm cok mutlu oldum... Allah kalp atisini duymayi da saglikla kucagina almayi da nasip etsin
Yaaaa hayırı ugurlu olsjn en son betanız kactı acaba?Kızlar bizde kesemizi gördük sata göre 5+1dik bugünHerşey yolunda gözüküyormuş
Aynı gidiyoruz canım benimde 5 hafta bugünKızlar bizde kesemizi gördük sata göre 5+1dik bugünHerşey yolunda gözüküyormuş
Ayın 9unda 640 idi.Yaaaa hayırı ugurlu olsjn en son betanız kactı acaba?
Canım toksoplazma sadece hayvandan geçer diye bir şey yok. İyi yıkanmayan sebze meyvelerde risk daha fazla. sokaktaki kedi köpeklerde de dışkısıyla temasın olmadığı sürece hiç bi sıkıntı yok. Evde bakılan Kedi zaten sadece evde dışarı çıkmıyorsa ve kuru mama ile besleniyorsa toksoplazma onlarda olmuyor ve sana bulaşma ihtimali de sıfır oluyor haliyle. abartılacak bir durum yok yani. benim evimde kedim var bu konuda bi kaç doktorun da fikrini aldım.Doktorun mu istedi toksoplazmayı bir kedimiz var ablamda tedirginim oraya gitmesem olmaz ama bir sıkıntı çıkar diye de korkuyorum negatif çıksa belki biraz rahatlarım
Bugun kan testi icin gittim, yarin sonuclar cikicak. Persembe de aksam 5:30a doktor randevum var. insallah hersey yolunda giderSen kan baktırdın mı canım
MaaşallahKızlar bizde kesemizi gördük sata göre 5+1dik bugünHerşey yolunda gözüküyormuş
Evet, verdiği çıktıda da yazıyor zaten hem haftası günü hem kesenin boyutu.Kizlar doktor keseye bakarken kac mm oldugunu soyledi mi
İnşallah duyarsınız.Kizlar bende bugun 5 hafta 3 gunlugum sua doktora geldim yarim saat sonra randevum var insallah kalp atisini duycaz bugun
Doktorum söylemedi ama kağıtta yazıyor.Kizlar doktor keseye bakarken kac mm oldugunu soyledi mi
Darısı başına yarın canım seninde güzel haberlerini bekliyoruzMaaşallah
Sadece dışkısıyla geçer dimiCanım toksoplazma sadece hayvandan geçer diye bir şey yok. İyi yıkanmayan sebze meyvelerde risk daha fazla. sokaktaki kedi köpeklerde de dışkısıyla temasın olmadığı sürece hiç bi sıkıntı yok. Evde bakılan Kedi zaten sadece evde dışarı çıkmıyorsa ve kuru mama ile besleniyorsa toksoplazma onlarda olmuyor ve sana bulaşma ihtimali de sıfır oluyor haliyle. abartılacak bir durum yok yani. benim evimde kedim var bu konuda bi kaç doktorun da fikrini aldım.
Tabiki. Ve evde bakılan dışardan beslenmeyen bir kediyse dışkısında da bulunmaz zaten. yani kedide de olmuyor toksoplazma. Ben kedime de tahlil yaptırdım onda çıkmadı. Yine de önlem amaçlı eşim temizliyor kumunu. İçiniz rahat olsun.Sadece dışkısıyla geçer dimi
Kedi zaten ablamda ben haftada sadece 2 gün falan görüyorum ama tek sıkıntı dışarı çıkıyor ama dışaeda bişey yemezTabiki. Ve evde bakılan dışardan beslenmeyen bir kediyse dışkısında da bulunmaz zaten. yani kedide de olmuyor toksoplazma. Ben kedime de tahlil yaptırdım onda çıkmadı. Yine de önlem amaçlı eşim temizliyor kumunu. İçiniz rahat olsun.