- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Ever cnanımBeta 2 günde iki katı artıyor demi sağlıklı gebelikte genelde
Doktorun mu istedi toksoplazmayı bir kedimiz var ablamda tedirginim oraya gitmesem olmaz ama bir sıkıntı çıkar diye de korkuyorum negatif çıksa belki biraz rahatlarımarkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
Ben kaba taslak 4 aralıkta verdigimi hesapladım 212 di 15 gün sonra iki güne iki katı artma olduysa eger benim şuan 13.000 le 25.000 arası hesaba göreEver cnanım
Yaaa hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorumBen kaba taslak 4 aralıkta verdigimi hesapladım 212 di 15 gün sonra iki güne iki katı artma olduysa eger benim şuan 13.000 le 25.000 arası hesaba göre
2000 lerde görünür bence bende 3000 lerde çıkar demiştim ama 5000 i geçmişBana salı gunu gel dedı hesaplarımda 2bınlere ulasmıs oluyor acaba gorebılır mıyım?
Sen yarın mı gıdıyordun dr aBeta hcg sonucum böyle buradada 6. Hafta yazıyor zaten 10.000 üstü
Umarım cok heyecanlıyım bu arada cuma 63.75dı bugun 289.1cıktı2000 lerde görünür bence bende 3000 lerde çıkar demiştim ama 5000 i geçmiş
Inşallah canım ya meraktan 15 gün zor gecti yarın ögleden sonra görürüz inşallah hersey yolundadır . Her hangi bi lekenlenmem de olmadı çok şükür sadece herkezde olan gögüs sızlaması ağrısı kasık ağrısı batması bel agrısı ve aşırı uykulu hal var hayırlısı artık hakkımızdaYaaa hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum
Evet kuzum yarınSen yarın mı gıdıyordun dr a
Cok guzel haberlerle gelıceksın ınsallah kuzumEvet kuzum yarın
Cok sukur canım benımde bugun belımın arkasında bır sızlama varInşallah canım ya meraktan 15 gün zor gecti yarın ögleden sonra görürüz inşallah hersey yolundadır . Her hangi bi lekenlenmem de olmadı çok şükür sadece herkezde olan gögüs sızlaması ağrısı kasık ağrısı batması bel agrısı ve aşırı uykulu hal var hayırlısı artık hakkımızda
Hayırlısı canım inşallah haberleri yazarım sizlereCok sukur canım benımde bugun belımın arkasında bır sızlama var
Canımm çok sevindimmKızlar keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz şuan için herşey normal 5 haftalık görünüyor
Benim de ilk gebeliğimde toksoplazma öyle cıkmıştı, çiğ et, toprak(hayvan pisliği olma ihtimalinden dolayı), kedi, kuş özellikle.. uzak durmak gerektiğini okumustum..arkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
Aslında beta degeri cok önemli degil, sadece düzenli artışı takip edilir. Normal gebelik mi, tek mi coğul mu , dış mı mol mu, betanın artış şekline göre öğrenilir erken dönemde.. yani haftan önemli onu takip etmek lazım..Bebıslerımmm bebek ne zaman gorunuyor yanı tahmını beta kaxtayken?
Saol canımmAslında beta degeri cok önemli degil, sadece düzenli artışı takip edilir. Normal gebelik mi, tek mi coğul mu , dış mı mol mu, betanın artış şekline göre öğrenilir erken dönemde.. yani haftan önemli onu takip etmek lazım..
Ohhh ne güzel, hadi inşallah 10 gün sonra kalp atışını da duyduğunu okuruzKızlar keseyi gördüm 10 gün sonra kalp atışı için gideceğiz şuan için herşey normal 5 haftalık görünüyor
İnşallah canım evet verdiOhhh ne güzel, hadi inşallah 10 gün sonra kalp atışını da duyduğunu okuruz
Ultrason fotoğrafı verdi mi peki?