2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
arkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
Doktorun mu istedi toksoplazmayı bir kedimiz var ablamda tedirginim oraya gitmesem olmaz ama bir sıkıntı çıkar diye de korkuyorum negatif çıksa belki biraz rahatlarım

Beta hcg sonucum böyle buradada 6. Hafta yazıyor zaten 10.000 üstü

Eklentiler

• 20191217_150411.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 74
Yaaa hadı ınsallah guzel haberlerını beklıyorum
Inşallah canım ya meraktan 15 gün zor gecti yarın ögleden sonra görürüz inşallah hersey yolundadır . Her hangi bi lekenlenmem de olmadı çok şükür sadece herkezde olan gögüs sızlaması ağrısı kasık ağrısı batması bel agrısı ve aşırı uykulu hal var hayırlısı artık hakkımızda

Cok sukur canım benımde bugun belımın arkasında bır sızlama var

arkadaşlar bi sorum olacaktı dünkü vermiş olduğum kan testintinde toksoplasma 1 çıktı pozitif görünüyo referans aralığı 0.0 1.0 yani tam sınırda sizce risk varmıdır
Benim de ilk gebeliğimde toksoplazma öyle cıkmıştı, çiğ et, toprak(hayvan pisliği olma ihtimalinden dolayı), kedi, kuş özellikle.. uzak durmak gerektiğini okumustum..

Bebıslerımmm bebek ne zaman gorunuyor yanı tahmını beta kaxtayken?
Aslında beta degeri cok önemli degil, sadece düzenli artışı takip edilir. Normal gebelik mi, tek mi coğul mu , dış mı mol mu, betanın artış şekline göre öğrenilir erken dönemde.. yani haftan önemli onu takip etmek lazım..

Saol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…