Selam kizlar. O kadar konusulmuski valla okuyamadim ins herkes bugun daha da iyidir. Bende hic sevmiyorum parti islerini cok geregksoz fuluzu seyler onun yerine bebegimin eksiklerini alirim daha mantikli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kizlar. O kadar konusulmuski valla okuyamadim ins herkes bugun daha da iyidir. Bende hic sevmiyorum parti islerini cok geregksoz fuluzu seyler onun yerine bebegimin eksiklerini alirim daha mantikli.
Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?
3. ayda bakıyorum dediilk hamilelik bu sene miydi? Bu tahliller hemen degismedigi icin gebeligin ilerleyen surecinde bakacak olabilir canim.
ya o nasıl yapılıyor sen bilmiyorsun yani?? kesinlikle bana göre değil, hatta eşime göre hiç değilben kesinlikle yapicam.doktora bile dedim simdiden soylemeyin die zarfa yazdircam.balon yaptircaz pasta pogaca falan patlatip kutlariz ailece
doktor kagida yazip zarfla vercek bende onuben 5 te keseyi gördüm, 7de kalp atışı için gittim 9da da kontrol için şimdi 13 te gidicem
3. ayda bakıyorum dedi
ya o nasıl yapılıyor sen bilmiyorsun yani?? kesinlikle bana göre değil, hatta eşime göre hiç değil
Para ile bulaşıyor olacaktı, yani paraya dokunduktan sonra eller yıkanmalı...nasıl yani para için mi bakılıyomuş bu kadar
Allahh Allah bunun doğruluk payı var mıymış? Bana da arkadaşım demişyi belin ağrır ise oğlun olur diye ama benim bel ağrım öyle yok denecek kadar az.Kızlar geçen belim ortası acıyor dedim ya doktora gittim yanlarda ağrı yoğunsa kız belin ortası acı ağrı varsa erkek çıkar genelde ama bişey söylemek için erken dedi fikriniz olsun diye yazıyım dedim
benim kızımda belim ağrımıştı.Allahh Allah bunun doğruluk payı var mıymış? Bana da arkadaşım demişyi belin ağrır ise oğlun olur diye ama benim bel ağrım öyle yok denecek kadar az.
Valla benim gibi 3 kızdan sonra insan cinsiyeti merak edip tüm teorileri okuyorbenim kızımda belim ağrımıştı.
evet öyledir tahmin ediyorum bu sefer erkek senin içime öyle doğuyo.Valla benim gibi 3 kızdan sonra insan cinsiyeti merak edip tüm teorileri okuyor
hislerim kuvvetlidir,tabi allah bilirdeValla benim gibi 3 kızdan sonra insan cinsiyeti merak edip tüm teorileri okuyor
2 hafta sonra lütfen tekrar yazAllahh Allah bunun doğruluk payı var mıymış? Bana da arkadaşım demişyi belin ağrır ise oğlun olur diye ama benim bel ağrım öyle yok denecek kadar az.
ben 5 te keseyi gördüm, 7de kalp atışı için gittim 9da da kontrol için şimdi 13 te gidicem
3. ayda bakıyorum dedi
ya o nasıl yapılıyor sen bilmiyorsun yani?? kesinlikle bana göre değil, hatta eşime göre hiç değil
ben 2 hafta sonradan yazayım bel ağrım yok.geleceğinizden mesaj getirdim2 hafta sonra lütfen tekrar yaz
Kendi doktorum bana da boyle demisti. Devlete gittigimde tahlil icin doktor hepsini yapmisti.
Bulantıyla ilgili de bir mesaj var mı acababen 2 hafta sonradan yazayım bel ağrım yok.geleceğinizden mesaj getirdim
evet öyledir tahmin ediyorum bu sefer erkek senin içime öyle doğuyo.
hislerim kuvvetlidir,tabi allah bilirde
2 hafta sonra lütfen tekrar yaz
o çoktan bitti.uyku var çok birde yeme derdiBulantıyla ilgili de bir mesaj var mı acaba
Bende de öyle canım boğaz kuruluğu, hapşırık var ama halsizlik ya da herhangi birşey yapmadı şimdilik şükür.evet an itibariyle kızım evimize gribi taşıdı.hapşırıklar başladı bende hakkımızda hayırlısı