• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?

ben 5 te keseyi gördüm, 7de kalp atışı için gittim 9da da kontrol için şimdi 13 te gidicem

ilk hamilelik bu sene miydi? Bu tahliller hemen degismedigi icin gebeligin ilerleyen surecinde bakacak olabilir canim.
3. ayda bakıyorum dedi 🤷‍♀️
ben kesinlikle yapicam.doktora bile dedim simdiden soylemeyin die zarfa yazdircam.balon yaptircaz pasta pogaca falan patlatip kutlariz ailece
ya o nasıl yapılıyor sen bilmiyorsun yani?? kesinlikle bana göre değil, hatta eşime göre hiç değil 😂😂

ben 5 te keseyi gördüm, 7de kalp atışı için gittim 9da da kontrol için şimdi 13 te gidicem

ya o nasıl yapılıyor sen bilmiyorsun yani?? kesinlikle bana göre değil, hatta eşime göre hiç değil 😂😂
doktor kagida yazip zarfla vercek bende onu
ororganizasyona vericem.zaten hemen gecesi ogrenmis olcaz.aile ile birlikte o heyecani yasamak istiyoruz guzel bir hatira biriktiririz. hamilelik ajandasi da alicam haftaya orayada eklemeye anim olur resimlerle.cocuguma daha dogmadan em ozel hediyesi hazirlicam😊

bide bişey dicem o videoyu çekenler bazen istemediği cinsiyet çıkınca şok oluyo.nerde izlese insan anlıyor onu😊😂yaptırcak arkadaşlar eşlerinize tembihleyin istediği cinsiyet varsa eğer çıkmazsa çaktırmasın sevinsin😂ömür boyu kalcak sonuçta,sonra çocuk ömür boyu babam bana niye sevinmedi demesin

Kızlar geçen belim ortası acıyor dedim ya doktora gittim yanlarda ağrı yoğunsa kız belin ortası acı ağrı varsa erkek çıkar genelde ama bişey söylemek için erken dedi 😁 fikriniz olsun diye yazıyım dedim
Allahh Allah bunun doğruluk payı var mıymış? Bana da arkadaşım demişyi belin ağrır ise oğlun olur diye 😊 ama benim bel ağrım öyle yok denecek kadar az.

Kendi doktorum bana da boyle demisti. Devlete gittigimde tahlil icin doktor hepsini yapmisti.

evet an itibariyle kızım evimize gribi taşıdı.hapşırıklar başladı bende hakkımızda hayırlısı🥴

evet öyledir tahmin ediyorum bu sefer erkek senin içime öyle doğuyo.
hislerim kuvvetlidir,tabi allah bilirde😀

Rabbim inşallah önce evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah banada hayırlı sağlıklı bir oğul nasip etsin. Mutlu olurum herhalde demi 😊
2 hafta sonra lütfen tekrar yaz 😁😕

İnşallah unutmaz isem yazarım 😊 eğer unutur isem sen hatırlat😊

Bende de öyle canım boğaz kuruluğu, hapşırık var ama halsizlik ya da herhangi birşey yapmadı şimdilik şükür.
[/QUOTE]
daha yeni iyileşmiştim .kışın hamilelik çok zor ya

Back