2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Rheaa büyütene kadar bir düzen oturmayacak sanırım uykusuydu yemeğiydi derken geçiyor vakit. Her ne kadar böyle desem de yine de denemeden vazgeçmiyorum bugün 3.kez karar verdim gece beslenmesini kesiyorum diyerek bayrağı çektim emmeden uyudu bakalım gece nasıl geçecek. Gündüz sadece bir kez emerek şaşırttı beni birde akşam istedi toplamda iki kez emdi eğer uykuya yenilmezsem (bazen emdiğini bile hatırlamıyorum bir bakiyorum meme açık emiyor uyku haliyle emzirmis oluyorum) gece başlayacağım kendime maksimum bir hafta veriyorum. Ha gayret bakalım

Hakkinda hayırlısı olsun en önemlisi oğlunun etkilenmemesi sen en iyisini bilir araştırır öğrenirsin eminim zaten de böyle süreçlerde en çok çocuklar yaralanıyor diğer güzel şeyler içinde devamı gelir inşallah kpss benimde çok istediğim bir hedef ama hem home Office hem çocuk bı kahve icmeme müsade etmeyen oğlum ders çalışmama müsade eder mi bilmiyorum umarım sen başarırsın

Çok istediğim bir adım ama odasını ayırmadan basabilecegimi sanmıyorum sizin ayrı odada mı yoksa yanınızda benim oğlum sanki bizim dönmemize eşimin horlamasina falan uyanıp emmek istiyor geri uyuyor odayı ayirabilsem gece beslenmesini kesmek daha kolay olur diye düşünüyorum kendi adıma

KPSS gözümü korkutmuyor çünkü lisanstan girmeyeceğim iş sağlığı ve güvenliği okuyordum, yarım kaldı mezun değilim henüz. Ortaöğretimden gireceğim sınava. Okula dönmek ya da tekrar üni sınava hazırlanmak daha uuzuuun bir yol benim için. İkm öncelik olmakla birlikte zabıt katipliği var aklımda. Bakalım zaman ne gösterecek. Hiç çalışmadan 73 almıştım sıfır matematik ile Bu sefer üstüne matematik ve coğrafya da ekleyeceğim, diğerlerini de pekiştireceğim.
Teşekkür ederim bu Arada
İsim ne, buradan gelenler yazsın bana ben şu kişiyim diye

Ay sonuna doktor randevumuz var önce doktora danışıp sonra pedagog görüşmesi planlıyorum. Doktorumuz ne/nasıl önerirse artık. Çünkü ben de yanlış bir şey yapmak istemiyorum
KPSS için bir şeylerden feragat etmek gerekecek. Ben akşam kafa dinleme zamanlarımı feda edeceğim, baktım olmuyor sabah 2/3/ saat erken kalkıp öyle çalışacağım. Yoksa bebekle zor. Hele çalışrken çok daha zor. Gerçi ben de homofis çalışıyor sayılırım artık
Sen de yaparsın öyle deme ayrıca, önemli olan kafaya koymak

A April wind kpss de matematik desteği veririm
Aslında var ya ona çalışacağına instagram hesabına yatırım yapsan o da süper iş (hemen yoldan çıkarıyorum )
Şaka bir yana, hepsinin üstesinden gelirsin, bi kere yolun daha çok çok başı, evet biz de koca kadın değiliz belki ama sen daha çok gençsin. Pırıl pırıl bir hayat önünde şekillenmek için bekler seni, hem de yanına kar kalan bir Yekta ile Çok daha hayırlı olacağına inanıyorum
Kitap konusu da müthiş ya, ayrıntılarını bilmeyi çok isterim, zira ben de yazma işine bi ara kafayı fena takmıştım, bebekten sonra kafamda çocuk hikayeleri oluşmaya başladı ama kalem kağıt nerede ilham nerede hiç bilmiyorum

Matematikte ciddi manada sıfırım ya baştan başlayıp bol bol soru çözmem gerek.
Çözme yöntemini bilsem bile sıra soruya gelince hangi yöntemden gideceğimi şaşırıyorum bu da aslında temelin sağlam olmamasından kaynaklı.
Herhangi bir desteğe hayır demem
İnstagram konusu şöyle, aslında yatırım yapmadan bir yerlere gelmek çok zor. Maddi/manevi.
Ben özellikle şu durumda maddi yatırım yapamam gibi duruyor o yüzden baby step ilerleyeceğim yapacak bir şey yok
Kitap konusu için de yazayım sana

Öncelikle hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ihanet affedilemez bir şey.Güçlü bir kadınsın yanında da en büyük destekçin oğlun olduğu sürece başaramayacağın bir şey yok.Azim ve şans seninle olsun.Her şeye enerjin yeter de artar bence.

Öncelikle geçmiş olsun, doktor ne diyorsa onu dinlemeniz önemli tabi. Ama benzer durum bizde de var bu ara. Kaka ishal değil ama pürüzsüz bir krema kıvamında katı olmadigi için gün içinde birkaç kez ve fazla yapıyor. Ayrıca hafif jelimsi de oluyor bazen, diş döneminde jelimsi yapış yapış olması normal ben kıvamlı olmasın havanın soğuklarina bağlıyorum. Çünkü her yerde oturuyor ev ne kadar sıcak olsana yer biraz daha soğuk be çoraplarını çıkartıp geziyor bu da haliyle üşütüyor. Üşüttüğü icin bazen halsiz durağan oluyor. Su ve yemek yemesi normal ise kakada başka kan vs yoksa bence normaldir. Hava değişimi de çarpmış olabilir tabi. Umarım önemli bir durum yoktur.

Kpss konuşuldu ben de motive oldum resmen, uzun zamandır ertelediğim yüksek yapma düşüncemi tekrar gün yüzüne çıktı şu anki sorunum hangi branşta yüksek yapsam diye karar vermek olacak. Bu konuda fikir ve önerilere açığım zira karar veremiyorum bir türlü...
Kpss çalışan veya çalışmaya niyetli arkadaşlar uzun yıllar o sektörde çalıştım , çok bilgili hocaların notlarını topladım belki bir gün lazım olur diye isteyen olursa onlar için seve seve arşivimi gözden geçiririm

Çok teşekkür ederim
Hamilelik nasıl gidiyor?

Evde 7 yaşında okula giden bir kardeş olduğu için sık sık hastalanacağa benziyoruz. Ateşi çıktı bugün arada bir iki kuru öksürüğü de vardı. Bağışıklık kazanır diye iyi tarafından bakıyorum, ne yapalım

Bizim gece beslenmesi yok denecek kadar az(aman nazar değmesin) çünkü yaptırmadan önce ya çorba yada tok tutacak bir muhallebi veriyorum. Onu sabah 7 ye kadar götürüyor. 7 oldu mu mama mama diye memeye saldırıyor resmen. Tabi bazen aç olduğunda kalktığı da oluyor sırf bostan emmek içinde onlar ayrı. Biz meme bağımlısıyız ya, günde 1 kere meme mi , sabahtan beri en az 10 kere emmistir herhalde iki çekip bostan emiyor vakit geçiriyor. Diş ağrısı yüzünden diye tolere ediyorum bende. Ama düzene girmesi gerekiyor bende farkındayım.

Canım gözünü korkutmak istemem ama ortaogretimden guzel bir yere atanmak için en az bi 90+ almak gerekiyor. Çünkü çoğu kişi seninle aynı mantıkta ilerliyor. Lisans/onlisans okul bitmeden ortaogretimden atanıp lisans/onlisans bitirip üst pozisyona geçiyorlar. Ama düzenli çalışmayla olur hersey.

İnanmak başarmanın yarısıdır belki 90 olmaz ama 85 olur. Endişeli değilim aslında. Kimler kimler yapıyor benim neyim eksik.

İnanmak başarmanın yarısıdır belki 90 olmaz ama 85 olur. Endişeli değilim aslında. Kimler kimler yapıyor benim neyim eksik.
Düzenli programla olur, tabi şans ta etken istersek hersey olur o zaman yolumuz açık olsun bende alan kararlaştırsam ona göre yolumu çizeceğim ama bakalım

Ayy ne güzel motivasyonlar, kararlarr o zaman benden de gelsin, ben de 10 yıldır bir türlü alıp başımı gideyim modunda araba kullanmayı bir türlü beceremedim. Hep bahane hep korkular derken bugün direksiyon dersi almaya başladım acayip mutluyum ertelememek, bahaneleri kenara atmak ve fırsat yaratmak gerçekten çok önemli, her konuda.

Rheaa yüksek lisansı düşünüyorsan çalışma hayatında en çok işine yarayacak branş en mantıklısı olur, naçizane . Öteki türlü hobi amaçlı gibi kalır, hele bi de tezli olursa hiç kolay olmuyor

Yüksekten sonra devam etmeyi düşünüyorum doktora vs. Gibi. Ama zaman ne gösterir bilemem belki becerebilirim belki de beceremem Evet tezli düşünüyorum, zor ama bence değer. Ben Lisans bölümlerimi aslında seviyorum fakat hicbiri bulunduğum ildeki üniversitede bölümleri yok başka şehire de ders için gitmek istemiyorum açıkçası. O yüzden alan dışından tercih yaparım ama karar veremedim kaç yıldır

Ah onu ben de çok düşündüm, geçen dönem bi gazla alese filan da girdim ama sonra başvurmadım doktoraya öyle çok torpile şuna buna denk geldim ki soğudum akademiden. Ama devam edene saygım sonsuz bence o yola bi girsen beceririsin fazlasıyla :) alan dışına karar vermek zordur eminim. Aslında diğer ilde kafaya yatan bölümle görüşülebilir, online devam eden ve edecek olan çok bölüm olmuş artık.
Ben yl zamanı İstanbul a gidip gelmiştim 2 sene her hafta, tabi zaman bekar ve çocuksuzdum hala hayret ederim o gücü nereden bulmuşum diye, akıllı işi değil hakkaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…