- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
Benim oğlan da henüz yürümüyor. geçenlerde yakınlarım dedi ki onların çocukları da yürünüyormuş elinden tutup sürekli yürüme denemeleri yapıp cesaretlendirmişler . Böylece çocukları çabuk yürümüş. Bende koridorda 1-2 defa yürüttüm gerçekten çocuğun yere basma şekli değişti. Daha çok ayakta duruyor daha güzel adımlıyor. Tıbbı bir problem olmadığı sürece ne zaman yürüdüğü çok da önemli değil. Çok takılma yani.zaten konuşma erkek çocuklarında başlı başına bir muamma herkes çok farklı.kızlar moralim bozuk.
öncelikle bebiş halen yürümüyor. iki eliyle tutunarak ilerliyor, hatta bazen tek elle de ilerliyor. ama daha iki eli boştayken hareket yok. 14 ay oldu ve halen yok. işin kötü yanı yürümek için hevesi de yok. herşeyi sürünerek yapıyor
konuşma yok. ver ver diyor. al al diyor. başka dogru düzgün bi kelime yok.
habire bagırıyor. istemedigi birşey oldugunda veya canı ilgi istediginde bagırarak bunu yapıyor. tüm komşular bizden haberdar artık
gece uykuları delik deşik. özellikle sababa dogru yarım saatte bir uyanıyor.
normalmi ???????? neden ilerleme kaydedemiyoruz ???
kızlar moralim bozuk.
öncelikle bebiş halen yürümüyor. iki eliyle tutunarak ilerliyor, hatta bazen tek elle de ilerliyor. ama daha iki eli boştayken hareket yok. 14 ay oldu ve halen yok. işin kötü yanı yürümek için hevesi de yok. herşeyi sürünerek yapıyor
habire bagırıyor. istemedigi birşey oldugunda veya canı ilgi istediginde bagırarak bunu yapıyor. tüm komşular bizden haberdar artık
Peki evin ısısı nasıl? Üstüne bir şey örtüyor musunuz? Ben gece ayak kontrolü yapıyorum çok sıcak. Ama sadece battaniye örtünce de aklım kalıyorkızlar ben gece çocuğu artık ayaklı normal tulumla uyutuyorum içine bir askılı zıbınla
yoksa asla uyumuyor.
Ben bıraktım açıkçası. Yavaş yavaş kendi düzenini kuruyor. Mesela dün parka çıkarttım hava 15 derece altındaydı. Ben montla buz tuttum çocuk hirkaylaydi. Sırtına göğsüne baktım sıcacık değiştirmedim. Zaten usuduklerinde belli ediyor. Mesela evde de öyle üşüdüğünde gidip kazak getiriyor artıkBende h&m penye pijama kullanıyorum. Gerçekten sıcak sevmiyorlar bizde sürekli üşüyor diye düşünüp gecemizi heba ediyoruz
Ben patiksiz ince tulumla yatiriyorum üstünü örtüyorum açıyor geri örtmüyorum bıraktım artık.kızlar ben gece çocuğu artık ayaklı normal tulumla uyutuyorum içine bir askılı zıbınla
yoksa asla uyumuyor.
evin ısısı normalPeki evin ısısı nasıl? Üstüne bir şey örtüyor musunuz? Ben gece ayak kontrolü yapıyorum çok sıcak. Ama sadece battaniye örtünce de aklım kalıyor
ben de örtmüyorumBen patiksiz ince tulumla yatiriyorum üstünü örtüyorum açıyor geri örtmüyorum bıraktım artık.
Evet, hatta yazmıştım ya geçen. Benim de düzensiz. Doktora gitmedim ama emzirmekten olduğunu anladım. Günde 4 kez emzirmeye başladım. Reglim geldi. Gece emmeye kalkmıyor şükürler olsun. 12 gibi bir posta daha emziriyorum sabaha kadar uyuyoruz.Bu arada son 2aydir, belki daha fazla regl olmuyordum. Doktora gittim, muayene, kan tahlilleri, her sey normal cikti. Emzirmeden kaynakli, dedi. Benim gibi olan var mi? Gunduz emzirmeyi azalttim ama gece surekli memede.
Ben filmdeki karaktere bayılmıştım o ne güzel oyunculuktur yarabbim
Ben filmdeki karaktere bayılmıştım o ne güzel oyunculuktur yarabbimkesinlikle salieri Filmini izledin mi? Bu arada oyun nasıldı beğendin mi?
İki eliyle tutup yürüyormuş bir gerilik olduğunu düşünmüyorum belki emekleme daha kolayına geliyor demek ki. Biraz daha cesaretlenmeli belki dekızlar moralim bozuk.
canım selamkızlar moralim bozuk.
Canım bence hem senin için hem de bebek için 3 yaşına dek yarı zamanlı daha iyi olmaz mı?Hem ev işleri hem bebek hem iş üçgenini daha rahat yönetirsin sankikızlar bütçeme göre 2 seçeneğim kaldı. lütfen bana yardım edin. Ya 6 ay ücretsiz izin alıp 6 aydan sonra tam zamanlı işe başlayacağım bu durumda ufaklık 20.5 aylık falan olacak kreşe başladığında ve tam gün gidecek mecburen ben tam zamanlı çalıştığım için. ya da şu andan itibaren yarı zamanlı çalışmaya başlayacağım ve canım ne zaman tam zamanlıya dönmek isterse o zaman döneceğim, yani 3 yaşına kadar da yarım zamanlı çalışabilirim. Sizce hangisinin seçeyim? yarım zamanlıyı seçersem bebiş şu anda 14,5 aylık, bu ayda yarım zamanlı (4 saat) kreşe bırakmak zorunda kalacağım
Koronadan dolayı işten ayrılmak zorunda kaldım... Bu ortamda ne bakıcıya güvenip bulabilirdim ne de yaşlı annem ve kayınvalidem bakabilirdi...Şu an çalışmayı özlüyorum insanın biraz uzaklaşıp deşarj olmaya gerçekten ihtiyacı varkızlar bütçeme göre 2 seçeneğim kaldı. lütfen bana yardım edin. Ya 6 ay ücretsiz izin alıp 6 aydan sonra tam zamanlı işe başlayacağım bu durumda ufaklık 20.5 aylık falan olacak kreşe başladığında ve tam gün gidecek mecburen ben tam zamanlı çalıştığım için. ya da şu andan itibaren yarı zamanlı çalışmaya başlayacağım ve canım ne zaman tam zamanlıya dönmek isterse o zaman döneceğim, yani 3 yaşına kadar da yarım zamanlı çalışabilirim. Sizce hangisinin seçeyim? yarım zamanlıyı seçersem bebiş şu anda 14,5 aylık, bu ayda yarım zamanlı (4 saat) kreşe bırakmak zorunda kalacağım