2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hep olumsuz olumsuz yazip ic karartmayayim. Guzel seyler de cok deginmedigimiz. Misal hep diyecek oluyorum sira gelmiyor. Emdikten sonra hic aksatmadan her seferinde yuzume bakip burnunu kiristirip tum dislerini gostererek siritiyor. Ne yerse yesin muhakkak bana da yediriyor. Babasiyla bana kendi istegiyle sarilip sevsinler gosteriyor. Elinde olan oyuncagini kulagina goturup babasini ariyor dady diyor. Tarakla sacini taramaya calisiyor. Giyinirken is birligi yapip ayaklarini kollarini uzatiyor. Bir suru ic isitan sey var ama su evince bana siritmasina ediyorum biliyorum her seferinde.

merhaba, yani en başta üşütmeden şüpheleniyorum ama şu mama olayıda kafamdan gitmiyor. biz dogdugu günden beri mama kullandık ve hep hipp marka organic combiotik olanı verdik. ilk 6ay 1 numara 1yaşa kadar 2 numara verdik ve hiçbir sorun olmadı. ama ne zaman 3 numaraya geçtik gece gaz çıkarmalar başladı. veya denk geldi. birka gün daha geçsin, tekrar mama verip bir görmek istiyorum gaz sıkıntısı degişecekmi diye.
yatakta diken var cümlene çok güldüm inanki bende bazen aynı şeyi düşünüyorum :)
dişler konusunda ise belkide diş te bir faktördür uykusuzlugun ama ben üşütme ve mama konularını çok daha önde görüyorum benim bebiş için. çünkü şimdiye kadar hiç diş çıkarma sorunu yaşamadı :) aman inşallah da yaşamaz :)
teşekkür ederim dönüşün için bu arada :)

ayyyy. ben de birşey ilave edeyim. babası ayrı bir odada çalışıyor bazen evde. biz salondayız diyelim. odanın kapısı açılınca, direk emekleyerek babasının odaya dogru gidiyor. ve öyle bir gidişi varki zannedersin sarılıp öpecek :) ama tam babasını görünce anında sola dönüp diger odaya gidiyor :) sag gösterip sol vuruyor :)

dikkat etmek lazım herşeye, ama inanki neye dikkat edecegimi bazen ben de şaşırıyorum.çok geçmiş olsun.

Kemik gelişiminden ziyade ben kas gelişiminden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum sonuçta yürümeye başlamış demek ki kemik yapısı yürümeye elverişli hale gelmiş. İlk zamanlarda bizimde cok düşüyordu popo üstü duse duse öğrendi

Allahtan bu donemleri hatirlamiyor, resmen trauma. Nasil aciyodur Allah bilir. Gecen hafta aksam saatlerinde 2 kez atesi çıkmıştı, dis ates yapmaz diyolar ama enfeksiyon cikmadi kaninda. Belki de yapiyormus sanilanin aksine.
Yapıyor ya, bizde çok yapıyor hemde. Geçen buraya da yazdım düşüremedim bir türlü diye. 2 gün düşmeyen inatçı ateş dişin patlamasıyla bir anda iniverdi. Bizim doktor demisti ama ateş, ishal, kusma, iştahsızlık, sinirlilik, uykusuzluk, mide ağrısı, baş ağrısı, gaz yapabilir diye.

Ayağından çıkmıyor mu bilek kısmı geniş görünüyor benim oğlum çok hasta olduğu için arayısteyim
Bende çorap gibi giydirilen tipler var ya onlarda Almayı düşünüyorum fakat tam kışlık kalın bir şey bulamadım e bebekte denk geldim de beğenmedim geçen yıl lcw de görmüştüm bu sezon denk gelmedim

Sizin doktor artık millete mal oldu hepimiz heyecanla önerilerini bekliyoruz

Ben 3 gun once bundan aldim 2 tane. 19-22 yazıyorum. Kocaman oldular. Cocugumun ayagi kayboldu icinde. Belki kisin corapla daha iyi olur. Yazarim memnun kalip kalmadigimizi.

Eklentiler

• Screenshot_20210928-203117_Google.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
38 civariydi, dis 38i gecmezmis. Hep mismismisle konusuyoruz. Her kafadan bir ses cikiyo. Sizin doktor diyosa dogrudur inanirim

Hahah gozumde canlandi. Bizim kiz da hep benim elimden tutup yurumek istiyor, babasina dogru daddy's diye yuruyor babasjna elini uzatiyor, babasi tam tutacakken cekip ihi diyor. Sonra kikirdayip heyecanlanla aksi yone hizlaniyor. Hep beni istemesi onurlandirici ama belim kopuyor.

Bugun akljma gelenleri de ekleyeyim.
Yerde kirinti olunca bizim avcunuza koyuyor. Artik nasil yapma hayir dediysek siritip avcuma koyuyor. Sag kurutma makinesine vuuu diyor. Kopeklere kuslara kedilere bayiliyor hav hav pisi diyor. Ha en sevdiklerimden biri bu. sarkilara eslik ediyor. Old Mc donald had a farm nakaratini ve sezen aksunun ninnisinin lalala kismini net bi sekilde soyluyor. Dans ediyor hemen muzik duyunca. Yabanci gorunce kafasini indirip alttn alttan bakiyor utaniyor ama yine de guluyor. Böyle cenesini tamamen gomuyor gidisina. Gozlerini kocaman yapip kacamak gulusler atiyor laf atanlara. Bazen tutamiyor kendini siritiyor kocaman. Epey sosyallesti. Tabi o kisilerin dokunmasina yine de izin yok. Kadinlarla arasi daha iyi erkeklere aglayabiliyor. cok sakalli ve sacliysa her gün baska bir haliyle taniaiyoruz. Agzibi yuzunu yedigimin cok sevdiriyor kendini. Kızlar yok mu yazmakta isteyen? tatlisliklari arttiralim

Sizin doktor artık millete mal oldu hepimiz heyecanla önerilerini bekliyoruz
Hahahha güldürdün valla ya şükür doktorumuz çok iyi. O kadar cok soru soruyorum ki yani her an git başımdan diyecek gibi geliyor ama tüm sorularimı güzelce ayrintili ayrintili cevap veriyor. Yüzyüze de telefon üzerinden de. Adam bizi kovmassa şayet hiç doktor değiştirmeye niyetim yok

38 civariydi, dis 38i gecmezmis. Hep mismismisle konusuyoruz. Her kafadan bir ses cikiyo. Sizin doktor diyosa dogrudur inanirim
Canım o zaman da ben yazdım 38.6+ üstüne çıktı. 2 gün hiçbir şekilde düşüremedim. İki üç saatte bir doktorla konuştuk sürekli iletişim halindeydik. O dedi nadir olmakla birlikte bazı çocuklarda yapabiliyor. Bizim ki o grupta demek ki. Çünkü 2 gün düşmeyen ateş bir anda dişin çıkmasıyla düşüverdi. Kaç defa duşa soktum, sürekli ateş düşürücü verdim zibinla uyuttum eklem yerlerine bez koydum felan çıkss. Bir şey olmadı. Gece sızmışım artik sabah kalktım baktım ateş yok, ağzını kontrol ettim çünkü ateşle birlikte ağız içinde beyazlık vardı yeni doğan zamanında olan pamucuk gibi o ara patlayan dişi gördüm. O günden beri ateş sorunumuz yok şükür.
Açıklama olarakta şey demisti vücut dişi çıkartmak için efor sarfeder vücut strese girer ve ateş çıkabilir, diş cikartma döneminde fazla ağız salgısı kaynaklı mide ağrısı,karın ağrısı ve sürekli salya yutmaktan kakada makus, gaz olayları görülebilir. Ağrıdan kaynaklı huysuzluk istahsizlik sinirlilik olması çok normal.

Bu arada upgrade olmus dun gece. Bugun cok saglam dengeli basiyordu. Sanirim cok yakinda yuruyecek

Kızlar bugün çok ilginç bir şey oldu ben şok! ufaklığı her zamanki gibi parka götürdüm. Ordan oraya koşturup yerlere yattı (artık günlük rutinimiz bu yere yatıp denizde yüzer gibi hareketler yapıyor) salıncak, tahterevalli son olarakta kaydırak. Kaydırak oturma kısmına oturtup uç kısma gelip kaydırıyordum çünkü yaklaşık bir haftadır oturttuğumda poposuyla kendini öne itip kendi kayiyordu bende aşağıdan tutuyordum neyse. Bugün yine ordan oraya koşarken ilk defa kaydırak merdivenlerine gitti. Dedim nasılsa çıkamayacak müdahale etmedim(şevki kırılmasın) dener dener vazgeçer diye. Bir tırmanmaya başladı merdivenleri tek başına çıktı ya emekleme pozisyonunda elim hep arkasındaydı ama dengesini kaybederse düşmesin diye fakat hiç dokunmadım çünkü en ufak denge kaybı yaşamadı sonra gitti kaydırağa oturdu beni bekledi, o tarafa gidince poposuyla kendini kaydırdı inince haydi bir daha merdivenlere geldi çıktı yine müdahalesiz , sonra indi aşağı tabi inmeyi denedi yapamayınca ben destek oldum sonra yine kendi çıktı merdivenleri kaydı yine. Ben şok hiç merdiven çıkmayı göstermedim denetmedim tecrübe etmeden nasıl bir anda pıtır pıtır çıkabildi aklım almıyor gerçekten 1 günde büyük güncellemeler geliyor ben yetişemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…