2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim bütün kontrollerimiz aynı şekilde gidiyor baya detaylı. Sadece bizim değil doktorumuzun takip ettiği tüm bebeklerle böyle ilgileniyor. Muayene dışında bir sorun olduğunda anında ulasabiliyoruz dönüş yapıyor sagolsun. 13.aya kadar her ay kontrol yaptı. Bir dahaki kontrolumjz 15.ayda sonra 3 ayda 1 e düşecek.

Yataktan düşmesini önlemek icin neler yaptın aceba

Arkadaslar adete gore 7+3du fakat ultrasonda 7haftalık gorundu basına gelen varmı doktorum sorun yok dedı ama aklıma takıldı normal mı

Allah'ım hastalanmasın bebişlerimiz ya.
Bizde bu zamana kadar 3 kere ateşlendik. DOLVEN ve CALPOL u dönüşümlü olarak 4 saatte bir verdim. İlk yarım saat 40dk dan sonra yavaş yavaş ortalama 1 derece düşüyordu. 4. Saate yaklaşınca tekrar çıkıyordu. Gece saati kuruyordum. 4 saati geçirmemeye çalışıyordum. 2 3 gün sürdü bu şekilde
Çok geçmiş olsun Biran önce atlatır yavrum.

Bir de diş ateşi değildir o. Doktorumuz diş ateşi 38 i geçmez demişti. Yine de Dr a girmekte yarar var.

Bir de diş ateşi değildir o. Doktorumuz diş ateşi 38 i geçmez demişti. Yine de Dr a girmekte yarar var.
Valla ne ateşi bilmiyorum ama stres oldum. En yakin sağlık kuruluşu/eczane vs 45 dakika mesafede. Evde sadece dolven var. Zibinla şuan iyi. 37 civarında atesi. Genel durumu da normal oynuyor felan. Su koydum içine oturup oynattım o baya iyi geldi. İnşallah gece çıkmaz. 12 de yine dolven vericem. Yazliktayiz zaten. Eşim de yok tek başımayım gerçi annemle babam burda. Ama stresi yetiyor. Zıbınla uyuysam gece üşür mu diyorum hasta etmeyeyim çocuğu gece serin oluyor çünkü diğer yandan da giydirsem ateşi çıkar diye korkuyorum iki arada kaldım

virüs kapmıştır vücut onunla savaşıyordur, diş çok muhtemel değil.
eğer 37 ye düşmüş sabit kalmışsa geçiyordur.
Ben öyle durumlarda yine ince ama yarım kollu/bacaklı zıbınlar giydirmiştim.
e tabi 2 saatte bir ateşini ölçüyordum.
normal bunlar olacak napalım inşallah çabuk geçer.

Cok fazla dusup cok fazla yara bere... Dudagi patladi bugün de. Bulaşık makinesine degdi. Kafayi her gun bes kere vuruyor zaten.
Bir de ben yaninda yokken cocuguma nasil davraniyorlar düşüncesi aklimdan cik ya. Babaanne dede icin bile sevdiklerini bildigim halde böyleyse okula nasil gondericem diyorum.
Ve son olarak kv cok düşündürüyor beni. Cocuk gitmek istiyor kucağında sıkıştırıyor surekli bacaginda otursun istiyor ayaktaysa inmek istiyor izin vermiyorkac kere dedim bak sikarsan hic gelmek istemez diye. Gece uyandi baya agladi cumartesi gece onlardaydik ver bana ben uyuturum dedi 3 saat ayakta kalmislar. Bilerek oynatmadiysa ben de bisi bilmiyorum. Son raddesine kadar zorluyor ve kayinbaba bey hazretleri de sürekli buna imkan olusturmaya çalışıyor. Annen sevsin annen görsün annen yedirsin... Tahminim o ki gelin torun sevdirmez gelin kötü olur olayı yine. Taş kafali bir kalip oluşturmuş her konua önüme çıkıyor hayret bi sey. Insan kendi kendine nasil zulmederi izliyorum resmen bolum 98.yillarca kendilerine bunh yapmislar simdi de 20 senedir hasret de kavusmus muamelesi yapıyor cocuguma. Sen sabir ver ya... Bir benimkiler mi tipi tip herkeste mj oyle bilmiyorum valla. Gecen instada av ergun kazanir kaynana konusunu acmis altindaki yorumlar tuy urpertti zaten

Ekim ayında 15 günlük kayınvalidemlere gideceğiz eminim seninki gibi olacak belki daha fazlasi ama benim oğlum bana aşırı düşkün evde bile diğer odada babası ile durmaz yanıma gelir umarım oradada öyle olur düzenimiz bozulmaz iyi kötü bir alışkanlık edindik kayınpederrim telefonda bile yapsın kirsin döksün diyen torunu şımartan modellerden beni hiç düşünmeyen eziyeti yorgunluğu ben çekeyim onlar görüntü lu arayıp kahkaha atsınlar 15 gün orda öyle yaparlarsa gerçek zor geçecektir

merhaba, bir arkadaşım tavsiye ettiği bir bardak var. zamanında almış. çok mantıklı geldi. ama internete baktım sadece joker'de var. birde amazon yurtdışından getirtiyor. acaba kalkmışmı buradaki satışı diye düşünüyorum.

kızlar benim bebiş kafayı yere vurmayı ögrendi nasıl diyeceksiniz hemen anlatayım. emekleme pozisyonunu düşünün. o pozisyondayken yani 4 ayak üstündeyken. eger ona verdigim birşeyi istemeyince kafayı yere vuruyor, hayır manasında. mesela agzına yemesi için bişey veriyorum. istemiyorum demek için kafayı yere vuruyor. veya kucaga almak istiyorum ama kendi yerde oturmak istiyor diyelim. yine benzer şekilde kafayı yere vuruyor.
sizde de varmı buna benzer bişey ?

Bana onlarca kişi yürüteç al dedi almadım bı ara almayı da düşündüm yürüme arkadaşida almadım şuan yürüyor gerçekten yürüteç alanlar faydası oldu mu? Bir çok arkadaşım yürüteç kullandı genelde 15-18 ay arasında yürümüş bir kere yiğenimin yürütecine koyduk oda kendini itirme hareketi yaptı ise yaramadı hep oturdu gercekten Alanlara faydası oldu mu ?

Ben bardak vermiyorum eline döküyor ya da elini sokup oyun oynuyor
Kendim içiriyorum bardaktan, kendi kendine içmesi içinde wee pipetli suluk aldım. 380 ml şuanlık yeterli geliyor büyüklüğü

Ee yürüyorsa artık alma yaa
o en başta hani gezsin eğlensin hem de her yere ulaşamasın diye iyi oldu bize
şimdi bile iş yaparken yanımızda dursun diye koyuyoruz aarada ama durmuyor artık tabi her yere ulaşmak istiyor

kapıları da açmayı öğrenmiş, sandalye koltuklara zaten tırmanıyordu
yani yandık ki ne yandık
en zor zamanlar geldi işte şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…