Canim boyle bir sey gormustum ben. Daha almadim ama alacagim ben de. Hem dokulmuyormus da. Bir bak istersen.6.aydan itibaren kahve fincanı ve çay bardağı ile başlamıştık su içermeye kendisi hevesli idi şimdi fincanın kulpundan tutmak hoşuna gidiyor bardağı da iki eliyle tutup kaldırıyor biraz içip oynamaya geçiyor eli içine giriyorsa mutlu oluyor. Alışınca dökme olayı fazla olmuyor artık diye düşünüyorum önceden tabağı önüne çeker içindekileri boşaltırdı şimdilerde meyve koyuyorum tabağı eline alıp yiyor biraz doyunca oyuna geçiyor.
Özellikle dışarıda arabada rahat kullanım için bir ürün arayışındayım
Olmasınlar zaten bacim. Ruh hastasi gibi bi hareketten bahsediyoruz az bi duzgun insan görmeye hasret kaldimValla ne yalan soyleyeyim
Bizde de ayni durum var. Cocuk yere inmek istiyor indirmiyor. Yatiricam cocugu diyorum opsun illa beni diyo. Cocuk istemiyor ittiriyor. Zorla opturmeye calsiiyor kendini. Ama ilk dogdugundan beri boyle. Cocugu emzircem derdim uyutcam derdim kucagindan indirmezdi vermek istemezdi. Araya en sonunda mesafe koydum. Gitmiyorum gelmiyorlar da. Kp de ayni dedigin gbi. Ortam yaratmaya calsiiyor. Grmce ve kv icin. Bu beni daha da soguttu zaten. Surekli evlerine cagiriyorlar bilmemne. Cok gerginim bu konuda cok hassasim 1 senedir zaten yukum agir. Bi de bunlarla ugrasmak beni cok yipratti. En sonunda esime torunumuzu sevemicez mi. 1 tane var. İlk torun. Blablabla yapmislar. Goremiyorlarmis da blmemne. Esimle gunlerce tartistik bu yuzden aramiz zaten limoni aylardir. Bde comak sokuyorlar. Bizde de yani durumlar benzer. Ama herkesin boyle oldugunu sanmiyorum.
Hurmayı haşlıyorum içine irmik atıyorum cevizde koyup blender seviyorkızlar bebeğinizin severek yediği muhallebi tarifi varsa paylaşabilir misiniz? benimki yaptığım muhallebileri sevmiyor. Gece de acıktığı için saat başı uyanıyor.
Özellikle dışarıda kullanmak için istiyorum pipetli suluklardan düşünüyorum.geçen gün yazmıştım linkini sonra yollayacam demiştim. ancak zaman bulabildim
ürünün ismi "Munchkin Miracle 360"
jokerde kalmamış gözüküyor.
Bebek-Anne ve Oyuncak Mağazaları | Joker
Anne-bebek ve oyuncak ürünleri satışı yapan online alışveriş sitesi Joker'in çeşitli ve uygun fiyatlı ürünlerini incelemek için tıklayın!www.joker.com.tr
amazonda var, ama onlarda yurtdışından kargo parası istiyor.
çok almak istiyorum ama bulamıyorum
Kullanışlı birşeye benziyor hadi ev neyse de araba için çok ideal bence. Her şeyi çevirip dökmek hoşuna gidiyor dökülen yerden toplayıp yemeye devam ediyor bunu alır kullanırsak beyni yanacakCanim boyle bir sey gormustum ben. Daha almadim ama alacagim ben de. Hem dokulmuyormus da. Bir bak istersen.
MamaCup Dökülmeyi Ãnleyen AtıÅtırmalık Kap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MamaCup Dökülmeyi Ãnleyen AtıÅtırmalık Kap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Termal içlik almayı düşünüyorum canım. Kalın kalın değilde birkaç kat giydirmeyi planlıyorum. Haftaya dr randevumuz var soracağım kendisine de önerileri neler olacak bakalım yazarım inş. buraya daKızlar malum kış kapıda. Havalar bir anda soğudu ( reyonlara kışlıklar gelmeden hazırlıksız yakalandık bizde) günün çoğunluğunu dışarıda geçiren bebeler için soğuk geçirmeyen tulum, bot, eldiven önerileriniz var mı? Ben decathlondan bir tulum buldum ama emin olamıyorum sizlere danışmak istedim.
incir vermeyin diyordu internette.Ben bir kuru kayisi bir hurma ve bir tanr kuru inciri haşlıyorum. Suyuna irmik atiyorm. Tekrar kaynatmadan. Zaten hemen sicakla pisiyor irmikler. Sonra inciri hurmayi kayisiyi soyup eziyorum. İrmikle karıştırıyorum. İcine de 1-2 ceviz eziyorum bazen. Hem saglikli geliyor hem de severek yiyor.
Kesinlikle, ben de her seferinde aa diyorum, ama yine de dediğin gibi bağ odaklı ve içgüdülere de güvenerek gitmek en güzeli sanki.Kanal tedavisi yaptırdım herhangi bir sorun olmadı çocuk doktorumuza sorduğumda emzirebilirsin sorun olmaz demişti.
torro bende güvenli bağı zedelemeden davranmaya çalışıyorum. @MaYa_MiLa pedagog açıklamasi dinlemiştim çocuğun ağlamasına da fırsat vermeli içine atmasın ağlayarak stresi üzerinden atar ebeveyn yanında kalıp sarılabilir sakince konuşabilir demişti. Böylece travma oluşması önlenebilirmiş. Her okuduğuma duyduğuma şaşırıyorum neyi ne kadar düzgün yapıyorum bilmiyorum ama bağ odaklı ekole göre uğraşıyorum
Ben bu tarz durumlarda ilk önce çok sakin duruyorum. Düşüyor önce bana bakıyor annecim önüne bakmadın veya hızlı gittiğin için düştün diyorum haydi kalk bakalım diyorum. Kalkiyor ve acıyan yerini gösteriyor gel öpelim geçsin annecim diyorum. Geliyor öpüyorum sarılıyoruz ve oyununa geri dönüyor. Bazen düştüğünde ağlıyor o zaman yanına gidiyorum kendi kalkamıyorsa kaldırıp sarılıyorum canın acıdı biliyorum ama önüne bakmadın vs diyip vurduğu yeri öpüp ağlaması geçene kadar daha doğrusu kendini sakinleştirene kadar sarılıyorum. Sonra ne yapıyorsak ona devam ediyoruz.
Evet evet, ağlıyorsak da beraber. Bence de öyle hemen susturmaya çalışmamalı.Benim yegenimtde basina vururdu. Eger cani acidiysa ben de hemen mudahale ediyorum. Ama kosarken takildi dustu hadi kalk yok bisey ellerini silkele diyorum. Kalkip ellerini silkiyor. Biyerde okumustum bir de. Dustuyse acisini yasasin engel olmayin diyordu. Yani tabiki mudahale edecegiz ama dikkatini baska yone cekmeye calismayin hoplatip ziplatmayin diyordu. Alin simdilerde saclarini yolmaya basladi. İki eliyle saclarini kopariyordoktora yazacagm yarin ben de. Zaten cok asabi. Bisey olmayinca elindekini yerlere carpiyor. Ve kendini hemen yere atip aglamaya basliyor. Mesela telefonu istedi vermedim. Hemen bunu yapiyor. Ben yine de vermiyorum. Yoksa bu sekilde yaparak istedigini yaptirmaya calisacak diye dusunuyorum.
Ah yaa, sen bir de kp ile çalışıyordun dimi ? İyice zorlamamıştır bu durum umarım.Bizde de ayni durum var. Cocuk yere inmek istiyor indirmiyor. Yatiricam cocugu diyorum opsun illa beni diyo. Cocuk istemiyor ittiriyor. Zorla opturmeye calsiiyor kendini. Ama ilk dogdugundan beri boyle. Cocugu emzircem derdim uyutcam derdim kucagindan indirmezdi vermek istemezdi. Araya en sonunda mesafe koydum. Gitmiyorum gelmiyorlar da. Kp de ayni dedigin gbi. Ortam yaratmaya calsiiyor. Grmce ve kv icin. Bu beni daha da soguttu zaten. Surekli evlerine cagiriyorlar bilmemne. Cok gerginim bu konuda cok hassasim 1 senedir zaten yukum agir. Bi de bunlarla ugrasmak beni cok yipratti. En sonunda esime torunumuzu sevemicez mi. 1 tane var. İlk torun. Blablabla yapmislar. Goremiyorlarmis da blmemne. Esimle gunlerce tartistik bu yuzden aramiz zaten limoni aylardir. Bde comak sokuyorlar. Bizde de yani durumlar benzer. Ama herkesin boyle oldugunu sanmiyorum.
Yaaa. Sebebi neymiş ki? İshalken verilmez diye okumuştum ben. Bir de sınırlı vermek gerekiyor diye biliyorum. Doktor herseyi verebilirsin dedi zaten 1 yaşından sonra da.incir vermeyin diyordu internette.
Aynen valla beni de delirtiyor aşırı ilgi alaka. Bunaltıyor ayrica ve itici geliyor bana cok. Dunyada tek onlarin torunu olmadi diyorum. Cunku cevreme baktigimda herkes normal davraniyor. Gereksiz seyler. İse gitmiyorum 2 haftadir bu arada. Zaman ne gosterir bilmem. Ortalik suan bizde yay gibi. HayirlisiE Erganun
Ah yaa, sen bir de kp ile çalışıyordun dimi ? İyice zorlamamıştır bu durum umarım.
Ya böyle olmayan da çoktur eminim ama olan da çok. Biz genel olarak çok iyiyiz maşallah diyeyim ama en iyi dediğin bile öyle bir bunaltıyor ki. Allah şükür görüntülü görüşmeyi haftada 2 ye filan düşürdük. Sürekli “ne zaman geleceksiniz” muhabbeti. Ben ki hiç sevmem bu soruyu, kimseye de sürekli sormam baskı yapıyor gibi olmasın diye.
Anlıyorum ilk torun, aşırı sevgi filan ama sizin ilk torununuzsa benim de ilk çocuğum. Hayat döngümüz ayda 1 onlar bize gelsin biz onlara gidelim şeklinde olmalı gibi düşünüyorlar, 450 km filan mesafemiz.
Bunaşırı ilgi alaka beni çok sıkıyor.
Ya çok saçma şeyler hakkaten yazarken iyice saçma geldi, normalde arabayla bi yere gideceksek hep beni öne oturtmaya çalışırdı kayınvalidem, bilirim ikimize de saçma gelirdi sen oturdun ben oturdum konusu. Ben de otururum yani. Neyse şimdi kızımın yanında hep arkada oturuyorum haliyle, birlikte 2 dklık bi yere bile gidecek olsak koşa koşa gidip arkaya oturuyorçok tuhaf ya, o 2 dkyı bile kar sayıyor, ne bileyim anlam veremiyorum hakkaten yine de ilgisiz alakasız olmalarına yeğlerim, sürekli şımartmaya yönelik hal ve hareketler olsa da.
Tazesini de kurusunu da verdim bende bazı bebeklerde alerjik olabilirmiş ama bir sorun olmadı oğlumda. Hatta kuru inciri eline veriyorum oyalana oyalana yer tabi elinin değdiği yerler incir çekirdeği yüzü gözü de dahilYaaa. Sebebi neymiş ki? İshalken verilmez diye okumuştum ben. Bir de sınırlı vermek gerekiyor diye biliyorum. Doktor herseyi verebilirsin dedi zaten 1 yaşından sonra da.
Taze incir de yedirdim ben zaten.
Mete dogdugundan beri gunde birkac saatten fazla hic ayri kalmadik. Aslinda bunun benim icin yipratici oldugunun farkindayim, cunku yoruluyorum ve tahammulum azaliyor bazen. Ama benim de birakabilecegim kimse yok malesef. Kendimi bu yil cok yalniz hissettim bu yuzden. Anca aksam uyuttuktan sonra kendime vakit harcayabilirim, birkac ay evel o vakti de kpss icin kullaniyordum. Gene de sinav sonucumu iyi buldum, bu yil da deneyecegim. Zaman ilerledikce, kendi basina oynamaya basladikca daha kolay olacagina inandiriyorum kendimi.Uzmanlar sürekli söylüyor ya annenin molaya ihtiyacı var kendine zaman ayırması lazım vs. Benim için pek mümkün olmuyor şu an oğlumu birakabilecegim bir yer yok annemler bahçe evindeler normalde yakınız ama onlara bırakırken bile koşar adım işimi halledip gelirim. Yani mecbur olunca bırakıyorum. Eşim de arada şehir dışında görevli oluyor oğlumla beraberiz küçük oda arkadaşım.
Kendinize nasıl zaman ayiriyorsunuz neler yapıyorsunuz nefese ihtiyacınız olduğunda? Uyutunca kitap kahve lüksüm var sadece tabi bu da sürekli mümkün olmuyor.
Ben hic ayiramiyorum desem yalan olmaz. Gunduz zaten tek uyku 1 saat uyuyor artk. O sirada ev mi toplasam bi kahve mi icsem yemek mi bulasik mi derken uyaniyor. Aksam da 21:00-21:30 civari uyuyor. Sonrasinda ev topla yemek ye mutfagi topla bulasik camasri gece anca oturuyorum toplasan 1 saat anca.Uzmanlar sürekli söylüyor ya annenin molaya ihtiyacı var kendine zaman ayırması lazım vs. Benim için pek mümkün olmuyor şu an oğlumu birakabilecegim bir yer yok annemler bahçe evindeler normalde yakınız ama onlara bırakırken bile koşar adım işimi halledip gelirim. Yani mecbur olunca bırakıyorum. Eşim de arada şehir dışında görevli oluyor oğlumla beraberiz küçük oda arkadaşım.
Kendinize nasıl zaman ayiriyorsunuz neler yapıyorsunuz nefese ihtiyacınız olduğunda? Uyutunca kitap kahve lüksüm var sadece tabi bu da sürekli mümkün olmuyor.
Şarj olmaya ihtiyacımız var ki daha sabırlı anlayışlı olabilelimMete dogdugundan beri gunde birkac saatten fazla hic ayri kalmadik. Aslinda bunun benim icin yipratici oldugunun farkindayim, cunku yoruluyorum ve tahammulum azaliyor bazen. Ama benim de birakabilecegim kimse yok malesef. Kendimi bu yil cok yalniz hissettim bu yuzden. Anca aksam uyuttuktan sonra kendime vakit harcayabilirim, birkac ay evel o vakti de kpss icin kullaniyordum. Gene de sinav sonucumu iyi buldum, bu yil da deneyecegim. Zaman ilerledikce, kendi basina oynamaya basladikca daha kolay olacagina inandiriyorum kendimi.
Beni en cok zorlayan konu gece coook sık uyanip emmesi. Buna zaman zaman agliyorum. Bazen esim geldiginde cocugu ona birakip odamizda uyuyorum, bu benim icin harika bir kacamak oluyor, enerjim yukseliyor hemen