2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bi tane yeter bana şimdilik :)

Doktor bize de rota mı dedi ama aşısı var dedim o zaman olmaz demişti. Bizim doktor kan almaya gerek görmemişti, çok yaygın demişti zaten biz gittiğimizde de hep benzer vakalar vardı. gece acilde ertesi günde doktorun kendisi bir serum verdi çocuğun ruh hali değişti.Rotayı iyiki yaptırdım çocuklarda en yaygın ishal sebebidir.

Rota asisi yaptirmak rota olmayacginin garantisi degil ki. Sadece hafif semptomlu gecirir. Bize serum gerek yok dediler. Asi yaptirdik, hafif gecen rota olabilir yani. Gerci bin tane virus var, herhangi bir sey olabilir.

Rota asisi yaptirmak rota olmayacginin garantisi degil ki. Sadece hafif semptomlu gecirir. Bize serum gerek yok dediler. Asi yaptirdik, hafif gecen rota olabilir yani. Gerci bin tane virus var, herhangi bir sey olabilir.
aynen benimde bir arkadşımın oglu rota aşısı yaptırdı ve sonrasında rota virüsü kaptı, serum falan verdiler. arkadaşım doktora sormuş biz boşunamı aşı olduk diye. olmasydınız bu halnden çok daha kötü geçirirdi demiş.

Evet geçirebilir ama çok hafif rotavirüs çok kötü bir hastalık bizim doktor kakasından hastalık tayini yapabiliyor gerçi birçok doktor için kaka çok önemli bir belirteç. Ayrıca birde zehirli ishal olabilir demişti fakat kaka tahlilinde bir şey çıkmadı. Bizde çok şükür atlattık darısı başınıza

Alıştırma bardağından sonra nasıl bir suluk/bardak düşünüyorsunuz kullanıp memnun kalan var mı?
Evde bardaktan ya da alıştırma bardağından içiyor dışarıda kullanmak için büyük birşey istiyorum

Hahah ne guzel ya. Yemin ediyorum Turkiye saglik sektorunde 1 numara. Ne kakasina baktilar ne sorular ne de tahlil yaptilar. Hicbir sey. Kusmasi dun sürdü sukurler olsun. Ishal devam ediyor

Daha bugün aklımdaydı yazacaktım ama siz yazmışsınız bende henüz bardağa alıştıramadım biberon kullanıyor. Bardak verince hemen oynayıp içindekini döküyor nasıl sizinki kendisi bardağı tutup içiyor mu? Nasıl alıştırdınız?

Hahah ne guzel ya. Yemin ediyorum Turkiye saglik sektorunde 1 numara. Ne kakasina baktilar ne sorular ne de tahlil yaptilar. Hicbir sey. Kusmasi dun sürdü sukurler olsun. Ishal devam ediyor

Evet her muayenede bezini açtırır genital organları muayene eder. Eğer Kaka varsa inceler. Ufaklığa Yoğurt içinde reflor verebilirsiniz bildiğim kadarıyla bir zararı yok. İlaç vermesenizde yoğurt verin.

Evet her muayenede bezini açtırır genital organları muayene eder. Eğer Kaka varsa inceler. Ufaklığa Yoğurt içinde reflor verebilirsiniz bildiğim kadarıyla bir zararı yok. İlaç vermesenizde yoğurt verin.
Zaten sadece yoğurt yiyo agzini acmiyo baska seye ve yine onu da kustu. Cis yapmiyo cocuk. Acildekiler eve gonderiyo. Cok yoruldum ya. Su hastaliktan sag salim kurtulsak tasinicam burdan

Kızlar yardım! Uyumuyor.
Sabah erken uyanıyor ışıktan rahatsiz oluyor diye 7 gibi kendi yanima alıyordum 9a 9 bucuga kadar uyuyordu. Iki uc haftadır Aşırı aşırı sık uyanmayla başladı önce. Ara ara gece yanima alip sonra götürdüğüm oldu.
Eşim kolunu bebekken yüzüne dayadigi icin korkmus ve bi daha yanima almamıştım. Sonrasinda da sese cok duyarli diye yandaki odaya aldim. Gel gör ki 1 yaşından sonra yanima alacağım varmis ama ben cok deli yatan surekli pozisyon degistiren biri olarak asla uyuyamiyorum ve bebekle nasil uyunur bilmiyorum da.
Dahasi ben yaninda yokken uyumuyor. 9 da yatti gece. 10 bucuga kadar meme ayak, ayak meme. Yani öyle bir döngü ki kallmaya çalışıyorum isim var. Hadi onu gec kalkmasam da durmuyor kendj yatağında. Dayak yemiş gibi yoruluyorum. Gunduz uyuyor bir bucuk bazen iki bucuk saat kendi yatağında.
Ama gece onunla 12 saat yatakta kalamam ki
On bucukta pes ettim tuvalete bile gidemedim asla kalkamiyorum yanindan. Uyanirsan uyan yavrum dedim yani. Hobaaaaa 2 bucuga kadar uyumadi sokakta gezdik arabayı indirip bu kez de. Pelperisan felaketulrezalet bir hal ve yorgunluk.
Gece emmesini kessem diyorum alakasiz gibi geliyor. Benim yatagimda güven duyuyor. Dahası ben yaninda olcam bak bak bak
Son 1, 1 bucuk aydır da asla kimseye gitmiyor. O sosyal cocuk gitti. Baba anne babaanne dede ve hala dışında kimseye yaklasmiyor bile. Onlardayken de beni görmek istiyor surekli goz temasi istiyor. Odadan ben veya babasi çıkarken arkasina atese düşmüş gibi ağlıyor. Evde ikimiz yalnizken bile beni görmediğinde ciyak ciyak.. Zaten kovalıyor hep her odada. Nasil bir güvensizlik yasadi anlamadim ki.
Asil merak ettiğim bu yaşadığı hassasiyet ile gece uyumamasi bağlantılı mi... Yoksa sadece ebeveyn yatağı mi istiyor. Görüş destek bekliyorum canimlar napcam ben cok yorgunum

Ahh benzer bir sorun basladi bizde de. Once gunduz tek uykuya indi. Gumduz uykuya direniyor ki geceye gore daha kolay dalardi. Simdi gece 12 yada 2de uyaniyor, 3saat uyumuyor. Tam 3saat babasi ayri deniyor, ben ayri deniyorum. Uyuyor diyoruz, yatagina koyuyoruz artik sabaha karsi, gene ciyaklamayla uyaniyor. Meme agzinda uyuyor. Dedigin gibi yaninda yatarsam biraz daha iyi. Mutlaka gece yanimda yatirmak zorunda kaliyorum cunku artik yorgun dusuyorum. Her odada beni takip etmesi, yalniz kalmamasi hep vardi bizde. Ama bu gece uyanmalari ve uyumamasi yeni. Ben de emzirerek uyutuyorum, ondan olabilir diyorum. Bir doneme mi girdi nedir bilmiyorum, gece uyumuyoruz resmen.

6.aydan itibaren kahve fincanı ve çay bardağı ile başlamıştık su içermeye kendisi hevesli idi şimdi fincanın kulpundan tutmak hoşuna gidiyor bardağı da iki eliyle tutup kaldırıyor biraz içip oynamaya geçiyor eli içine giriyorsa mutlu oluyor . Alışınca dökme olayı fazla olmuyor artık diye düşünüyorum önceden tabağı önüne çeker içindekileri boşaltırdı şimdilerde meyve koyuyorum tabağı eline alıp yiyor biraz doyunca oyuna geçiyor.
Özellikle dışarıda arabada rahat kullanım için bir ürün arayışındayım

E Erganun ah i uyumayan bebekle geceler ne kadar uzun ne kadar zor yenidoğan döneminden beri çektiğim için bilirim. O yüzden biz ayrılamadık birbirimizden birlikte yatıyoruz. Kendi beşiği de yanımızda senin yatağın nerde diyorum hop gidip yatıyor hadi sen orda uyu artık diyorum hemen yanıma geliyor anni anni diye diye . Bende 1 yaş itibariyle odasını ayıracaktım ama şimdilik zor gibi. Bu dönemde ayrılık kaygısı hala ağır basıyor anneyi göremedikleri an kaygılanıyorlar. Biz koyniş koyniş yatarsak daha rahat ve uzun uyuyor bu ara sabaha karşı kurtlanmaya başlıyor özellikle 5 ten sonra pek uyumak istemiyor memeye gidip geliyor belki yeni dişler geleceği içindir diye düşünmüştüm ben.
Birde emerken birden bire kalkmaya çalışıyor ayağa dikilip oturacak uykulu da olsa devekuşu gibi popoyu kaldırıyor ayağa kalkıp iniyor emiyor bu döngü yoruyor beni de hemen kalkmak istiyor yeni becerilerin arefesinde olunca da uykuya yansıyor. Senin bebişte de illaki vardır bir hazırlık sen bir arada yatınca rahat edemiyorsun ya vende yanımda olmayınca yatamıyorum alışkanlık işte

Ge
Araştırma hastaneleri herşeyi inceliyor ama saatlerce bekliyorsun çocuk perişan oluyor

Ge

Araştırma hastaneleri herşeyi inceliyor ama saatlerce bekliyorsun çocuk perişan oluyor
Sag ol. En azindan bi cozumleri vardi. 3 gunu gecti. 4. Gun icondeyiz. Cocuk hala ishal. Hicbir sey yemiyor uzatinca midesi bulaniyor gibi kendini titration yuzunu burusturyor. Her gün yarim muz ve meme emmeyle idare ediyoruz. Cok emzirirsem bu sefer ona da kusuyo. Bir sey durmuyor midesinde. Cok uzuluyorum. Birazdan 3. Kez doktora gidicez. En azindan bugun iyiisedi. Icim rahatladi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…