2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
geçmiş olsun

geçmiş olsun geçmişte bizmkide calpol almak istememişti, şırıngayla vermiştik ama zorla almıştı yine

Vucutta pek dokuntusu olmadi, kolda ve bacakta tek tuktu ama bogazi cok fazlaydi. Hastanede baska bir bebisin de dokuntusu fazlaydi. İzlerin Gecmesi 1ayi bulabiliyor sanirim, endiselenme gececektir insallah. Gercekten de cok sinir bozucu bir hastalik, bana da gecti ve canim yandikca aynisini yasadigi icin cok uzuldum tum yavrulara saglik sihhat insallah.

K kelebek1979 torro tesekur ederim. Az kaldi. Is cok yogun. Yoruldum. Dolayisiyla nefesimi tutmus bekliyorum.
esmeralda5 Luna 2 gundur tek elini tutunca yurumeye ikna oldu. Bakti dusmuyor, biz de surekli gaz veriyoruz, hosuna da gitti. Dusmuyor darken bugun bisikleti var, onun oturdugu ve bizim yonlendirdigimiz bisikletlerden. Onun tutunma yeri var. Onun la oynarken ayaktayken bir cekti hizini alamadi Gerais geziye once totoyu sonra kafasini carpmak suretiyle dustu. Duse duse buyumesinler dusmeden buyusunler yaw.

Luna krese gittiginde tek uyku uyuyor ama aksami uykusunu erken yapiyor 19:30'da. Su an uyuyor mesela. Evdeyse 2 kere uyuyor ve aksami uykusu 22:00yi buluyor.

Yok mu yeniden hamile kalan? Cocuklar 1 bucuk yaslarina gelince yavastan surprizler baslar belki. Ben ciddi ciddi 2. Cocugu dusunuyorum. Seneye ilkbaharda denicez. 33 yasindayim. 35 olucam kismetse 2.yi dogururken. Diyabet obezlik derken zaman gectikce her sey daha da zorlasacak. Bir an once kilo verip yeniden hamile kalmak istiyorum.

Merhaba link var mı rica etsem marka öneri

Birine zor yetişiyorum

36 yaşındayım. Sıkıntılı geçen hamilelik beni öyle korkuttu ki daha düşünemiyorum. Yoksa bebişler çok tatlı. Hayalim 3 çocuktu tekte kalırım bu gidişle. Ben de tek çocuğum zaten.

Yok kız şuan pek mümkün değil yani. Hem zihnen hem bedenen kaldıramam diye düşünüyorum ama ilerde düşünüyorum. Bir kardeşi olsun diye. Yaş konusuna gelince aklıma komik bir anı geldi. Annemlerin yan apartmana yeni birileri taşındı. Kadınında baya yaşı var yani 50 kusurlu falan. Her gün ufak böyle 3-4 yaşlarında ikiz kızların elinden tutup parka götürüyor. Annemde yolda karşılaşıp ayak üstü sohbette ne güzel torunları gezdiriyorsun deyiverdi ☺ kadında onlar benim çocuğum geç anne oldum cevabini yapıştırdı tabi biz şaşkın ,annem mahçup , kadın kızgın yani yaşı yok bu için anacım 35 ne ki

Birine zor yetişiyorum

36 yaşındayım. Sıkıntılı geçen hamilelik beni öyle korkuttu ki daha düşünemiyorum. Yoksa bebişler çok tatlı. Hayalim 3 çocuktu tekte kalırım bu gidişle. Ben de tek çocuğum zaten.
Hahah haklisiniz cok zor. Benim de stressli bir hamileligim oldu, ama her seye ragmen istiyorum. Goze alabiliyorum.
Hamilelikte kesinlikle yas cok onemli. Ama benim olayim sadece yasim degil. Cocuk yapmak istiyorum. Dahasi yok. 8 ay sonrasi icin hamilelik planliyorum. Aralarinda 2,5 - 3 yas olacak sekilde. Bence cok makul. Erken degil.

Aaa sana da çok geçmiş olsun canım, ben de düşündüm bana da bulaşır mı diye ben yaşamadım. Bizim de sanırım ağızda pek uoktu ama sırt gögüs yüz hariç vardı.
Allah beterinden sakınsın

Yani demek istedigim yaşım daha genc de olsa cocuklari bu yas aralikli yapardim. Bakalim kismet olacak mi.

Yani demek istedigim yaşım daha genc de olsa cocuklari bu yas aralikli yapardim. Bakalim kismet olacak mi.
Hahha bende aynen senin gibi düşünüyorum. Hamileliğin yaşı yok ama ne kadar erken yaşta olursa o kadar sağlıklı bir hamilelik olur bizim için tabiki de doğrusu benimde aklımdan geçen 3 yaş. 2 yaşına bir girsin sonra gebelik öncesi kontrollerini yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Plansız değil planlı gebelik taraftarıyım da kısmet tabi.( dedi ve hamile kaldı ) Bakıp göreceğiz.

Ben de isterim kardeşi olsun ben tek çocugum ama hayat bizi nerelere savurur bilemediğim için en azından 3 yaşını beklesem iyi olcak 4 yaşında ikende doğmuş olur işte

ama tabi 2 yaş krizini ve 3 yaşındaki tutumuna da bağlı biraz

4 kız kardeşiz, kardeşlik duygusunu dibine kadar yaşadım yaşıyorum ve çok seviyorum ne yalan söyleyeyim

ben de 35 e kadar 2. Çocuğu istiyorum, 40 lı yaşlarımı daha rahat geçirmek adına. Allah sağlık versin tabi hepsinden önce
yaş oldu 31, benim de planım 3 yaş civarı denemelere başlamak ( ilk denemede tutma durumunu bir defa yaşadım diye hep yaşayacağım anlamına gelmez sanıyorum?) . Arada 4 yaş olması baya sevilen bir durum, çevre gözlemlerimden anladığım kadarıyla.

Luna şimdilerde bir şey yediğimizi gördüğü an mamm maamm mamm diye ağlamya başlıyor ve biz onun yemeğini hazırlayana kadar gözünü yemekten ayırmıyor, sabırsızlanıyor ve yemeğinden gram lokma bırakmıyor geride. Kreşteki öğretmeni de geçen gün yemek yeme konusunda çok iyi, her şeyi yiyor diye gülmüştü. hep iştahlıydı ama yemek için ağlama ve her an yemek isteme hali yeni. Yiyor yiyor doymuyor Büyüme atağında belki de.

Kilosuna da yansımış zaten, 400 gram almış. 13. ay için biraz fazla ama olsun yarasın kuzumuza.

Maşallah kuzuya bu ara bizde öyleyiz mammama diye dolanıyor mutfakta elimde kaşık spatula görse heyecanlanıyor kucağıma alıyorum beraber pişiriyoruz. Çatalını kendi kullanabiliyor eline veriyorum diğer eline de kaşığı istiyor hooop o kadar değil daha minnoşum diyorum . Bizde 500 gr aldık geçen ay hastalık vs vardı iştahı gidip geliyordu maşallah şimdilik iyi gidiyor

Bende yazacaktım iyi olmuş paylaşman
Bizim gündüz uykuları karman çorman ya tek ya çift oluyor bazen arka arkaya 3 gün tek uyku olunca acaba teke mi düştü diyorum. Bebekten bebeğe göre değişiyor uykucu bir bebek değil zaten toplamda 2 saati geçmez gündüz uykusu. Akşamları 9 buçukta uyuyor genelde sabah 6 da gözünü açıyor yanıma alıp biraz daha uyutuyorum 8 buçuk 9 kalkış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…