- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 45
biz vurulduk geçen hafta hiçbir sıkıntı olmadı1 yaş aşılarında sıkıntı yaşayan oldu mu? Öğleden sonra aşı randevumuz var.
geçmiş olsunTesekkuler. Benimki kanal tikanikligiymis. Acinca rahatladim. Hala emziriyorum gece. Hatta kanal tikanmadan onceki gece saatlerce emdi birakmadi beni. Sonradan ben de dusundum ne sebep olmus olabilir diye. Ben normalde hic yatmam bir sure uzerine yatmistim. Bir de Luna kalkarken eliyle ayagiyla o mememe basmisti, darbe almistim yani cok acimisti. Bunlar olabilir belki de.
geçmiş olsun geçmişte bizmkide calpol almak istememişti, şırıngayla vermiştik ama zorla almıştı yineDun oglumun biraz atesi vardi, gece 39a kadar yukseldi. Dönüsümlü ates dusuruculerle azaldi ama baktim sabah keyfi de pek yok, doktora gittik. İyi ki de gitmisim, el ayak agiz hastaligi olmusbogazinda yara olmus. Agzinda cok tukuruk vardi, yutmakta zorlanirmis. Viral oldugu icin ilac vermedi, bogazini rahatlatmak icin biseyler yazdi. Boyle boyle buyuyecekler ama cok uzuldum. Bazen cok agliyor. İlac icirmekte cook zorlaniyoruz, siringayla da denedim onu da oksurerek cikartiyor. Kullandiginiz baska yontem var mi
Vucutta pek dokuntusu olmadi, kolda ve bacakta tek tuktu ama bogazi cok fazlaydi. Hastanede baska bir bebisin de dokuntusu fazlaydi. İzlerin Gecmesi 1ayi bulabiliyor sanirim, endiselenme gececektir insallah. Gercekten de cok sinir bozucu bir hastalik, bana da gecti ve canim yandikca aynisini yasadigi icin cok uzuldumcanım çok geçmiş olsun küçük gibi görünen çok sinir bozucu bir hastalık
vucudunda da döküntüler var mıydı?
bizim popoda izler halen duruyor düşün bir tek orası kaldı...
ama kaşınıyor mu canı yanıyor mu vs. anlaması o kadar güçki
Gelmiş geçmiş olsun en kötüsü bu olsun diyelim
Merhaba link var mı rica etsem marka öneriBen aldım 2 tane. Birini yazliktaki balkona tavana monte ettik diğerini kayinvalidemler köyde yaşıyor orda bahçeye ağaca monte ettik. Parka hiç goturmedim o yüzden. Sallanmak istediğinde zaten hemen salıncak yanına gidip hıı hıı diyor.ikisinden de gayet memnunum.
Birine zor yetişiyorumYok mu yeniden hamile kalan? Cocuklar 1 bucuk yaslarina gelince yavastan surprizler baslar belki. Ben ciddi ciddi 2. Cocugu dusunuyorum. Seneye ilkbaharda denicez. 33 yasindayim. 35 olucam kismetse 2.yi dogururken. Diyabet obezlik derken zaman gectikce her sey daha da zorlasacak. Bir an once kilo verip yeniden hamile kalmak istiyorum.
36 yaşındayım. Sıkıntılı geçen hamilelik beni öyle korkuttu ki daha düşünemiyorum. Yoksa bebişler çok tatlı. Hayalim 3 çocuktu tekte kalırım bu gidişle. Ben de tek çocuğum zaten.Yok mu yeniden hamile kalan? Cocuklar 1 bucuk yaslarina gelince yavastan surprizler baslar belki. Ben ciddi ciddi 2. Cocugu dusunuyorum. Seneye ilkbaharda denicez. 33 yasindayim. 35 olucam kismetse 2.yi dogururken. Diyabet obezlik derken zaman gectikce her sey daha da zorlasacak. Bir an once kilo verip yeniden hamile kalmak istiyorum.
Yok kız marka değilMerhaba link var mı rica etsem marka öneri
Yok kız şuan pek mümkün değil yani. Hem zihnen hem bedenen kaldıramam diye düşünüyorum ama ilerde düşünüyorum. Bir kardeşi olsun diye. Yaş konusuna gelince aklıma komik bir anı geldi. Annemlerin yan apartmana yeni birileri taşındı. Kadınında baya yaşı var yani 50 kusurlu falan. Her gün ufak böyle 3-4 yaşlarında ikiz kızların elinden tutup parka götürüyor. Annemde yolda karşılaşıp ayak üstü sohbette ne güzel torunları gezdiriyorsun deyiverdi ☺ kadında onlar benim çocuğum geç anne oldum cevabini yapıştırdı tabiYok mu yeniden hamile kalan? Cocuklar 1 bucuk yaslarina gelince yavastan surprizler baslar belki. Ben ciddi ciddi 2. Cocugu dusunuyorum. Seneye ilkbaharda denicez. 33 yasindayim. 35 olucam kismetse 2.yi dogururken. Diyabet obezlik derken zaman gectikce her sey daha da zorlasacak. Bir an once kilo verip yeniden hamile kalmak istiyorum.
Birine zor yetişiyorum
Hahah haklisiniz cok zor. Benim de stressli bir hamileligim oldu, ama her seye ragmen istiyorum. Goze alabiliyorum.36 yaşındayım. Sıkıntılı geçen hamilelik beni öyle korkuttu ki daha düşünemiyorum. Yoksa bebişler çok tatlı. Hayalim 3 çocuktu tekte kalırım bu gidişle. Ben de tek çocuğum zaten.
Hamilelikte kesinlikle yas cok onemli. Ama benim olayim sadece yasim degil. Cocuk yapmak istiyorum. Dahasi yok. 8 ay sonrasi icin hamilelik planliyorum. Aralarinda 2,5 - 3 yas olacak sekilde. Bence cok makul. Erken degil.Yok kız şuan pek mümkün değil yani. Hem zihnen hem bedenen kaldıramam diye düşünüyorum ama ilerde düşünüyorum. Bir kardeşi olsun diye. Yaş konusuna gelince aklıma komik bir anı geldi. Annemlerin yan apartmana yeni birileri taşındı. Kadınında baya yaşı var yani 50 kusurlu falan. Her gün ufak böyle 3-4 yaşlarında ikiz kızların elinden tutup parka götürüyor. Annemde yolda karşılaşıp ayak üstü sohbette ne güzel torunları gezdiriyorsun deyiverdi ☺ kadında onlar benim çocuğum geç anne oldum cevabini yapıştırdı tabibiz şaşkın ,annem mahçup , kadın kızgın yani yaşı yok bu için anacım 35 ne ki
Aaa sana da çok geçmiş olsun canım, ben de düşündüm bana da bulaşır mı diye ben yaşamadım. Bizim de sanırım ağızda pek uoktu ama sırt gögüs yüz hariç vardı.Vucutta pek dokuntusu olmadi, kolda ve bacakta tek tuktu ama bogazi cok fazlaydi. Hastanede baska bir bebisin de dokuntusu fazlaydi. İzlerin Gecmesi 1ayi bulabiliyor sanirim, endiselenme gececektir insallah. Gercekten de cok sinir bozucu bir hastalik, bana da gecti ve canim yandikca aynisini yasadigi icin cok uzuldumtum yavrulara saglik sihhat insallah.
Yani demek istedigim yaşım daha genc de olsa cocuklari bu yas aralikli yapardim. Bakalim kismet olacak mi.Yok kız şuan pek mümkün değil yani. Hem zihnen hem bedenen kaldıramam diye düşünüyorum ama ilerde düşünüyorum. Bir kardeşi olsun diye. Yaş konusuna gelince aklıma komik bir anı geldi. Annemlerin yan apartmana yeni birileri taşındı. Kadınında baya yaşı var yani 50 kusurlu falan. Her gün ufak böyle 3-4 yaşlarında ikiz kızların elinden tutup parka götürüyor. Annemde yolda karşılaşıp ayak üstü sohbette ne güzel torunları gezdiriyorsun deyiverdi ☺ kadında onlar benim çocuğum geç anne oldum cevabini yapıştırdı tabibiz şaşkın ,annem mahçup , kadın kızgın yani yaşı yok bu için anacım 35 ne ki
Hahah haklisiniz cok zor. Benim de stressli bir hamileligim oldu, ama her seye ragmen istiyorum. Goze alabiliyorum.
Hamilelikte kesinlikle yas cok onemli. Ama benim olayim sadece yasim degil. Cocuk yapmak istiyorum. Dahasi yok. 8 ay sonrasi icin hamilelik planliyorum. Aralarinda 2,5 - 3 yas olacak sekilde. Bence cok makul. Erken degil.
HahhaYani demek istedigim yaşım daha genc de olsa cocuklari bu yas aralikli yapardim. Bakalim kismet olacak mi.
Maşallah kuzuyaLuna şimdilerde bir şey yediğimizi gördüğü an mamm maamm mamm diye ağlamya başlıyor ve biz onun yemeğini hazırlayana kadar gözünü yemekten ayırmıyor, sabırsızlanıyor ve yemeğinden gram lokma bırakmıyor geride. Kreşteki öğretmeni de geçen gün yemek yeme konusunda çok iyi, her şeyi yiyor diye gülmüştü. hep iştahlıydı ama yemek için ağlama ve her an yemek isteme hali yeni. Yiyor yiyor doymuyorBüyüme atağında belki de.
Kilosuna da yansımış zaten, 400 gram almış. 13. ay için biraz fazla ama olsun yarasın kuzumuza.
Bende yazacaktım iyi olmuş paylaşmanTek uyku icim erken daha, degil mi? Bizimki birkac gundur tek uyku yapiyor. Sabah gec kalkmaya basladi, oglen ilk uykusuna gec yatiyor ve uzun uyuyor. Aksama dogru uyutmaya calisiuorum ama dalmiyor. Saat 18.30dan sonra da ben denemiyorum uyusa gece kacta yatacak, diye. Ama sanki tek uykuyla daha iyi oldu gibi. Gece uyumasi icin ugrasirdim epey, simdi yorgun ve tok olup daliyor. Doktorumuz 2 yasina kadar 2 uyku, demisti. Bence de oyle. Ama her cocuk da bir degil. Kafam karisti.