- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Acaba yerlesme kanamasi olabirmi rabbim hakinda hayirlisini versin insallah
Ekledim cnm hoşgeldinbende varım canım benıde ekle :) bat 30 yada 01
Delirella canım beni de eklermisin 2 gün önce aşılama yapıldı son 12 gün beklemedeyim
Ekledim cnm hoşgeldin
Kızlar ne durumdasınız belirtiler vs. ???
2 ekimi bekliyorum ve bende hiç bir belirti yok ne göğüs hassasiyeti ne kasıklarda ağrı batma :) galiba bat kasım tarihi beni bekliyor ....
Belirtisiz yani kasik ağrısız göğüs hassasiyeti olmayip öğrenenler var mı acaba? :) bende tık yok çünkübende psikolojik olduğunu düşünüyorum kasıklarımda sızlama ağrı var. karnımda bi şişlik. göğüsşerim bazen acıyo bazen acımıodengesiz dengesiz şeyler :) batı bekleyemicem galiba her akşam gidip kan vermemek için kendimle savaşıyoum resmen
7 gün kalmış senin benim de 9 gün :) belirtiler psikoljik olabiliyor bazen ben 2 ay herseyi yasadim ama birsey yoktu simdide hic belirti yok bakalim nolacak :)bende psikolojik olduğunu düşünüyorum kasıklarımda sızlama ağrı var. karnımda bi şişlik. göğüsşerim bazen acıyo bazen acımıodengesiz dengesiz şeyler :) batı bekleyemicem galiba her akşam gidip kan vermemek için kendimle savaşıyoum resmen
7 gün kalmış senin benim de 9 gün :) belirtiler psikoljik olabiliyor bazen ben 2 ay herseyi yasadim ama birsey yoktu simdide hic belirti yok bakalim nolacak :)
Al bendende o kadar bende zor tutuyom kendimi haa diyom gideyim bi acile kan vereyim varsa ögrenirim belki sonra diyom bekle sabır sabır bugun cok sancim oldu son 4 gun hayirlisi insallahbende psikolojik olduğunu düşünüyorum kasıklarımda sızlama ağrı var. karnımda bi şişlik. göğüsşerim bazen acıyo bazen acımıodengesiz dengesiz şeyler :) batı bekleyemicem galiba her akşam gidip kan vermemek için kendimle savaşıyoum resmen
Sonuç alınca haber ver bize de :)ben bide sabırsızım bugun giderken bi kan testi vercem dayanamıyorum
Listemizde ki hamişleeeeeerr :) belirtileri veya belirtisiz ögrenmeleri bize bi anlatsanız :) :)
Al bendende o kadar bende zor tutuyom kendimi haa diyom gideyim bi acile kan vereyim varsa ögrenirim belki sonra diyom bekle sabır sabır bugun cok sancim oldu son 4 gun hayirlisi insallah
Sonuç alınca haber ver bize de :)
Valla ilk gebeliğimde regl olacak gibi tüm belirtiler vardı ama regl yoktu :) o yüzden hiç hamile olduğumu düşünmemiştim. Reglimi 9 veya 10. Günüydü test yapınca öğrendim
Acaba yerlesme kanamasi olabirmi rabbim hakinda hayirlisini versin insallah
günaydın :) 4 gün kalsa ben asla dayanamam heralde. 5 6 gün kala bakarım ben dayanamam5 gün kala çıkar bence ya öğrenen çok kişi var. tabi geç döllenme değilse. ama en sağlıklısı adeti beklemek tabi
Kizlar bence erken test fln yapmayin bu sizi uzmekten baska biseye yaramaz. Ve bi kac ay ayni durumu yasarsaniz hayal kirikliklari olur. Sabirla adeti bekleyin. Cogu kiside adet geciktigi halde bile testte cikmiomus. belki hamilesin ama cikmicak ve strese girceksin hic belli olmaz
30 una 6 gün kaldı :) carsambaya kadar sabret :)oama o zamanda adete kadar içim içimi yiyor. hergün kendimle savaşıyorum. hep gebelik yazıları okuyup baya kafama takıyorum. belki test yapsam rahatlarım diye dünüyorum. yol üstünde tıp merkezi var hergün ben ona bakıyorum gitsemmı diye o bana bakıyor sanki gel kan ver dercesine