- 11 Şubat 2013
- 950
- 672
Amin arkadaşımSağol cnm, Allah Yeni hamilelikler nasip etsin hepimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin arkadaşımSağol cnm, Allah Yeni hamilelikler nasip etsin hepimize
Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Önümüzdeki 5 ay boyunca her hafta yeni umut yeni haberler bekleyelim
Anne olmak isteyen Güzel anne adayları ve güzel haberlerini bekliyorum...
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
M Muhendisella
Cascade_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
S Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
M Mavi Boncuklar
@sedaarda
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
@Rebelbgm1991
@Merlin_Merlin
@Loresiima
@gizemya
@Gozde335
@Yazanhanim
@takucum
@kanaryamm
@Edakiz
@Makarnasever
@Alya_sura88
@crnksgl
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsinGeçmiş olsun canım tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim inşallah
Bi erken gebelik testi mi alıp yapsan canım . En azından stresin azalmış olur dKizlarr benim bat a 5 gun var ama ben cok bi tuhafim kimseye icimi dokemiyorum bari buraya yazayim buay ovulasyon kullandim yumurtlama gunum ve bir gün oncesini degerlendirebildik yumurtlama sonrasi gunude degerlendirmwk önemliymis sonraki gunu degerlendiremedik ama yinede umudum var iste resmen vücudumu dinliyorum belki psikolojik ama bir suru belirti belim agiriyo kasıklarimda hareketlilik hissediyom basim cok donuyo cok carpintim oluyo.surekli goguslerimi kontrol ediyom uclari hassas surekli hersey icin aglayabiliyorum cok cabuk sinirleniyorum bunlar ayni zamanda adet belirtisi bunuda biloyom.bu 5 gun nasil gecicek bilmiyorum hani varmi yokmu suphesi beni cok strese sokuyo yoksa yok calismalara rabbimden istemeye devam ama beklemek beni cok geriyo
Bi erken gebelik testi mi alıp yapsan acaba canım. En azından stresin bir nebze de olsa azalırdıKizlarr benim bat a 5 gun var ama ben cok bi tuhafim kimseye icimi dokemiyorum bari buraya yazayim buay ovulasyon kullandim yumurtlama gunum ve bir gün oncesini degerlendirebildik yumurtlama sonrasi gunude degerlendirmwk önemliymis sonraki gunu degerlendiremedik ama yinede umudum var iste resmen vücudumu dinliyorum belki psikolojik ama bir suru belirti belim agiriyo kasıklarimda hareketlilik hissediyom basim cok donuyo cok carpintim oluyo.surekli goguslerimi kontrol ediyom uclari hassas surekli hersey icin aglayabiliyorum cok cabuk sinirleniyorum bunlar ayni zamanda adet belirtisi bunuda biloyom.bu 5 gun nasil gecicek bilmiyorum hani varmi yokmu suphesi beni cok strese sokuyo yoksa yok calismalara rabbimden istemeye devam ama beklemek beni cok geriyo
Erken gebelik testini cok erkenden yaptimuzerinde iliskiden 6 gun sonra yaxiyodu ben bekleyebilirmiyim bekleyemedim tabikide yaptim ama sonra okudum bi cok yorumda o kadar erken sonuc vermiyomus. Anlican beklemedeyim zorda olsa.Bi erken gebelik testi mi alıp yapsan canım . En azından stresin azalmış olur d
Bi erken gebelik testi mi alıp yapsan acaba canım. En azından stresin bir nebze de olsa azalırdı
Hayırlısı olsun arkadaşım :) biraz daha dişini sık bakalım, inşallah güzel haberler verirsin bizlereErken gebelik testini
Erken gebelik testini cok erkenden yaptimuzerinde iliskiden 6 gun sonra yaxiyodu ben bekleyebilirmiyim bekleyemedim tabikide yaptim ama sonra okudum bi cok yorumda o kadar erken sonuc vermiyomus. Anlican beklemedeyim zorda olsa.
Amin insallah hepimiz guzel haberlerle doldururuz bu sayfalari.Hayırlısı olsun arkadaşım :) biraz daha dişini sık bakalım, inşallah güzel haberler verirsin bizlere
AminnBen girmeyeli 5 tane hamile olmus masallah en son 1di Rabbim dierlerimizde de bu emojiyi eklemeyi nasip etsin insallah
1 olan bendim :) maalesef kısmet olmadıBen girmeyeli 5 tane hamile olmus masallah en son 1di Rabbim dierlerimizde de bu emojiyi eklemeyi nasip etsin insallah
1 olan bendim :) maalesef kısmet olmadı
Amin herkese inşallah hayırlısıylaTekrarinida nasip eder insallah Rabbim tez vakitte
Arkadaşlar Merhaba,
5 aylık bebeğimin erken ölü doğumu sonrası tekrar anne adayı olmak, hayırlısıyla bebeğimi sağlıkla kucağıma almak istiyorum
Ve 2019 yılına hamile girmek isteyen tüm güzel anne adaylarını ve hamilelik haberlerini görmek güzel olacak. Her bir hamile yeni bir umut olsun hepimize...
2018 Ağustos'tan itibaren, "hamile kalmak isteyen" ve "hamilelik müjdesi" verecek güzel anne adaylarını hep birlikte görüp hep birlikte seviniriz inşallah :)
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
M Muhendisella
Cascade_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
S Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
M Mavi Boncuklar
@sedaarda
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
@Rebelbgm1991
@Merlin_Merlin
@Loresiima
@gizemya
@Gozde335
@Yazanhanim
@takucum
@kanaryamm
@Edakiz
@Makarnasever
@Alya_sura88
@crnksgl
Delirella canım beni de eklermisin 2 gün önce aşılama yapıldı son 12 gün beklemedeyimArkadaşlar Merhaba,
Adaylarımız
@elaaaam
@nyks_42
wiha02
@cherryup
Delirella
@elvin09
@Kontess08
@zynpzn8989
@AleooVeraa
@asiyebilge
@tazegelincikk
@duskapani
M Muhendisella
Cascade_
@mavi-hayal
@Biyolog85
@Zeyah3917
@Gizibe
@Eren6161
@SedaGretchen
@Fairytale35
@41ask_derin
@Busrayld
@bestwest
@Sinemsara07
@Cruelangel
@teacheralla
@turko2727
@Greensey
@Buzlarkralicesi01
@hamra_86
@Yazankalem
@Mertege123
S Sabr-Sukur-Dua
@minnaktosba
@bi prenses annesi
@17platon17
M Mavi Boncuklar
@sedaarda
@Hanifedundarr
@TomakinT
@everytime_night
@attartt
@EslemKenan
@Rebelbgm1991
@Merlin_Merlin
@Loresiima
@gizemya
@Gozde335
@Yazanhanim
@takucum
@kanaryamm
@Edakiz
@Makarnasever
@Alya_sura88
@crnksgl
Rabbim insallah hayirli haberlwrini almayi nasip ederDelirella canım beni de eklermisin 2 gün önce aşılama yapıldı son 12 gün beklemedeyim
Acaba yerlesme kanamasi olabirmi rabbim hakinda hayirlisini versin insallahKizlar aranizda adetten 4 gun once agriyla birlikte kahverengi lekelenme yasayan oldumu. Adetime 2 gun var ama 2 gundur lavaboya gittikce kahve lekeler oluo bazen daha belirgin bazen daha belirsiz. Idrarada da bikac kucuk kum gordum sanki yada bana oyle geldi bilmiorum cunku ole bi problemim yok varsada bilmiorum. Enfeksiyon yada kum olsa olurmu boyle seyler varmi aranizda boyle bisi yasayan
Amin canım inş hepimizeRabbim insallah hayirli haberlwrini almayi nasip eder