♥♡▂ ▃ ▅ ▆ 2019'a Hamiş Girmek İsteyenlerin Grubu ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡

Laboguick kullanıyorum işte bu ay ben anlamadım dün koyu sonra silik çıkıo birde adet 26 mayısa da oldum 31 mayısa bitti bir hafta sonra bel ve göüğüsüm şişti kasık ağrısı oldu şuan sadece göğüs ağrım var canım
bittiği gün ilişki yaşadın mı ya da adetten 1/2 gün öncesi :KK76: valla heyecanlandım şimdi bende . Benimde göğüslerim şişmişti hatta koltuk altından bastırınca acıyolardı

İnşallah canım benim kim istiyorsa rabbim aratmasın birde benim geçen ay mağazacılık sektöründe çalışıyorum sohbet ettik dedi hac ca gidiyorum bir istediğin varsa yaz bana ver dedi isim soyisimde yaz dedi bende yazdım sağlıklı bir evlat huzur sağlık diye daha sonra ağlayarak okuduğum bir not benim için yeşil bir elmaya Yusuf suresi okutmuş yarısını eşin yarısını sen yiyormuşsun onuda yaptım birde avce hurması göndermiş nasıl duygulandım hiç tanımadığım biri diye hala böyle iyi insalar var onun hep duacısıyım bu yüzden 🤲😊
ne güzel ya ne kadar düşünceliymiş... İnşallah duaların kabul olur canım , gebelik testi yap istersen ama negatif görürsem üzülüm diyorsan bekle derim

ne güzel ya ne kadar düşünceliymiş... İnşallah duaların kabul olur canım , gebelik testi yap istersen ama negatif görürsem üzülüm diyorsan bekle derim
Yaptım canım benim erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı aslında üzülmedim ama içim heyecanlanıp dıroo acaba mı diye insan umudu olmasa yaşayamazmış benimki si de o hesap sanırım 😊ilgin için çok teşekkür ederim

bittiği gün ilişki yaşadın mı ya da adetten 1/2 gün öncesi :KK76: valla heyecanlandım şimdi bende . Benimde göğüslerim şişmişti hatta koltuk altından bastırınca acıyolardı
Aynı işte benimde öğle genelde adet olacağım zaman öğle acırlar ama daha çok var birde pko var bende bukadar kısa sürede adet olmam mucize olur yani inşallah meleğim vardır düşüncesi bile beni nasıl mutlu ediyor anlatamam sana 😊🤲

Yaptım canım benim erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı aslında üzülmedim ama içim heyecanlanıp dıroo acaba mı diye insan umudu olmasa yaşayamazmış benimki si de o hesap sanırım 😊ilgin için çok teşekkür ederim
ben teşekkür ederim . Hepimizde aynı ümit ve istek var , birlikte birbirimize destek olmak için burdayız

Aynı işte benimde öğle genelde adet olacağım zaman öğle acırlar ama daha çok var birde pko var bende bukadar kısa sürede adet olmam mucize olur yani inşallah meleğim vardır düşüncesi bile beni nasıl mutlu ediyor anlatamam sana 😊🤲
çok iyi anlıyorum seni canım yaa allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

huhuuu kızlar , göğüslerimde şişlik biraz da acı var , ve ne kadar erken yatarsam yatayım uykumu alamıyorum , gece 11 olunca sallanıyorum resmen... Hiç adetim değildir normalde erken uyumak 12den gece 1 den önce yatmam

huhuuu kızlar , göğüslerimde şişlik biraz da acı var , ve ne kadar erken yatarsam yatayım uykumu alamıyorum , gece 11 olunca sallanıyorum resmen... Hiç adetim değildir normalde erken uyumak 12den gece 1 den önce yatmam
Bu ay bende yok inşallah senin bebişin vardır dedim ve şuan ezan okundu rabbim çok Sevinicem inşallah meleğin seninledir🤲😘

arkadaşlar şimdiden bayramınız mübarek olsun sizleri öpüyorum. allah herkesin yar ve yardımcısı olsun :)

Kızlar merhaba. Geçen ay kısırlık tedavisine başlamıştık bu ay hamile kaldım.
ayy gözünaydın nasıl oldu hikayeni okumak isterim..
yönlendireceğin bir yer var mı ?
yumurtalık sıkıntısı yaşamaktayım :KK43:
2 yıldır regl olmuyorum :KK43:
ve bebeğim olsun diye niyetteyim :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara’da devlet istersen hacettepe tıp galip serdar günalp. Özel hastane olsun dersen ortadoğu hastanesinin bütün doktorları alanında uzman. Galip beyin uzmanlık alanı o. Elinin değdiği hamile kalıyo. Darısı başına inşallah hayırlısıyla tez vakitte 💕

Benim bi arkadaşım ömründe bir kere bile regl olmadı. Yumurtası hiç yoktu. Evlendiği ikinci ay hamile kaldı. Kızı şimdi 8 yaşında. Allah büyük kuzum. Allah yazdı mı önüne kimse geçemez

X