- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
oama o zamanda adete kadar içim içimi yiyor. hergün kendimle savaşıyorum. hep gebelik yazıları okuyup baya kafama takıyorum. belki test yapsam rahatlarım diye dünüyorum. yol üstünde tıp merkezi var hergün ben ona bakıyorum gitsemmı diye o bana bakıyor sanki gel kan ver dercesine
30 una 6 gün kaldı :) carsambaya kadar sabret :)
iyi bakalim nasi rahat ediosan..
Takmamak, dusunmemek yada hayal kurmamak elde deil Rabbim insallah larimizi cok sukur olduya dondursun insallah
Herkese günaydın yeni katıldım aranıza bende 2 yıldır deniyorum henüz gebelik oluşmadı bat 10 gün geçti 4 gün önce kan verdim negatifti kist yokmuş tarlusal verdi ama içmedim geç döllenmedir belki diye bi umut işteiki gündür de çok hafif lekelenmem oldu birkaç kez onun dışında sağ kasığım ağırıyor hakkımızda hayırlısı inşallah isteyen herkese en kısa zamanda annelik nasip olur
Çok şekersin :) Rabbim gönlüne göre versin arkadaşımdeneyeceğimteşekkürler desteğin için :)
Çok şekersin :) Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım
Kizlarr ben sabah kalktim bogazlarim sismis yutkunamiyorum. Saglik ocagina gittim antibiyotik verecekti gebelik şüphem var dedim o zaman kan alalim yarin sabah sonuca gore ilac yazarim dedi.gargara yapabilirsin dedi ama sonuc cikmadadan da korkuyom cok kotu heryerim agiriyo sonuc yarin cikacak bakalim hayirlisi insallah
Sagol canim 3 gun kaldigeçmiş olsun. kaç gün kaldı bata
Sagol canim 3 gun kaldi
Insallah hayirlisi yoksada ona gore ilaca baslarim. Acaba balli limonlu ılıksu mu yapsam diyorumvarsa çıkar o zaman inşallah. doğal birşeylerle ağrını gidermeye calış bari. sonucunu yazarsın
Insallah hayirlisi yoksada ona gore ilaca baslarim. Acaba balli limonlu ılıksu mu yapsam diyorum
Sagol canim balla limon yaptim.pekmezde yaparim.bogaza bizde bala karabiber katıp yerler :) yada dut pekmezi varsa onu ısıtıp bi yemek kaşıgı yiyip su içmeden biraz beklerler. en azından doğal
9 yada 10 sabrına hayran kaldım şuan :) daha çok olmasıan ragmen benımde adet olcak gibi karnım ağrıyo b,de beyaz akıntım var ama bunlar yetmiyo tabi. hayırşısı
Geçmiş olsun bende çok Boğaz enfeksiyonu yaşarım adaçayı ile gargara veya elma sirkesi ile gargara çok iyi geliyor birde yiyebilirsen ezilmiş sarımsak ve limon suyu karıştır ye en doğal antibiyotik , inş ilerlememiştir doğal yöntemlerle atlatırsın ama benim doktorum penisilin her dönemde uygulanan bişey korkma demişti çok ağır geçirdiğim için iğnesiz ayağa kalkamıyorumInsallah hayirlisi yoksada ona gore ilaca baslarim. Acaba balli limonlu ılıksu mu yapsam diyorum
Sagol canim onlarida denerim yutkunurken bile cok aciyo bogazlarim. Sonuc pozitifse kesin ucarim o garanti negatifsede calismalara onumuzdeki ayda devamGeçmiş olsun bende çok Boğaz enfeksiyonu yaşarım adaçayı ile gargara veya elma sirkesi ile gargara çok iyi geliyor birde yiyebilirsen ezilmiş sarımsak ve limon suyu karıştır ye en doğal antibiyotik , inş ilerlememiştir doğal yöntemlerle atlatırsın ama benim doktorum penisilin her dönemde uygulanan bişey korkma demişti çok ağır geçirdiğim için iğnesiz ayağa kalkamıyorum
Umarım kan sonucun da seni havalara uçurup iyileştirir o pozitifse zaten hiç bişeyciğin kalmaz:)))
Yaa kesinlikle dün kan tahlili vereceğini okuyunca ilk aklıma bu durum geldi bende yaşadım çünkü aynını ama kötüyü çağırmamak adına yorum yapmadım bende duramayıp bir hafta önce kan tahlili vermiştim 8 -10 gibi bişi çıkmıştı bu sefer kimyasal olmadığından emin olmak istiyorsun değer yükselecekmi diye gün aşırı kan vermeye başlıyosun ger seferinde aynı stresle ve sonuç eğer kimyasal ise zaten normal adet dönemin geldiğinde 4- 5 kez kan verdikten sonra hüsran iki kat oluyorİnşallah. ençokta ilkini bekleyenlere :) gerçi heyecan fark etmiyor aynı ama. ben ilkinde yine 8 güne yaklaşık vardı kan testi yaptırmıştım 10 larda birşey çıktı bu seferde değer yükselcekmi sitresien mantıklısı adeti beklemek ama işte nerde o sabır :)