- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi teacheralla
merhaba adaşım kendi adımdan birini görmek ne güzel pek fulya ismine denk gelmedim hayatım boyuncaMerhaba herkese bizde 2.çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyor inşallah en yakın zamanda tüm isteyenler mutlu haberi alır
2 olması normal benim normal zamanlarda da 2 çıktığı oluyodukızlar birşey soracağım bilen varmı bilmem bu gün kan testi yaptırdım 2 çıktı şükür 10 günde 62den 2ye düşmüş bilmeyen arkadaşlar vardır ben kimyasal gebelik yaşadım
değer iki iken benim yumurtlama oluyor sanırım test yapıyorum çünkü bu normal mi
aayyy çok mutlu ettin bu cuma saatinde beni allahta senin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah2 olması normal benim normal zamanlarda da 2 çıktığı oluyodu
Cnm Merhaba beni de ekler misin 15mayıs bat olursa ilk bebeğimiz olacak2018 de olmadı nasipse 2019 da bebislerimizi kucağımıza almak nasip olur insallah.
Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin. İsteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. O halde bi wishlist yapalım. Kendimden başlıyorum listeye. Hepimiz en yakın zamanda gebe kalıp bebislerimizi kucağımıza alalım.
1.teacheralla Bat 5 Mayıs
2. @NeicBat 6 Mayıs
3. @feray06bat 21 Nisan
4. @Mermaid673419 Nisan
5. @cibi3512 Mayıs
6. @Mirketcik6 Mayıs.
7. @ela basak16 Mayıs.
8.kahvecibaby 15 Mayıs
9. @defne14535 Mayıs.
10. @Queen219 Mayıs.
11. @baharbebek00123 Mayıs
12. @Ayca25335 Mayis
Amiin tüm evlat isteyenlerin inşallahaayyy çok mutlu ettin bu cuma saatinde beni allahta senin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah
Merhaba herkese bizde 2.çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyor inşallah en yakın zamanda tüm isteyenler mutlu haberi alır
aayyy çok mutlu ettin bu cuma saatinde beni allahta senin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah
Teşekkürederim Allah bu mübarek günde hepimizi bebişlerimize kavuştursun tez vakittehoşgeldiniz :) bende aynı 2. çocuk için 7 aydır bekliyoruz bakalım hayırlısı inşallah
Doktora gittik testler tahliller herşey normal eşimdede normal fakat bi türlü olmuyo bi kaç ay daha olmazsa renkli rahim filmi çekilcemHoşgeldin canım.sorunun nedir neden olmadı acaba 7 aydır.
Cnm Merhaba beni de ekler misin 15mayıs bat olursa ilk bebeğimiz olacak
MERHABA BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM 1 SENEDEN BERİ ÇOCUK İSTİYORUZ EŞİMDE VARİKOSEL VAR AMALİYAT OLDU BAKALIM BEKLİYORUZ... RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
nasılsın canım yorgunluk çıktı mı burda sıcaklar birden bastı yaza ne olur bilemem vallahi hele bizim memleketamin amin inşallah canım
aminnn Allah isteyen herkese istediği zaman versin, insan stres oluyor beklemek zorMerhaba herkese bizde 2.çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyor inşallah en yakın zamanda tüm isteyenler mutlu haberi alır
Merhaba fulya bende ömrü hayatımda en fazla 2-3 fulya ile karşılaştım.Memnun oldum tanıştığıma.Umarım ikimizde ve tüm isteyenler en kısa zamanda alırızbebişlerimizi kucağımızamerhaba adaşım kendi adımdan birini görmek ne güzel pek fulya ismine denk gelmedim hayatım boyunca
bende ikinci çocuk istiyorum hayırlısı ile güzel haberler veririz inşallah
Bence Fulya cok guzel bir isimMerhaba fulya bende ömrü hayatımda en fazla 2-3 fulya ile karşılaştım.Memnun oldum tanıştığıma.Umarım ikimizde ve tüm isteyenler en kısa zamanda alırızbebişlerimizi kucağımıza
nasılsın canım yorgunluk çıktı mı burda sıcaklar birden bastı yaza ne olur bilemem vallahi hele bizim memleket
Çok geçmiş olsun canımcikti sanirim yorgunluk bugunde evi bir elden gecirdimbize hic bos vakit yok ki:) sorma buralarda ayni cok sicak gece serin Allah tan ama depremde oldu bu aralar bir yandan da.. Allah beterinden saklasin besik gibi sallandik gecen gun okulda
Çok geçmiş olsun canım
Ben de Yazlık kışlık değiştiriyorum bir sürü ütü çıktı bu hafta sonu eşim ve oğlanın kileri halledeceğim Hafta içi de yavaş yavaş kendimkileri