Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kötü olmis üzüldüm. Benim 7. Haftada düştü. Belki ondan uzun surdu bilmiyorum. Son olur inşallah
Olabilir HCG takibi yapıyormusun arkadaşım benim 16 nisanda 62 ye düşmüştü yarın tekrar test yaptıracağım insallah bitmiştir artik

Korunuyomusunuz suan .?Yara ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar.
Benim 5+4 de düştü Dr korunma vermedi erken hafta düşüğü olduğu için 19 nisanda muayene oldum pazar günü dahil 4 gün ilişki olsun dedi ama biz tek pazarı ve bu geceyi değerlendirdik gebe kalmazsam rahim filmi çekilecek ilk adetle

Korunuyomusunuz suan .?Yara ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar.
Canim ben suan demir takviyesi ve folic asid aliyorum. Biraz kullandiktan sonra birakicam korunmayi insallah. Martta gebelik planlamasi oncesi genel muayene oldum kadin dogumda.

Oglum korunmayi biraktigimiz ilk ay gelmisti sukur. Allahim 2nciyi de hayirli zamanda cok aratmadan nasip eder insallah.

İnşallah bekletmeden saglikla gelir canim

Bende canım folık asıt takviyesi almaya başladım suan.korunmayı bırakmadan bi hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum.Bırde sogan kurunu dusunuyorum.inşallah temmuz ağustos gibi de korunmayı bırakacağım.adet düzensizliği var bilmiyorum artık hemen olurmu.

Aslında 3.cocugu düşünmek biraz cesaret istiyor.Ama kalabalık aileleri seviyorum.bunu düşünerek kasım ayından bellidir düşünmeye başladım.temmuz ayında korunmayı bırakmayı dusunuyorum
Ben de 4 çocuk istiyorum ama uzunca bi süredir ilkini bulamadım birini bulsam dördü şurda kalsın moduna giricem :) inşallah tez vakitte hayırlı güzel haberler alırız

merhaba hanımlar bende 2. çocuk düşünüyorum nasipse , ilk çocukta çok yazıştık güzel dostluklar kurmuştuk bu formda. Allah isteyen herkese versin bebiş..
hoşgeldin arkadaşım bende ikinci çocuk istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin hepimize inşallah

Arkadaşlar aranızda adet düzensizliği yasayıpta hiç bir sorunu olmayan varmı.adet dongum 45 50 gun arası.doktorada gitmedim.gıden arkadaşlar varsa merak ediyorum.

Arkadaşlar aranızda adet düzensizliği yasayıpta hiç bir sorunu olmayan varmı.adet dongum 45 50 gun arası.doktorada gitmedim.gıden arkadaşlar varsa merak ediyorum.
canım uzunmuş adet döngün benim 28-30 gün arası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…