-
- Konu Sahibi teacheralla
Olabilir HCG takibi yapıyormusun arkadaşım benim 16 nisanda 62 ye düşmüştü yarın tekrar test yaptıracağım insallah bitmiştir artikKötü olmis üzüldüm. Benim 7. Haftada düştü. Belki ondan uzun surdu bilmiyorum. Son olur inşallah
Benim 5+4 de düştü Dr korunma vermedi erken hafta düşüğü olduğu için 19 nisanda muayene oldum pazar günü dahil 4 gün ilişki olsun dedi ama biz tek pazarı ve bu geceyi değerlendirdik gebe kalmazsam rahim filmi çekilecek ilk adetleKorunuyomusunuz suan .?Yara ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar.
6 yildir ikinci için 3 kapalı Miyon operasyonu oldum bir dis gebelik birde tüp Bebek tedavisi oldum bu özlemle 3.yude yaparım kuzuların kaç yaşında kız erkekİnşallah canım.3.cocugu istenen banada moral verdi.
Canim ben suan demir takviyesi ve folic asid aliyorum. Biraz kullandiktan sonra birakicam korunmayi insallah. Martta gebelik planlamasi oncesi genel muayene oldum kadin dogumda.Korunuyomusunuz suan .?Yara ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar.
Seninde mi kürtaj veya düşük oldu canımKorunuyomusunuz suan .?Yara ne zaman bırakmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar.
İnşallah bekletmeden saglikla gelir canimCanim ben suan demir takviyesi ve folic asid aliyorum. Biraz kullandiktan sonra birakicam korunmayi insallah. Martta gebelik planlamasi oncesi genel muayene oldum kadin dogumda.
Oglum korunmayi biraktigimiz ilk ay gelmisti sukur. Allahim 2nciyi de hayirli zamanda cok aratmadan nasip eder insallah.
Cok geçmiş olsun.baya zor donemlerden gecmissin inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebegıne .2 oglum var.canım benımde.6 yildir ikinci için 3 kapalı Miyon operasyonu oldum bir dis gebelik birde tüp Bebek tedavisi oldum bu özlemle 3.yude yaparım kuzuların kaç yaşında kız erkek
Allah bağışlasın evladlarini benimde bir oğlum var ne zamandır istiyorsunCok geçmiş olsun.baya zor donemlerden gecmissin inşallah en yakın zamanda kavuşursun bebegıne .2 oglum var.canım benımde.
Bende canım folık asıt takviyesi almaya başladım suan.korunmayı bırakmadan bi hormon tahlili yaptırmayı düşünüyorum.Bırde sogan kurunu dusunuyorum.inşallah temmuz ağustos gibi de korunmayı bırakacağım.adet düzensizliği var bilmiyorum artık hemen olurmu.Canim ben suan demir takviyesi ve folic asid aliyorum. Biraz kullandiktan sonra birakicam korunmayi insallah. Martta gebelik planlamasi oncesi genel muayene oldum kadin dogumda.
Oglum korunmayi biraktigimiz ilk ay gelmisti sukur. Allahim 2nciyi de hayirli zamanda cok aratmadan nasip eder insallah.
Aslında 3.cocugu düşünmek biraz cesaret istiyor.Ama kalabalık aileleri seviyorum.bunu düşünerek kasım ayından bellidir düşünmeye başladım.temmuz ayında korunmayı bırakmayı dusunuyorumAllah bağışlasın evladlarini benimde bir oğlum var ne zamandır istiyorsun
:)) inşallah Rabbim hepimize nasip eder :)))Hoşgeldiniz hanımlar inşallah hepimiz 2019da sağlıkla kucağımiza alırız kuzulari
Ben de 4 çocuk istiyorum ama uzunca bi süredir ilkini bulamadım birini bulsam dördü şurda kalsın moduna giricem :) inşallah tez vakitte hayırlı güzel haberler alırızAslında 3.cocugu düşünmek biraz cesaret istiyor.Ama kalabalık aileleri seviyorum.bunu düşünerek kasım ayından bellidir düşünmeye başladım.temmuz ayında korunmayı bırakmayı dusunuyorum
hoşgeldin arkadaşım bende ikinci çocuk istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin hepimize inşallahmerhaba hanımlar bende 2. çocuk düşünüyorum nasipse , ilk çocukta çok yazıştık güzel dostluklar kurmuştuk bu formda. Allah isteyen herkese versin bebiş..
Ayy canım inşallah olur.Allah tan umut kesilmez.insallah burda beraber güzel haberlerimizi veririz.Ben de 4 çocuk istiyorum ama uzunca bi süredir ilkini bulamadım birini bulsam dördü şurda kalsın moduna giricem :) inşallah tez vakitte hayırlı güzel haberler alırız
Amiin inşallah hayırlısıyla gelsin inşallah tüm evlatlarAyy canım inşallah olur.Allah tan umut kesilmez.insallah burda beraber güzel haberlerimizi veririz.
hoşbulduk arkadaşım amin diyorumhoşgeldin arkadaşım bende ikinci çocuk istiyorum rabbim hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin hepimize inşallah
canım uzunmuş adet döngün benim 28-30 gün arası olurArkadaşlar aranızda adet düzensizliği yasayıpta hiç bir sorunu olmayan varmı.adet dongum 45 50 gun arası.doktorada gitmedim.gıden arkadaşlar varsa merak ediyorum.