- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi teacheralla
allah kabul etsin canım ne güzel düşünüyorsunuz bende bir ara bir başka topicte esmaül hüsna isimlerinden zikir çekiyorduk arkadaşlara sına ile bağışlıyorduk bu aralar yurt dışına çıkacağım gelince olabilir4444 Salat-ı Tefriciye Duası ediyoruz. sırayla ilerliyoruz 1 kişi için 4444 ü kişi sayısına bölüştürüp 4 -5 günde okuyoruz.
Hayirli Kandiller arkadaslar..Allah dualarimizi kabul eylesin ve hakkimizda en hayirlisini nasip etsin insallah.
Saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Aminnn
oo cetvel bile yapılmış inşallah hayırlı olur ve cetvel hiç kalmaz arkadaşımAy benim o ben ben2019 da anne olmak isteyen kisi benim
at canım bakayım bilgim ölçüsünde yardım ederimKızlar merhaba, kan sonuçlarım çıkmış ama atsam anlar mısınız ki? Randevum ayın 10unda çok var
Bana normal geldi ama bilemedimat canım bakayım bilgim ölçüsünde yardım ederim
canım sanırım bunlar pıhtılaşmaya ilişkin testler dimi bunu ben hiç yaptırmadım bilemiyorum.Bana normal geldi ama bilemedim
Evet pıhtılaşma testleri bi bilen çıkar belki çok sağooolcanım sanırım bunlar pıhtılaşmaya ilişkin testler dimi bunu ben hiç yaptırmadım bilemiyorum.
Merhaba hosgeldiniz.Ay benim o ben ben2019 da anne olmak isteyen kisi benim
Gebe degilim gebeysemde 1 gunlukturMerhaba hosgeldiniz.
Hayirli olsun bebis, darisi basimiza
2 haftalik gebelik belli oluyor mu? Kan testiyle mi ogrendiniz?
Gebe degilim gebeysemde 1 gunluktur
Sat tarihini ekledim gun gun ne oluyomus okumak icin
Merakimin boyu posu verilsin
Konusmakla bebe olaydi bendeki bu ceneyleeeeTablo çalışın diyor sen konuşun dediğine bakma
''Şimdi partneriniz ile anne-baba ve çocuk sahibi olmak hakkında konuşma zamanı''
Elin isi biter mi canimKızlar günaydın. Bugün ovulasyon testimde nihayet çift çizgiyi gördüm. Yumurtlama ne kadar süre de gerçekleşiyor acaba eşim işte malum :) akşama ilişki olsa acaba saatini kaçırmış olur muyum
Doğru diyosun canım :)) koştum geldim iş yerine kaçılabilirsem öğlen eve götürcem :)) ay ne çektik yaaElin isi biter mi canim
Cagir gelsin aksama bi daha olur
Becerikli gibisin ogle arasinda hallet ogleden sonra gitsin gene isine eniste.Ama tembih et aksam dogrruuu eve deDoğru diyosun canım :)) koştum geldim iş yerine kaçılabilirsem öğlen eve götürcem :)) ay ne çektik yaa
Hadi hayırlı uğurlu olsun caAy benim o ben ben2019 da anne olmak isteyen kisi benim
Bana normal geldi ama bilemedim