- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
-
- Konu Sahibi teacheralla
Iyi akşamlar kızlar bende 2019 da inşallah nasib olursa kucağıma almak istiyorum artık.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder inşallah
Hoşgeldiniz Amin inşallahIyi akşamlar kızlar bende 2019 da inşallah nasib olursa kucağıma almak istiyorum artık.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib eder inşallah
Selam canim iyiyim cok sukur sagol sen nasilsin?İyi akşamlar hanımlar
Sedacim nasılsın
Selam canim iyiyim cok sukur sagol sen nasilsin?
Oglumla sinemaya gitmistik bugun.
Evdeyim simdi.
Bu arada BAT 5 Mayis
Hoşbulduk nasılsınızHoşgeldiniz Amin inşallah
Öyle mi Hangi filme gittiniz Biz de gitmek istiyoruz ciddi Baban var sanırım o ilgimi çekiyor oğlun kaç yaşındaSelam canim iyiyim cok sukur sagol sen nasilsin?
Oglumla sinemaya gitmistik bugun.
Evdeyim simdi.
Bu arada BAT 5 Mayis
Yazdıkları çıkarıyorum çok yoruldum ütü yapınca belim ağrıdı Sen nasılsın arkadaşımHoşbulduk nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür anneme geldim tatile eve gidince beni de bir sürü iş bekliyorYazdıkları çıkarıyorum çok yoruldum ütü yapınca belim ağrıdı Sen nasılsın arkadaşım
Bende iyiyim çok şükür anneme geldim tatile eve gidince beni de bir sürü iş bekliyor
Amiinnn canimm cok sagolbat a 1 hafta kalmis.. Rabbim hayirlii haberler almayi nasip etsin insAllah
Türkiye'de varmı bakayım bizde yarın gidelim diyoruz bakalimAmiinnn canimm cok sagol
Allah hepimize nasip etsin saglikla hayirlisiyla.
A anneveoglusu canim yurtdisindayim ben, "Early Man" adinda bir filme gittik animasyon filmi. Gayet guzeldi tavsiye ederim oglum da ben de sevdik
günaydın teşekkürler size de hayırlı kandiller olsun inşallaGünaydınlar kandilimiz mübarek olsun hanımlar
Amiin hayırlı kandillerHayırlı sabahlar.. Hayırlı kandiller hanımlar.. Bu gece çok dua edelim inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunhayırlı evlatlar nasip eylesin
ne duası canım adı yazılmamış mesajında duanınkızlar kk da 4444 duası okuyan bir grupla birlikte çocuk sahibi olmak için dua ediyoruz. insanın içini gerçekten rahatlatıyor ve bu duanın faydasına inanan biriyim. içinizden katılmak isteyen olursa link gönderebilirim.
4444 Salat-ı Tefriciye Duası ediyoruz. sırayla ilerliyoruz 1 kişi için 4444 ü kişi sayısına bölüştürüp 4 -5 günde okuyoruz.ne duası canım adı yazılmamış mesajında duanın