Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım miyondu benim bakalım artık yok inşallah nasip olur sağlıkla ve hayırlısı ile
oğlanlarda hemen hamile kalabildin mi
Evet canım ilk çocuğumun doğumundan sonra adet düzenim bozuldu.ikincı çocuğa nda hemen olmuştu.bıraktıgım ay.ustelık 9 ay adet görmemişken.buyuk oğlum 1 yasındaydı.o zaman.ilk oglumda bıraktıgım ay oldu.şuan yani büyük oglum 9 kucuk oglum 7 yasında.bırdahada hep boyle devam etti.acaba ayda 2 kere yumurtlayanlar oluyor mu.

Foto atarsan bakayım canım

Canım Dr düşük kanamami adet saydı 10-17 nisan arasi kanama oldu 19 nisanda Dr muayene etti 15 mm yumurta var dedi 22-25 nisan arasında ilişki olsun dedi bu gün test oldukça koyu öncekiler de yumrtlama olmadı mı acaba

Bence hala olmamış. Doktorun bana dediği tarihten sonra yakaladım ben de ovülasyonda bak ekledim ikinci çizgi daha koyu c den. Bi gün arayla değerlendir kaçırmazsın zaten ama bence yarın öbür gün falan da olabilir

Eklentiler

• 0121CCBD-1582-4574-BF69-0A7E23D00DF0.jpeg
    29,4 KB · Görüntüleme: 57
Evet tam koyulaşma yok haklısın senin koyulaşma olmuş senin testin markası ne arkadaşım

Bata bi hafta kaldı ama göğüslerim ağrıyo uçları sızlıyo falan. Acaba bilinç altım mı yapıyo yoksa beklenen ayda mıyım bilemedim sizce bu belirtiler için erken mii?

Bata bi hafta kaldı ama göğüslerim ağrıyo uçları sızlıyo falan. Acaba bilinç altım mı yapıyo yoksa beklenen ayda mıyım bilemedim sizce bu belirtiler için erken mii?
Canım mucizen gelmiştir insallah senin testi adet olursam sipariş vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…