- Konu Sahibi teacheralla
Peki sorunun mıyommuydu canım senın.canım uzunmuş adet döngün benim 28-30 gün arası olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sorunun mıyommuydu canım senın.canım uzunmuş adet döngün benim 28-30 gün arası olur
evet canım miyondu benim bakalım artık yok inşallah nasip olur sağlıkla ve hayırlısı ilePeki sorunun mıyommuydu canım senın.
35 günden sonrası sıkıntılı diye biliyorum ama bi dr görününArkadaşlar aranızda adet düzensizliği yasayıpta hiç bir sorunu olmayan varmı.adet dongum 45 50 gun arası.doktorada gitmedim.gıden arkadaşlar varsa merak ediyorum.
Evet canım ilk çocuğumun doğumundan sonra adet düzenim bozuldu.ikincı çocuğa nda hemen olmuştu.bıraktıgım ay.ustelık 9 ay adet görmemişken.buyuk oğlum 1 yasındaydı.o zaman.ilk oglumda bıraktıgım ay oldu.şuan yani büyük oglum 9 kucuk oglum 7 yasında.bırdahada hep boyle devam etti.acaba ayda 2 kere yumurtlayanlar oluyor mu.evet canım miyondu benim bakalım artık yok inşallah nasip olur sağlıkla ve hayırlısı ile
oğlanlarda hemen hamile kalabildin mi
Foto atarsan bakayım canımYumurtlama testlerimi yorumlayacak arkadaş varmı
Bence hala olmamış. Doktorun bana dediği tarihten sonra yakaladım ben de ovülasyonda bak ekledim ikinci çizgi daha koyu c den. Bi gün arayla değerlendir kaçırmazsın zaten ama bence yarın öbür gün falan da olabilir
5 mayıs bat. 2019 inş anne olurumm hep birlikte oluruzzz :)
Evet tam koyulaşma yok haklısın senin koyulaşma olmuş senin testin markası ne arkadaşımBence hala olmamış. Doktorun bana dediği tarihten sonra yakaladım ben de ovülasyonda bak ekledim ikinci çizgi daha koyu c den. Bi gün arayla değerlendir kaçırmazsın zaten ama bence yarın öbür gün falan da olabilir
Innovita. İlk başta sevmemiştim ama gayet güzel yakaladım yumurtlama günlerini. Tavsiye ederimEvet tam koyulaşma yok haklısın senin koyulaşma olmuş senin testin markası ne arkadaşım
Canım mucizen gelmiştir insallah senin testi adet olursam sipariş vereceğimBata bi hafta kaldı ama göğüslerim ağrıyo uçları sızlıyo falan. Acaba bilinç altım mı yapıyo yoksa beklenen ayda mıyım bilemedim sizce bu belirtiler için erken mii?
Hoşgeldin canımMerhaba
İnşallah gelmiştir bi mucize hayırlısıyla, sen de inşallah adet olmazsın bebiş haberi alırızCanım mucizen gelmiştir insallah senin testi adet olursam sipariş vereceğim
Merhaba herkese bizde 2.çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyor inşallah en yakın zamanda tüm isteyenler mutlu haberi alırmerhaba hanımlar bende 2. çocuk düşünüyorum nasipse , ilk çocukta çok yazıştık güzel dostluklar kurmuştuk bu formda. Allah isteyen herkese versin bebiş..
Hoşgeldin canım.sorunun nedir neden olmadı acaba 7 aydır.Merhaba herkese bizde 2.çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyor inşallah en yakın zamanda tüm isteyenler mutlu haberi alır