Gebeliğe Hazırlık 2019 yılında anne olmak isteyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi neden cekiliyoç canım bende adet olunca cekilecegim hayırlı olur İnşallah
Tedaviye başlarken en korktuğum şey rahim filmiydi sonunda o gün yaklaşıyor ben anestezi de istedimrahim filminde kanallara bakılıyor canım tıkanıklık ya da yapışıklık var mı diye ınsllh olumsuz bir sonuçla karsilasmayiz

Ben geçen sene anestezi olmadan çektirdim bir daha asla o hatayı yapmambu sefer anestezi altında olsun istedim

Arkadaşlar doktor bana dostinex de yazdı ama ben prolaktin seviyem kaç bilmiyorum bile doktor tahlil yapmadan anlayabilir mi prolaktin yüksekliğini elimde sadece e2 değeri var
Yok mu bu konuda bilgisi olan rastgele ilaç kullanmak istemiyorum

Daha önceki testleri görüp yazmış olamaz mı hep aynı hastanede mi muayene oluyorsun kan tahlili yaptirmadan verilmemeli ama Dr güvenmek zorunda kalıyoruz böyle zamanda banada Dr hızlı kilo almamdan dolayı glifor verdi pcko veya hafif pcko olanlara İnsülin direnci olanlara veriliyormus

Hep aynı yerde tedavi oldum doktor ilaç yazacağı zaman hep kan tahlili yapıyor ama elimdeki bütün tahlil sonuçlarında hep e2 değerim yazıyor ilk başlarda anlamıyordum ama buradan okuduğum kadarıyla bir çoğunun tahlili ayrıntılı yapılmış
Doktorum sadece çok erken yumurtan oluşuyor dedi bu yüzden mi yazdı anlayamadım o kadar çok hastası var ki soru da soramıyorum tedaviye başladığımdan bu yana her ay kist oluşmaya başladı

Benim de yumurtam erken oluşuyor ve prolaktin değerimde biraz yüksek doktor dostinex verdi ama yumurta erken oluşuyor diye birşey söylemedi bu yüzden vereceğinide sanmıyorum. Senin şikayetin varmıydı göğüs ucunda beyazlık yada süt gelmesi gibi?

E2 degerin ne canım? Onun prolaktible alakasınyok yumurtlamanın degeri e2..bende de vardı prolaktin yüksekliği 6ay kullandım dostinex ama benim sınırın az üstüydü cok yüksek degildi baska doktor gerek yok dedi kullanma bıraktım hakkaten onu kullnmadan hamile kalabildim ben sana aslan pencesi öneririm hormon düzenleyici mükemmel bi ot

Çok çok eskiden süt gibi sarımsı bi şey akardı ama uzun zamandır böyle bir belirtim yok sadece bu aralar kıllanma arttı özellikle göğüs çevresinde bu da belirti midir bilemiyorum

Benim prolaktin ne alemde bilmiyorum ki e2 değeri de 20lerde o da her ay değişiklik gösterebilirmiş adetliyken yumurtan oluşmaya başlamış dedi ilaç yazdı 4 ay kullanacakmisim büyük bir ihtimal değiştircem doktorumu
Aslan pençesi otu nasil yapılıyo ki denemek isterim

Arkadaşlar başlık altında herkes bebek serüvenini anlatıyor. Şu anda bazı sebeplerden ötürü bebek düşünmüyoruz. Ancak ben de 2019 başında gebe kalıp 2019 sonunda kavuşmak istiyorum bebişime. Şimdilik sadece sizin heyecanınıza ortak oluyorum. İnşallah hayırlısıyla hepimiz o müjdeli haberi alıp sağlıkla kucağımıza alırız

Beni de yazar msnz 9 mayıs

Çok çok eskiden süt gibi sarımsı bi şey akardı ama uzun zamandır böyle bir belirtim yok sadece bu aralar kıllanma arttı özellikle göğüs çevresinde bu da belirti midir bilemiyorum
Kıllanma belirti canım. Ama testlerde yok diyorsun doktor neye istinaden verdi bilmiyorum. Vardır bildiği sen kullan o zaman canım

inşAllah inşallah.. bakalım artık nasip yaa umudumu kestiğim anda olacak onuda biliyorum
öyle oluyor canım umudumuz gittiğinde geliyor dediğin gibi ben kendi adıma bu aydan birşey beklemiyorum kimyasal düşük sonrası adet görmeden gebe kalmak benim için çok uç nokta olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…