- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi teacheralla
öyle oluyor canım umudumuz gittiğinde geliyor dediğin gibi ben kendi adıma bu aydan birşey beklemiyorum kimyasal düşük sonrası adet görmeden gebe kalmak benim için çok uç nokta olur :)))
geçmiş olsun canım benimde nisan 6da düşük yaptım adeti bekliyorum bende hayırlısı ilebende 2019 da anne olmak isteyenlerdenim ama yeni düşük yaptığım için 1 2 ay kadar sizlerin seruvenini takip edicem. inşallah hepimizde isteğimize ulaşırız. Allah hepimize nasip eder
Cok yakiniz bende 2 nisanda yaptım kanamam 21 gun sürdü. Adet tarihim neye göre olcak bakalim bende bekliyorum. Sizin ne kadarlıktıgeçmiş olsun canım benimde nisan 6da düşük yaptım adeti bekliyorum bende hayırlısı ile
Benim beta HCG düşüşe geçti ilaçları bıraktım 10 nisanda kanama başladi 7 gün sürdü arkadaşım 5+4 te düşük başladıCok yakiniz bende 2 nisanda yaptım kanamam 21 gun sürdü. Adet tarihim neye göre olcak bakalim bende bekliyorum. Sizin ne kadarlıktı
Kötü olmis üzüldüm. Benim 7. Haftada düştü. Belki ondan uzun surdu bilmiyorum. Son olur inşallahBenim beta HCG düşüşe geçti ilaçları bıraktım 10 nisanda kanama başladi 7 gün sürdü arkadaşım 5+4 te düşük başladı
Burada da devam edebiliriz tabiki ne kadar cok kisi o kadar cok moral :)
Hoşgeldiniz hanımlar inşallah hepimiz 2019da sağlıkla kucağımiza alırız kuzulari
Ne güzel ben ikinciyi bulsam korunmayacagim arkasından üçüncü kuzu için inşallah birbirimize güzel haberler veririzMerhaba arkadaşlar bende 2019 annesi olmak isteyenlerdenım.3.cocuguma 2019 da kavuşmak istiyorum
Korkular hep var malesef benim geçen mart ayında dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırildi bu mart ayında ikinci evladıma kavuşmak için tüp bebek tedavisi oldum pozitif gördüm kimyasal gebelik oldu bir yılda iki kaybın var ama ümidimi hiç yitirmiyorum inşallah bir daha acı cekmeyizHoşbulduk canım
Umarım sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Ben çok korkuyorum yine kalbi durur falan diye
Ne güzel ben ikinciyi bulsam korunmayacagim arkasından üçüncü kuzu için inşallah birbirimize güzel haberler veririz[/QUO
Korkular hep var malesef benim geçen mart ayında dış gebelik tanısı ile gebelik sonlandırildi bu mart ayında ikinci evladıma kavuşmak için tüp bebek tedavisi oldum pozitif gördüm kimyasal gebelik oldu bir yılda iki kaybın var ama ümidimi hiç yitirmiyorum inşallah bir daha acı cekmeyiz