Anladım canım zararı yoksa ben de kullanmayı düşünüyorum. Pzt perinatoloğa gideceğim ona da soracağım, buraya da yazarım yorumunu.Bende 14.haftaya kadar jel kullandım sonrasında hap a geçtim altıncı aya kadar haftada bir iğne ve günde bir hapa devam Edeceğim benimde hiç kanamam düşük riskim olmadı ama dr tedbir olarak verdi
Amin inşallahAnladım canım zararı yoksa ben de kullanmayı düşünüyorum. Pzt perinatoloğa gideceğim ona da soracağım, buraya da yazarım yorumunu.
Allah zorlu yollardan geçip rahmimizde yeşeren yavrularımıza sağlık bize huzur hayırlar versin inşallah
İnşallah iyi geçecek sen gönlünü ferah tut Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturacak inşallah.Kader arkadaslarim yarin detayli ultrason var dua edin neolur cok ohtiyacim var cok korkuyorum
Detayli ultrason yurt disinda 20. Haftada yapiyolar ne gec ne erken ama turkiyeyi bilmiyorumİnşallah iyi geçecek sen gönlünü ferah tut Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturacak inşallah.
Benim kontrol 22 sinde 18 haftalik olacağız yapar mi dr bilmiyorum
18 den 23 e kadar yolu var bizde. Benim dr perinatolog olduğu için ne zaman ne yapar bilmiyorum. En son gittiğimde biraz daha büyüt ayrıntılı bakalım diyor genel manada mi söyledi bilmiyorum. Neyse iyi olsunlar da yapılır bir araDetayli ultrason yurt disinda 20. Haftada yapiyolar ne gec ne erken ama turkiyeyi bilmiyorum
Güzel haberler alırsınız inşallahKader arkadaslarim yarin detayli ultrason var dua edin neolur cok ohtiyacim var cok korkuyorum
Daha sonra normale döner inşallah dua edelimMerhaba kizlar bugun 2. Ayrintili ultrasyonum vardi
kiz bebegimin safra kesesi gorunmedi 2 saat sonra tekrar bakildi bu sefer safra kesesi kucuk denildi
Gelişir daha canım, küçük daha annesi yavaş yavaş ancak yetişiyordur kardeşine. Başka bir sorun yok inşallah çok iyi.Merhaba kizlar bugun 2. Ayrintili ultrasyonum vardi
kiz bebegimin safra kesesi gorunmedi 2 saat sonra tekrar bakildi bu sefer safra kesesi kucuk denildi
Insallah canim.Allah razi.olsun saolDaha sonra normale döner inşallah dua edelim
Baska bir sorunumuz yok sadece bu cikti buda baya korkuttu beni bayaGelişir daha canım, küçük daha annesi yavaş yavaş ancak yetişiyordur kardeşine. Başka bir sorun yok inşallah çok iyi.
Korkma her Bebek aynı büyümüyor biliyorsun normalde de, aynı şekilde aynı hızda da gelişme göstermeyebilir, sen bebeğini strese sokma güzel düşün. Takip edilir zaten düzelir inşallah o arada.Baska bir sorunumuz yok sadece bu cikti buda baya korkuttu beni baya
Insallah canim cok saol..Korkma her Bebek aynı büyümüyor biliyorsun normalde de, aynı şekilde aynı hızda da gelişme göstermeyebilir, sen bebeğini strese sokma güzel düşün. Takip edilir zaten düzelir inşallah o arada.
İnşallah bir sorun olmaz daha da büyümez. Cinsiyetini göstermedi mi hala, bizim de dün kesinleştirdi dr bir kız bir erkek dedi, sağlıkla gelsinler inşallah.Kizlarrr yine uyku kacti bugun buyuk gun cinsiyeti ogrenicez insallah. Detayli ultrasonu gecen hafta haptirdik cok sukur hersey yolunda bebekte gelisimi iyu fakat plesenta olmasi gerekenden birazcik buyukmus ins sonra bi problem yaratmaz kizimdada ayni sorundu ama son haftalarda farkedilmisti hastanede yatmak zorunda kaldim ins daha fazla buyumez bu sefer
Bizim de bir kız bir erkek Rabbim sağlık versin hepsine inşallah.Kizimiz olucak insallah
Detaylı ultrasonda öğrenemediniz mi cinsiyetiKizlarrr yine uyku kacti bugun buyuk gun cinsiyeti ogrenicez insallah. Detayli ultrasonu gecen hafta haptirdik cok sukur hersey yolunda bebekte gelisimi iyu fakat plesenta olmasi gerekenden birazcik buyukmus ins sonra bi problem yaratmaz kizimdada ayni sorundu ama son haftalarda farkedilmisti hastanede yatmak zorunda kaldim ins daha fazla buyumez bu sefer