2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Aranızdan ayrılıyorum bebeğimde benden ayrıldı kaybettim suyu tamamen bitti . Anhidroamnioz + plasenta previa yüzünden sabah sezaryenla alınacak. Allah hepinizin yavrularını bağışlasın
Rabbim sabrını versin inşallah canım benim, kelimeler kifayetsiz.
Rabbim inşallah tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Aranızdan ayrılıyorum bebeğimde benden ayrıldı kaybettim suyu tamamen bitti . Anhidroamnioz + plasenta previa yüzünden sabah sezaryenla alınacak. Allah hepinizin yavrularını bağışlasın
Canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda acını unuttursun inşallah. Üzücü elbet ama vardır Allah'ın bir bildiği. Allah razı olanlardan eylesin seni. Güç kuvvet versin inşallah.
Sonrasında genetik taramaya göndermeyi önerdiler mi? Fizyolojik gibi görünüyor ama belki sonraki zamanlar için yararlı olur bilemiyorum. Bu üzüntüde aklına gelmez belki diye yazayım dedim.

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim sabır versin daha önce plesante prevayı görmediler mi doktor benimde var :KK43: üzüldüm gerçekten rabbimin bildiği vardır elbet

Cok gecmis olsun ve basin sagolsun ne diycegimi bilmiyorum insallah tez zamanda tekrar hamile kalirsin

Tekrar yazıp yazıp konuyu sana hatırlatmak istemiyorum ama 2 kelime yazmadan da edemedim. Gerçi kelimeler boş. Başından beri mücadele ettin. Elinden geleni yaptın. Hayırlısı diyelim. Vardır bi sebebi. Tek edeceğim dua kısa zamnada Allah bunları unutturacak mucizeler yaşatsın sana. En güzelinden hen hayırlısından.

Ne yazacağımı bilemedim cennette bi meleğiniz var artık sizin için dua edecek .
Rabbim sabır versin ve en kısa zamanda çok güzel haberler alın inşallah

:KK43: çok üzüldüm cnm Başın sağolsun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bebeklerine kavuştursun inşallah..

Arkadaşlar ben progestoronu vajinal crinone jel olarak alıyorum. Bugün tam 11 hafta doldu. Doktor 2 kutu yazdı fazla geliyor ama bitene kadar kullan zararı olmaz dedi. Bu durumda 14-15. Haftalara kadar kullanmış olacağım. Size doktorlarınız ne dedi? Ne zamana kadar kullanacakasınız?

Arkadaşlar ben progestoronu vajinal crinone jel olarak alıyorum. Bugün tam 11 hafta doldu. Doktor 2 kutu yazdı fazla geliyor ama bitene kadar kullan zararı olmaz dedi. Bu durumda 14-15. Haftalara kadar kullanmış olacağım. Size doktorlarınız ne dedi? Ne zamana kadar kullanacakasınız?
Benim dr 12. Hafta bitimi kesti aslında ama yeniden kanama olunca 15. Hafta iğnesini başladık tekrar haftalık. Evde kalanı fitil olarak akşamlari yatarken kullanıyorum destek için. Bazı dr lalar veriyor.

Benim dr 12. Hafta bitimi kesti aslında ama yeniden kanama olunca 15. Hafta iğnesini başladık tekrar haftalık. Evde kalanı fitil olarak akşamlari yatarken kullanıyorum destek için. Bazı dr lalar veriyor.
Anladım. Bende kanama yok aslında çok şükür ama zor elde edilen tüp bebek olunca da doktorum da fazladan devam et dedi.
Sen hem iğne hem vajinal jel mi kullanıyorsun? Kanama kesildi mi?

Anladım. Bende kanama yok aslında çok şükür ama zor elde edilen tüp bebek olunca da doktorum da fazladan devam et dedi.
Sen hem iğne hem vajinal jel mi kullanıyorsun? Kanama kesildi mi?
Evet. Kesildi kanama ama dr kontrolüne kadar devam ediyorum 22sinde.

bende 12+3 gibi bırakmıştım cnm

günaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorum :KK43: başına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik

günaydın kızlar bende bugün işe gelirken arkamdan geçen kadın sıkıştırdı öne doğru sıkıştım koltuğun demiri karnıma biraz baskı oldu tedirgin oldum sabah beri kendime ve kadına kızıyorum :KK43: başına böyle birsey gelen oldumu ya bir çok yerde sıvının içinde birşey olmaz diyor ama işte pimpirik
Merak etme bisey olmaz Allahn izniyle onun etrafindaki kese ve suyu onlari koruyor gecen banada aynisi oldu doktorumu aradm hemen korkma bisey olmaz dedi icini ferah tut sen

Merak etme bisey olmaz Allahn izniyle onun etrafindaki kese ve suyu onlari koruyor gecen banada aynisi oldu doktorumu aradm hemen korkma bisey olmaz dedi icini ferah tut sen
sağol cnm rahatladım demek sana da oldu ben hala bakınıyorum formlara.. aslında çok sıkışmadım ama bi ittirildim işte koltuğa geçene kadar sürtündüm ne bilim hayırlı sağlıklı bi kucaklarımıza alsaydık

Onun zırhı var onu korur merak etme çok büyük bir şiddet ile karnın üzerine düşmek vs gibi bir şey olmadıkça endişelenme. Araştırma böyle şeyleri insanlar şuursuz yazıyor bazıları, canını sıkar boşuna.

Birşey olmaz csnım Allah'ın izniyle merak etme. Dış darbelere vs karşı sıvının içerisinde korunaklı. Haftan da ileri bayağı sıvısı da artmıştır zaten bayağı.
Farklı bir ağrı sızı da hissedersen doktora bi kontrol olursun en fazla bence.

Bende 14.haftaya kadar jel kullandım sonrasında hap a geçtim altıncı aya kadar haftada bir iğne ve günde bir hapa devam Edeceğim benimde hiç kanamam düşük riskim olmadı ama dr tedbir olarak verdi

X