2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Ah benimde öyle bi hissettim gibi gitti sonra karnım küçüldü gibi hissettim eşime diyorum karnım küçüldü dalga geçiyor tek ben değilmişim

Ah benimde öyle bi hissettim gibi gitti sonra karnım küçüldü gibi hissettim eşime diyorum karnım küçüldü dalga geçiyor tek ben değilmişim
İnşallah biz evham yapıyoruzdur bebeklerimiz iyidir Pazartesi mutlaka kalbini dinlemeye gideceğim yine de

Bugün internetten ip siparişi verdim bebekler için battaniye yapacağım. Çok bildiğim bir alan değil ama basit bir iki model yapmayı düşünüyorum. Bilen var mi böyle şeyleri.
Bir ay daha rapor verildi evde yatarken bir şeyler yapayım diyorum vakit geçer.

Doktor 15 güne anca hissedersin demişti ona güveniyorum bekliyorum canım. Hiç anlamam ama kafa dağıtmak için gayet iyi ben çalışıyorum da kafa dağıtmaya yardımcı oluyo

Doktor 15 güne anca hissedersin demişti ona güveniyorum bekliyorum canım. Hiç anlamam ama kafa dağıtmak için gayet iyi ben çalışıyorum da kafa dağıtmaya yardımcı oluyo
300-350 gr civarında hissetmek normal diyor Dr sanırım.
Bende normalde çalışıyorum ama iste de vakit geçmedi iki hafta ancak gidebildim. Bulantı kanama sancı o bu derken yatarak geçiyor. Hem daha ucuza gelecek hem de pamuklu ipten yapacağım daha sağlıklı dışına sarmak için.

Belki olabilir :) benim rapor hakkım 7 gün kaldığı için çok soğuklara ve de allah korusun hastalık vs saklıyorum seneyi devretmem lazım . Evet iyi olur battaniye bizim büroda bi abla yaptı sağolsun bana elleriyle örmüş sağlıkla örtmeleri nasip olsun inşallah

Oo senin hazır bile çok iyiymiş.
Kurul raporu veriyorlar tek hekim rapor günü benimde az kaldı 14 gün. İznim de var 22 gün onnunda 20sini aktarmaya çalışacağım seneye.
İpler gelsin de başlayım güzel olur inşallah.
Amin inşallah.

Günaydın arkadaşlar nasılsınız
Bebişlerde iyidir inşallah
Ben 10 gündür hissediyorum çok şükür sabahları özellikle önce dönüyor galiba sonra da bikaç tekme atıyor
Eşime dinleteceğim zaman duruyor ama nedenseşimdilik kızımla aramızda
Yalnız o hareket ettikçe benim kalbimde çarpıntı oluyor galiba bi kalp doktoruna gözükmem gerekiyor

Maşallah kızına, babasını şimdilik araya sokmuyor demek ki

Ben epeydir hissediyorum ikizleri ama tabi öyle sık sık tekme olmuyor daha çok içerde hareket ederken acayip bir hıs oluyor biraz da karın ağrısı yer kalmadı bende hızla büyüyor karnım.

Selam kızlar crinone jeli bırakalı bir buçuk 2 ay oldu sanırım ama halen kalıntıları geliyor sizin de mi öyle oldu bazen topak topak bile geliyor

Selam kızlar crinone jeli bırakalı bir buçuk 2 ay oldu sanırım ama halen kalıntıları geliyor sizin de mi öyle oldu bazen topak topak bile geliyor
Ben fıtıl olarak kullandım progestani. Bende öyle bir şey olmadı ama farklı uygulamalar.

Kızlar karnım bugün şiskin biraz sert anlamadım bulantı geliyor arada midemde biraz kötü ne olaki bilemedim

Kızlar karnım bugün şiskin biraz sert anlamadım bulantı geliyor arada midemde biraz kötü ne olaki bilemedim
Ee zaten sertleşirki zamanla sert olmayınca tedirgin oluyorum ben :) şişkinlik yaratan şeyler yemiş olabilir Misin. Benim de bi kaç gün öyle oldu uyuyamadım bile patlatacak gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…