Ah benimde öyle bi hissettim gibi gitti sonra karnım küçüldü gibi hissettim eşime diyorum karnım küçüldü dalga geçiyor tek ben değilmişimKızlar nasıl gidiyor hamilelik ? Benim biraz canım sıkılıyor evham mı yapıyorum bilmiyorum. Bebeğimi hissediyorum sanıyordum önceleri ama sanırım başka bi şeydi şimdilerde hissetmiyorum sanki karnımda büyümüyor gibi geliyor. içime kurt düştü Pazartesi 18+3 olcaz sağlık ocağına gitsem kalp atışı duyabilir miyim oradaki cihazla ?
İnşallah biz evham yapıyoruzdur bebeklerimiz iyidir Pazartesi mutlaka kalbini dinlemeye gideceğim yine deAh benimde öyle bi hissettim gibi gitti sonra karnım küçüldü gibi hissettim eşime diyorum karnım küçüldü dalga geçiyor tek ben değilmişim
Doktor 15 güne anca hissedersin demişti ona güveniyorum bekliyorum canım. Hiç anlamam ama kafa dağıtmak için gayet iyi ben çalışıyorum da kafa dağıtmaya yardımcı oluyoBugün internetten ip siparişi verdim bebekler için battaniye yapacağım. Çok bildiğim bir alan değil ama basit bir iki model yapmayı düşünüyorum. Bilen var mi böyle şeyleri.
Bir ay daha rapor verildi evde yatarken bir şeyler yapayım diyorum vakit geçer.
300-350 gr civarında hissetmek normal diyor Dr sanırım.Doktor 15 güne anca hissedersin demişti ona güveniyorum bekliyorum canım. Hiç anlamam ama kafa dağıtmak için gayet iyi ben çalışıyorum da kafa dağıtmaya yardımcı oluyo
Belki olabilir :) benim rapor hakkım 7 gün kaldığı için çok soğuklara ve de allah korusun hastalık vs saklıyorum seneyi devretmem lazım . Evet iyi olur battaniye bizim büroda bi abla yaptı sağolsun bana elleriyle örmüş sağlıkla örtmeleri nasip olsun inşallah300-350 gr civarında hissetmek normal diyor Dr sanırım.
Bende normalde çalışıyorum ama iste de vakit geçmedi iki hafta ancak gidebildim. Bulantı kanama sancı o bu derken yatarak geçiyor. Hem daha ucuza gelecek hem de pamuklu ipten yapacağım daha sağlıklı dışına sarmak için.
Oo senin hazır bile çok iyiymiş.Belki olabilir :) benim rapor hakkım 7 gün kaldığı için çok soğuklara ve de allah korusun hastalık vs saklıyorum seneyi devretmem lazım . Evet iyi olur battaniye bizim büroda bi abla yaptı sağolsun bana elleriyle örmüş sağlıkla örtmeleri nasip olsun inşallah
Evet detaylida ogrendim yurt disinda yasiyorum burdaki doktorlar biraz daha saglamci yani ilk once saglik sonra cinsiyetDetaylı ultrasonda öğrenemediniz mi cinsiyeti
Maşallah kızına, babasını şimdilik araya sokmuyor demek kiGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Bebişlerde iyidir inşallah
Ben 10 gündür hissediyorum çok şükür sabahları özellikle önce dönüyor galiba sonra da bikaç tekme atıyor
Eşime dinleteceğim zaman duruyor ama nedenseşimdilik kızımla aramızda
Yalnız o hareket ettikçe benim kalbimde çarpıntı oluyor galiba bi kalp doktoruna gözükmem gerekiyor
Ben fıtıl olarak kullandım progestani. Bende öyle bir şey olmadı ama farklı uygulamalar.Selam kızlar crinone jeli bırakalı bir buçuk 2 ay oldu sanırım ama halen kalıntıları geliyor sizin de mi öyle oldu bazen topak topak bile geliyor
Benim bir kaç hafta sürdü bırakınca bir ayı bulmamıştır herhaldeSelam kızlar crinone jeli bırakalı bir buçuk 2 ay oldu sanırım ama halen kalıntıları geliyor sizin de mi öyle oldu bazen topak topak bile geliyor
Benim halen bile atıyo parça parça anlamadımBenim bir kaç hafta sürdü bırakınca bir ayı bulmamıştır herhalde
Baya birikmiş demek ki içindeBenim halen bile atıyo parça parça anlamadım
Aynen bayağı çok yürümüyordum bekli ondanBaya birikmiş demek ki içinde
Ee zaten sertleşirki zamanla sert olmayınca tedirgin oluyorum ben :) şişkinlik yaratan şeyler yemiş olabilir Misin. Benim de bi kaç gün öyle oldu uyuyamadım bile patlatacak gibiydimKızlar karnım bugün şiskin biraz sert anlamadım bulantı geliyor arada midemde biraz kötü ne olaki bilemedim