2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Ee zaten sertleşirki zamanla sert olmayınca tedirgin oluyorum ben :) şişkinlik yaratan şeyler yemiş olabilir Misin. Benim de bi kaç gün öyle oldu uyuyamadım bile patlatacak gibiydim
Bu kadar şişkin olmamıştı daha önce sert oluyor Acayip bir korku kapladı yatamıyorum arada öyle rahatsız ediyor. İkiz olduğundan çok hızlı büyüyorlar ondan mi acaba diyorum bir şeyi ilk kez yaşayıp iki kat fazla yaşamak zormuş

Selam kızlar crinone jeli bırakalı bir buçuk 2 ay oldu sanırım ama halen kalıntıları geliyor sizin de mi öyle oldu bazen topak topak bile geliyor
Ayni dertten muzdaribim canm hatta bi ara siyahlasmis halde geldi bayagi korktum baktim netten normal diyorlar

Cnm doktoruna soyle dun bende diger grupta okudum kasilmadan bahsediyorlar sertlesiyor rahatsiz ediyor falan bende de bi tarafta bebek birikiyor elleyince gidiyor normal diye dusunuyordum kasilma diye bisey varmis oda ayniymis bende kontrole gittigimde sorcam dr a

Yok canım kasılma gibi değildi bildiğin şişlik durumu bugün geçti çok şükür okuyorum o grubu da yazmıyorum o kadar. Felaket tellali gibi yorumları okudukça canım sıkılıyor çok takmıyorum ondan oralara. Dr um tam olarak özel değil bu yüzden telefonu falan yok bugün devam etse hastaneye gidecektim bitti çok şükür. Daha önce 12 haftada iken suni sancı ile düşük yaptım o yüzden kasılmayi ayırt ederim sanıyorum.

Kizlar cok evhaliyiz yeni yila bir girseydik hazirlik alisveris derken daha hizli geciyor bu ay kizimin dogum gunu var 6 yasinda oluyor cok sukurki bu sene karnim buyuk kutliyca hep hayalimdi. Sonra gulerek hatirlariz ins bu yazistiklarimizi.

Kizlar cok evhaliyiz yeni yila bir girseydik hazirlik alisveris derken daha hizli geciyor bu ay kizimin dogum gunu var 6 yasinda oluyor cok sukurki bu sene karnim buyuk kutliyca hep hayalimdi. Sonra gulerek hatirlariz ins bu yazistiklarimizi.
Her gün yeni bir evham hali ben netten uzak durmaya çalışıyorum birinin başına bir şey geldikçe bana da olacak gibi geliyor. Örgü yapmaya çalışıyorum.

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasonu kime yaptırdınız perinatoloğa mı yoksa radyoloji uzmanına mı ? Benim kafam çok karıştı kime yaptırmak lazım sizce

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasonu kime yaptırdınız perinatoloğa mı yoksa radyoloji uzmanına mı ? Benim kafam çok karıştı kime yaptırmak lazım sizce
Ben Pazartesi gitcem cnm insallah perinatolog benim dr zaten.

Kendi doktorun mu yapcak yani bazı yerlerde uzman radyologlar yapmalı diye okudum bazı yerlerde perinatolog yapmalı diye yazıyor iyce kafam karıştı
Beraber calistiklari diger dr a yaptir dedi cnm ikiside perinatolog ama muhtemelen digeri kendinden iyi ona yonlendirdi ayrintili icin

Bildiğim kadarıyla normalde perinatolog yapıyor olmadığı yerde radyoloji bakıyor. Benim dr perinatolog olduğu için hiç takılmadim ayrıntılı bakıyor zaten her gittiğimde haftasına göre biraz daha uzuyor bakması.

Arkadaslar merhaba, tup bebek doktorum Crinone jeli doguma kadar kullanacaksın dedi ancak Cerrahpasadaki Perinatolog birak artik kullanmana gerek yok dedi.
Sizler ne zamana kadar kullandınız ya da kullanacaksınız? Doktorlar bir sey soyledi mi ?

Canım progestan içeriği yanlış bilmiyorsam ben iğnesini 10. Haftada fitili 12. Haftada bıraktım. Sadece kanama olduğu dönem ve devamında bir süre haftalık progestan iğne vuruldum. Ama bazı kişilere uzun süre fitilini kullandırıyor drlar ama ben başka perinatolog dr lardan da duydum belli bir yerden sonra fitilin faydası olmaz diye yani Doktorlar bu konuda celişiyor. Sürekli devam edeceğin doğumunu yaptıracak doktorun dediğini yapmak mantıklı olur sonuçta devamını o getirecek. Sonuçta karar senin, istemiyorsan dr ile konuş bir ara çözüm bulur belki ya da kullanmasan da olur diyebilir bilemedim.

Acikcasi bende kullanmak istemiyorum biktim akintisindan, kokusundan.
Perinatolog da dışarıdan hormon alimina gerek yok diyince kullanmamayi tercih sdiyorum. Bakalim insallah pisman olmam. Takip doktoruma da ayrica sorayim yinede.

Ben 12+3 falandi sanrim biraktim cnm

Acikcasi bende kullanmak istemiyorum biktim akintisindan, kokusundan.
Perinatolog da dışarıdan hormon alimina gerek yok diyince kullanmamayi tercih sdiyorum. Bakalim insallah pisman olmam. Takip doktoruma da ayrica sorayim yinede.
Evet akıntısı çok yoruyor insanı. Bir süre sonra insan akıntıyı farklı şeylere yoruyor o da ayrı bir hikaye. Bence de gerek yok leke olduğu dönemlerde ben evdeki fitili kullandım özellikle gece yatarken ama dr özellikle al demedi. Şimdi hiç birini kullanmıyorum.

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik dün seker yuklemesi yapildi benim 75 gr lik aclik 88 1.saat sonra 211 2.saat sonra 123 cok mu yuksek tokluk sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…