2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Yaramazlarsa Allah şimdiden kolaylık versin o zaman.
Maşallah sizin aile almış yürümüş. Mobilya için son bir kaç ay yeter sanırım. Sağlıkla doğsunlar gerisi gelir.
Amin canim sagol aynen simdilik bi arastrma yapiyoruz o kdr hayirlisiyla sag salm dogsunlarda gerisi olur :)

Hafif bi toplanir gibi oluyor canim bende ilk hissetigimde senin gibi oldum masallah size digeride 1 2 hafta sonra otekide basliyor bende 18. Haftada oglani hissetm simdi yavas yavas ikisinide hissediyorum tekme degilde boyle toplandigini sonra o bölüm baya gerginlesiyor sonra kayboluyor elimi koyunca

Benden iyi haber yok bebeğin suyu yaşam sınırının altında yatış verildi. Bitmedi derdim sıkıntım zaten

Toplanma hissi uzun zamandır var bu bildiğin su gaz sancısı ile karıştırılan hareket hissi. Eşimde hissetti. Dr cinsiyetleri kesin söylemedi ama erkek dediği tarafta hareket hissettim. İnşallah sağlıkla gelsin minikler.

Benden iyi haber yok bebeğin suyu yaşam sınırının altında yatış verildi. Bitmedi derdim sıkıntım zaten
Merak etmme Allahdan hic bir zaman umit kesilmez yat dinlenmene bak bol bol su ic gecmis olsun duzene girer Allahn izniyle
Erkekler önce basliyormus hareketlenmeye canm amin insallah sag salim bekleniyorlar

Geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın inşallah her hamile gibi geçse ya bizimki de benimde elim ağzımda sürekli eşik kanama yapabiliyormuş 3 aydan sonra hep bizi buluyor gibi yine de şükür bugüne

Geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın inşallah her hamile gibi geçse ya bizimki de benimde elim ağzımda sürekli eşik kanama yapabiliyormuş 3 aydan sonra hep bizi buluyor gibi yine de şükür bugüne
Allah herkesinkini bağışlasın hayırlısı olsun hepimiz hakkında...

Gunaydin kizlarrr benim detayli ultrason. Haftaya persembe cok ama cok tedirginim bilmiyorum hareket hissediyorum bir haftadir ama hep ayni guclukte hani gunden gune daha guclenmesi gerekmiyo mu ben mi evham yapiyorum. nesmertoglu insallah haberler iyidir

Canım Bebek 350 gr civarında çıktıktan sonra biraz daha net hissediliyormus ama durduğu yer kilon vs etkili yani endişe etme. İyi geçer ayrıntılı inşallah.

Aranızdan ayrılıyorum bebeğimde benden ayrıldı kaybettim suyu tamamen bitti . Anhidroamnioz + plasenta previa yüzünden sabah sezaryenla alınacak. Allah hepinizin yavrularını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…