Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aminn inşallah Maşallah nice ayları olsun inşallah kuzucukların allah hepsini bağışlasın Şu aralar gaz sancısı ile başetmeye çalışıyoruz siz neler yaptınız nasıl başa çıktınız
aminn inşallah Maşallah nice ayları olsun inşallah kuzucukların allah hepsini bağışlasın Şu aralar gaz sancısı ile başetmeye çalışıyoruz siz neler yaptınız nasıl başa çıktınız☺
Şurubunda şeker filan var dediler damlasonı aldım ama yine de gaz oluyor Metsil ile şurubu birlikte mi kullandın 1 aylığı geçtik 3 tane damla geçti elimizden :)) hatta aile hekimliğinden verilen devir 3 bile değiştik olumsuz yorumlardan sonra yok gaz yapıyormuş yok kabızlık yapıyormuş bi deva arıyorum her taraftan
Şurubunda şeker filan var dediler damlasonı aldım ama yine de gaz oluyor Metsil ile şurubu birlikte mi kullandın 1 aylığı geçtik 3 tane damla geçti elimizden :)) hatta aile hekimliğinden verilen devir 3 bile değiştik olumsuz yorumlardan sonra yok gaz yapıyormuş yok kabızlık yapıyormuş bi deva arıyorum her taraftan☺
Aman iyi hadi zeytinyağı filan kullandın mi veya doktor başka ne ilaç öneriyor nurse harveys çok aşırı derecede olan bebeklere etkisi var gosteriyormus
Kızlar sizde de bu pelvik kemiği denen ya da çatı kemiği tam vajinadaki kemikte sürekli bir ağrı var mı? Ben uzun ayakta kalırsam veya uzun oturmuşsam kalkarken vs çok ağrıyor. Kasıklar zaten saatlerce bisiklet sürünce bir et kesiği ağrısı olur ya öyle ağrıyor. Bazen topallıyorum resmen. 23. Haftadayım.