2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Aynen ole galiba oyy masallah cok guzel haftada dogum yapmissin Allah anali babali buyutsun insallah bizde 4. Ayimizdan gun almaya basladik
aminn inşallah Maşallah nice ayları olsun inşallah kuzucukların allah hepsini bağışlasın Şu aralar gaz sancısı ile başetmeye çalışıyoruz siz neler yaptınız nasıl başa çıktınız

Amin masallah (dilimi.issirdim) ilk baslarda biraz oldu sonra gecti nurse harveys surup kullandim bitkisel bide mestil damla

Amin masallah (dilimi.issirdim) ilk baslarda biraz oldu sonra gecti nurse harveys surup kullandim bitkisel bide mestil damla
Şurubunda şeker filan var dediler damlasonı aldım ama yine de gaz oluyor Metsil ile şurubu birlikte mi kullandın 1 aylığı geçtik 3 tane damla geçti elimizden :)) hatta aile hekimliğinden verilen devir 3 bile değiştik olumsuz yorumlardan sonra yok gaz yapıyormuş yok kabızlık yapıyormuş bi deva arıyorum her taraftan

Kıyamam allah yardımdın olsun ben sıktı yaşamadım. Pek kolik filan değil dimi

O agrı bende sımdı başladı ve daha 4 haftalık korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…