2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Cnm iki hafta once gittim baska dr a ama oyle oluncada kafa karisiyor o iki hafta once cocuga 14 cm dedi dunku dun 14 cm dedi sonra insan gelismedi mi diye pimpitik yapior halbuki ultrasonu ölcenden ölcene fark var napalim biz de dogunca hevesimizi yaşariz insallah zaten tup bebek hamileleri hayatta rahat olamazz

Bebişlerin hareketlerini hissediyormusunuz
Ben daha hissedemedim
Ben iki uc gune bi hissediyorim cnm hele dun yatiyordum sirt ustu bi hapsurdum kasildi beyefendi heralde bi hareket hissettim ultrasonda da gorduk ki ayaklar o tarafta heraldr akilli ol anne hapsirma dedi :)

Ölçümü aynı kişi yapmadiysa hiç takılma zaten. Evet bizim diken üstünde olmamız geçmez.

Slm işe güce daldım uzun zaman oldu foruma girmeyeli. Yoğunluktan hamileliğimi unutmuş oldum bebişler büyümüş yeni arkadaşlar eklenmiş cinsiyetler öğrenilmiş. Gebeliğin nisbeten iyi dönemlerine girmiş olduk. Tabi insanların üzerine vazife olmadığı şeylere burnunu sokup sinir bozmaları dışında. Normalde taciz sayılan kişinin vücuduna izinsiz dokunma olayı gebelikte yok galiba önüne gelen karnımı elliyo e hani nerde bebek diye

Hoşgeldin özledik yahuu
Bana da birkaç kişi yaptı sonra da kızıyor musun rahatsız oluyor musun diye sordular kii dokulmasi kolay biri değilimdir yakın sevdiğim bir kaç kişi diyelim
Biraz daha büyüsün o zaman gör sen dokunmayı. Ben hissedemiyorum hala ya ama karin alt kısmı bildiğin hep şiş rahim göbek deliğine dayandı. Leke kesildi üç gün oluyor çok şükür.

İyi çok şükür tekrar geçmiş olsun sanada yavrularına da. Allah bidaha yaşatmasın çok yıpratıcı bilirim. Yarın gündüz çalışıyorum o arada kontrolümü de aradan çıkarırım bende bakalım gösterecek mi artık? Benimde tikim var zaten ama konuşan gören herkes karnıma dokunuyor cinsiyet tahmini yapıyor niye işe başladın diyip diyip sinirimi bozuyor. Gazlı kolik bi bebek olsun diye özellikle geriyorlar sanki.

İnsanımızin iletişim şekli bu maalesef.
Teşekkür ederiz :)
Senin minnos cinsiyetini gösterecek mi bakalım yarın. Gelişimi çok iyidir inşallah. Benim diğer kontrol 22sinde cinsiyet kesinleşir sanırım o zaman.
Yorulmak seni kötü yapmıyorsa bir şey olmaz evvel Allah'ın izniyle. Ye iç dua et sev çalış

Yorgunluktan ziyade bazı hasta yakınları geriyor maalesef. Uyuyabiliyor musun normalde gebeler çok uyur ben geceleri hep ayaktayım. Bebeklerin uyku düzeni gebelikte oluşuyor benimki hiç uyumayacak sanırım. Nöbetlerde fırsatım bile olsa uyuyamıyorum haliyle bulantı yapıyor

ay bana da kardeşlerim dokunuyor acaip uyuz oluyorum

Merhaba. 17. Haftada hala bulantınız mı var? Eyvah gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…