2019 TÜP BEBEK MART ANNELERİ

Merhaba iyiyiz çok şükür, sizler nasılsınız. Alışveriş sitelerine bakiyirum sanki alabilecek gibi
Çok sükür bizde iyiyiz canim bu hafta ayrintili ultrasyonumuz var stresliyiz biraz hafifden hafifden hareketlendiler benimkiler galiba aynen bende artik basladim yavas yavas ne alacagimi ne yapacagimizi sasrmis.durumdayim hayirlisi.artk :)

Bazı hasta yakınları gerçekten ruh hastası gibi davranıyor, Allah kolaylık versin, sakin olmaya çalış.
Uyuyorum ama çok değil, gündüz uykum hiç yok mesela, son zamanlarda erken kalkmak adetim oldu ki normalde geç kalkmayi seven biriyim. Gece bir ya da iki kez lavabo için kalkıyorum bazen geri uyumak zor oluyor. Uyku pek sevmeyen bebekler olacaklar galiba Allah yardımcımiz olsun inşallah.
Senin bebek nöbetçi olacak anası ile birlikte. Sen uyanık kalmak zorunda olduğunda o uyuyacak.
Uykusuzluk bulantı yapabilir. Bende bir de mide ağrısı yapıyor uyku sıkıntı olunca.

ay bana da kardeşlerim dokunuyor acaip uyuz oluyorum
Kardeş yahu iş arkadasından iyidir:)
Benim birine dedim ki şimdi zarari olmaz ama doğduktan sonra kimse dokunmasın
Merhaba. 17. Haftada hala bulantınız mı var? Eyvah gözüm korktu
Kişiye göre çok değişen bir durum benim ki 13 günü bitti arada oluyor ama gayet normal bazı kokulardan tiksinmis olduğundan oluyor o da
Çok sükür bizde iyiyiz canim bu hafta ayrintili ultrasyonumuz var stresliyiz biraz hafifden hafifden hareketlendiler benimkiler galiba aynen bende artik basladim yavas yavas ne alacagimi ne yapacagimizi sasrmis.durumdayim hayirlisi.artk :)
Oooohh sen önden gidiyorsun inşallah çok iyidir hiç bir şeyi yoktur miniklerin.
Ben raporlu yatıyorum vakit çok ondan sürekli bakıyorum canım çekiyor ama ne para ne yer var

Bir iki lavabo birşey değilmiş benim onu geçiyor lavaboda uyukluyorum sabaha karşı bir iki saat ya uyuyorum yada hiç uyumadan işe gidiyorum yarın sorcam bakalım bu kadar idrar hissi niye diye gitmeyince ağrım oluyor mecburen kalkıyorum. Senin daha çok sıkışman lazım teoriye bakılırsa iki bebek daha çok baskı yapar

Benimkiler yukarı çabuk çıktı galiba ondan olabilir. Gündüz çok sık gidiyorum aslında wc ye. Normalde idrar çok tutabilirdim belki ondandır. Ama gece uyandığımda resmen karın kasık ağrısı ile son raddeye geldiğinde uyanıyorum.
Enfeksiyon idrar sıkışıklığını artiriyor senin idrar yolları düzene girdi mi.
Az sıvı tüketiyorum birazda hareket az soğudu hava vs derken su 2ltreyi az geçiyor belki içtiğim. Ondan da olabilir.

Bende normalde günde bir idrara çıkardım uzunca süre tutardım da şimdi işler değişti. Suda öyle aman aman içmiyorum ama bakalım ne dicek yarın.

AA sizdeki belirtiler bende yok acaba sizden geride olduğum için mi ne sık idrara çıkma ne başka bişey halen bulantılar ve iştahsızlık yorgunluk devam bide karın altım sanki şişliği git git azalıyor karnım bazen sert bazen yumuşak herşey yolundadır umarım bebeğin eşi aşağıda maalesef halen umarım çıkmıştır yukarıya

Merhaba aaa hiç gözün korkmasın benim ilk dönem biraz ağır geçti bulantı kusma dönemi şimdiki bişey değil öyle bunaltıp psikoloji bozmuyor. Yatıştırması kolay merak etme olur o kadar
Anladım. İyi bari. Benim daha önce yarım kalan gebeliklerim oldu. 14-15 lere kadar sürmüştü. Şu an 11. Haftadayırm 6. Haftadan beri fenalardayım da 17 deyince gözüm korkmuştu. Gerçi şımarıklık yapmak istemem o kadar bekledim kü bu gebeliği razıyım herşeye bin şükür. Yeter ki içerdekinin sağlığı yerinde olsun.

Bende normalde günde bir idrara çıkardım uzunca süre tutardım da şimdi işler değişti. Suda öyle aman aman içmiyorum ama bakalım ne dicek yarın.
Oo çok fazlaymiss bir nedir kız.
Şu iç ama olmaz öyle annesi su sevmeyecek çocuk.
Dr ile görüşunce yaz merak ederim
Sen güzel düşün her gebelik kendine özeldir.

Çok geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın bebişini inşallah sebebi varmıydı düşüklerin ya da belirtisi

Plasenta previa mı var? Parsiyel mi total mi? Öyleyse bile çıkıyor çoğu zaman çıkmasada lekelenmeli bi gebelik geçirip normal doğum yapamıyorsun onu çok takma kafaya. Belirti kıyaslama hiç bende mantar idrar yolu enfeksiyonu var ona bağlı sık çıkıyorum muhtemelen. Yat dinlen kafan rahat olsun

Söylemedi sadece eşi aşağıda dedi ilerde çıkabilir dedi kanama olursa haberim olsun dedi bebek kilo aldıkça yukarıya doğru çıkıyormuş inşallah benimde çıkar aynen öyle kontrolüm yaklaşınca deliriyorum sanırım :)) kafada bişeyler ekstra çıkınca eşime diyorum benim kontrol vaktim geldi diye :))

becidina valla canm ben pek almadim annemler dolmuslar sag olsunlar bana bieey birakmadilar mobilyalar bize kaldi oda daha cok erken zaten karar veremiyoruz ne yapcagimizi hayirlisi bakalim daha var ee biz azcik buyuguz galiba sizden benmkiler baya yaramaz doktorumuz hile yaramaz bunlar diyor

Yaramazlarsa Allah şimdiden kolaylık versin o zaman.
Maşallah sizin aile almış yürümüş. Mobilya için son bir kaç ay yeter sanırım. Sağlıkla doğsunlar gerisi gelir.

Kızlar yanlış değilsem eğer bu sabah bebeğimin biri baya baya tekme attı kendini hissettirdi hemde birkaç kez oldu bu yarı uyanık iken uykumndan uyandırdı hakikaten gaz sancısı sandım önce sonra anladım devam ettikçe. Önce korktum epey. İnşallah daha sık ikisinide hissederim biraz ferahlamis olurum

Çok geçmiş olsun rabbim sana bağışlasın bebişini inşallah sebebi varmıydı düşüklerin ya da belirtisi
Canım bende genetik olarak translokasyon var. Bebeklere ileri derecede anomali geçiyor. Sağlıklı da olabilirdi ama bana hep sıkıntılı denk geldi. O yüzden pgt ile tüp bebek tedavisi gördük.
Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Gözünaydın cnm darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…