2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Harika olmuş ellerine sağlık kuzum
Teşekkürler canım🤗 çok eğlenceli sürekli çanta hazırlayabilirim 😂
Bayildim kendim hazirlamiş gibi begendim herseyi zevklerimiz çok örtüsüyor yakali yaz yazan tulum ve sapkasi cok güzel hatta sorucam nerde yaptirdin 😊
Canım benim çook saol 🤗❣️ ben o tuluma hamile kalmadan öncede bayılmıştım doktor bana ilk erkek dedi üzülmüştüm bunu alamıycam diye ama sayfada erkek versiyonlarıda var onlara bakıyodum sonra kıza dönünce en isteyerek bunu aldım ❣️ instagramda tinyteenybaby

Canım benimkilerde kalem şeklinde,ama nasıl bunun hakkında eğitim vermezler ki? Sana öğretmeleri lazım. Benim yemeklerden önceki kalem 6 unite falan alıyorum ve o kalem en az 10 gün 2 hafta dayanmasi gerekiyor. Uyumadan önceki kalem kaç unite alacağına bağlı ne kadar kullanicaz
Yemeklerden önceki de yatmadan önceki de 4 ünite şeklinde verdi eczacı da nasıl eğitim vermezler dedi birde özele gittim ki ilgilensin sadece anlattı şuralardan yapcan şu şekilde Google’dan aç bak dedi 🤣 iğne nasıl takılıyor falan hiç bilmiyorum 🤦🏼‍♀️

Canım sana dozunu söylemiştir nasıl kullancağın ayarlıcağında anlatılmıştır açıldıktan sonra 28 gün doldumu atıcan öğünlerden önce olan vurdum mu hemen yemeğini ye gece vurcağın AC tok farketmiyor
Sadece dozunu söyledi canım 4 ünite hepsi nasıl kullanacağımı bilmiyorum Google’dan bak dedi 🤣🤣

Teşekkürler canım🤗 çok eğlenceli sürekli çanta hazırlayabilirim 😂

Canım benim çook saol 🤗❣ ben o tuluma hamile kalmadan öncede bayılmıştım doktor bana ilk erkek dedi üzülmüştüm bunu alamıycam diye ama sayfada erkek versiyonlarıda var onlara bakıyodum sonra kıza dönünce en isteyerek bunu aldım ❣ instagramda tinyteenybaby
Bende bu tül keselrden sipariş verdim🥰

Canım ben de merak ediyordum kehribarı, ama hemen takılır mı, canı acır sanki top topya onlar 😂 araştırmadım o yüzden ilerde takılır diye. Takipte kalıyım kullanan olursa fikir edinirim🤗
Üç dört aylıkken takılması diyor kehribar için canım ben kendime bilekliği için aldım bebisede bilekliği için takacağım insallah

Yemeklerden önceki de yatmadan önceki de 4 ünite şeklinde verdi eczacı da nasıl eğitim vermezler dedi birde özele gittim ki ilgilensin sadece anlattı şuralardan yapcan şu şekilde Google’dan aç bak dedi 🤣 iğne nasıl takılıyor falan hiç bilmiyorum 🤦🏼‍♀️
Yaaaa olmaz kii!!! Bu nasıl bir cahillik onun görevi sana öğretmek hamile bir kadınsın sen. Ya sabır sinir oldum bak şimdi 😡 kuzum nasıl yazarak anlatabilirim bilmiyorum, youtubeden bak bulamazsan ben sana video çeker yollarım

Selam kızlar
Dün bi makina oğlusun kıyafetlerini yıkadım.
Bugün onları utuledim.
Lekeli olanlar vardı. Onlara da leke çıkarıcı döküp bekletip makinaya attım kendi deterjanimizla yıkadım. Ekstra durulama yapıp bi de sabun tozu ile tekrar attım. Lekelerin cikacagina dair pek umudum yok ama denedim yine de.
Ufak tefek alinacaklar var. Bugün ve yarın onları halledecegim insallah
Hafta sonu eşim bayram için memlekete gidecek. Ben annemlere gececegim. O zamana kadar kıyafetleri yerlestirip hastane çantasını hazirlamak hedefim.
Bitirebilirim insallah

Sevgili sıcak basan anneler ben ettim siz etmeyin yanıyorum diyip klimaları köklemeyin...4 gündür berbat şekilde hastayım. ateşim çıkınca sadece minosete izin verdi doktorum o kadar. sinüslerim dolu baş ağrısından yatamıyorum nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum. Bebeğim sürpriz yapmaz inşallah en çok ondan korkuyorum, doktor derin nefes al dese neremden nefes aldığım belli değil :olamaz:
Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine .
Bu da biz ❤💙bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
🙂😘
Bin maşallahhhhh :)
Kizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle 😑
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam
Maşallah size, o farkı kapatır ya haftası haftasıyla tutmuyor çocukların.
Selam kizlar bende simdi ciktim kontrolden hersey cok sukur yerinde🙏
Bizimki 43 cm 2150 gr olmus ,suyu vs hersey yerinde bu gidisle 3500 falan dogar dedi 37. Haftada nst ve cati muayenesi yapariz dedi dr .
37- 40 arasi da bekleyecegiz insallahhh 😊🙏
Maşallah kuzuya.
Kızlar hastane çantasına penye yelek koymalı mıyım? Birde şu milli battaniyemiz olan nohutlu battaniyeyi? Ben yazı getiremedim hala 😁
Sen koy canım, Eskişehirin sağı solu belli olmaz :)

Konya’daki çocuk olayı nedir canım kayıp mı

Ben varım canım. Perinatalog izin vermedi

Bana ebe Doğum sonrası da devam edilecek buna esas o zaman ihtiyaç var dedi ama dra henüz sormadım
Aşı olmayacaksın değil mi canım.Ben de olmayacağım ama kusku düştü içime

Çekmeceler düzenlendi.Ütüler yapıldı.Benim Kv en son bana acıdı koca göbeğimle tislayarak iş yaptigimi görünce merdivenleri süpürüp balkonumu yıkayıverdi sağolsun.😎 Kışlıkları kaldırıp gardrobu düzenleme yarına kaldı.Alisverise çıkacaz biraz sonra da.Epey yoruldum ama.Iftar sonrası duş alıp ayakları dikicem dinlenecegim ins.

Mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir öğleden beri. B bskscl nerde bilen var mı?Ters bişey yoktur umarım.

2 çocuklu hayat hele de hamileysen ne zormuş 2. 3. Çocuğa hamile olanlar cin misiniz süper kahraman falan mı acaba 😳
2 çocuğa yemek yedir altlarına temizle üstlerini değiştir evi topla gel kendi 2 makina çamaşırını ütüle öldüm yine 😁

Hah hah bu iyiydi😆👍Alışıyorsun canım. Hiç çocuk yokken tek çocukken ve iki çocukken zamanı farklı yaşıyorsun. Hız kazanıyorsun. Daha planlı gidiyorsun. Eşinle iş yükünü paylaşıyorsun vs. vs. Süper kahraman ya da süper anne yok. Yetişemediklerin olursa kalıyor onlar da kalsın.
Onlar için en iyisisin o kadar..:anneadayı::anne::KK200:

Yaaaa olmaz kii!!! Bu nasıl bir cahillik onun görevi sana öğretmek hamile bir kadınsın sen. Ya sabır sinir oldum bak şimdi 😡 kuzum nasıl yazarak anlatabilirim bilmiyorum, youtubeden bak bulamazsan ben sana video çeker yollarım
Tamam canım inşallah hallederim ☺️ Ya Doğumdan sonra gerek kalmaz değil mi insüline

Hah hah bu iyiydi😆👍Alışıyorsun canım. Hiç çocuk yokken tek çocukken ve iki çocukken zamanı farklı yaşıyorsun. Hız kazanıyorsun. Daha planlı gidiyorsun. Eşinle iş yükünü paylaşıyorsun vs. vs. Süper kahraman ya da süper anne yok. Yetişemediklerin olursa kalıyor onlar da kalsın.
Onlar için en iyisisin o kadar..:anneadayı::anne::KK200:
Valla canım biliyorsunuz ki malum 8 aylık hamileyim 😁 bu halde
Çocuklara yemek yedirmek (biri 3 biri 2 yaşında) ölümmüş maymun oldum resmen iki lokma yesinler diye biri cakışşşş diye ağlıyodu biri altına yapmış beline kadar pok 😁 onu yıkayayım ona sakız vereyim ona su vereyim üstlerini değiştireyim dağıttılar topla oynat bulaşık falan 4 saate yakın beraberdik eve çık ütü yap derken cin olduğunuzdan şüphelenmeye başladım özelliklede arkadaşımın 😁

Bende bu tül keselrden sipariş verdim🥰
Benim nişan bohçamda getirmişlerdi üstlerinde güpür işliydi onları çıkarıp bebeğin eşyalarıyla yıkadım kullanışlı oldu 🤗 hem düzenli tutat hem temiz 🤗
Üç dört aylıkken takılması diyor kehribar için canım ben kendime bilekliği için aldım bebisede bilekliği için takacağım insallah
Anladım cnm şu masraflı günlere onu sokmayayım 3 ay sonra fşn bakarım o zmn, çok saol 🤗 sen kendi bileğine yine bebiş içinmi taktın onu bilmiyorum, bebeklerde gördüm ben internette, çevremde kullananda yok sorabileceğim

Sadece dozunu söyledi canım 4 ünite hepsi nasıl kullanacağımı bilmiyorum Google’dan bak dedi 🤣🤣
Canım kalemin kapağını aç 1 üniteye getir bas havası çıksın sonra 4 üniteye getir kolundan yada bacağından kasa gelmicek şekilde vur dik olsun kalem yamultma:) 3 kerede bir bölge değiştir 3 bir koluna 3 bir koluna 3 bacağa 3 diğer bacağa gibi:) kalem bitmesede 28.gün at kalemi

Back
X