2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
B Bestmom2 ama birebir uymak lazım
Bana yaradı çok şükür

Eklentiler

• 1212E34C-1065-4D7B-8257-8EF0B58D7B3D.webp
    1212E34C-1065-4D7B-8257-8EF0B58D7B3D.webp
    71,6 KB · Görüntüleme: 64
Kizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle 😑
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam

Kizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle 😑
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam
Besleyici seyler yersen toparlıyosun merak etme benimde 2hafta geriydi kapattık arayı sukur ceviz badem süt yardımcı oldu

Kilosuna çok takılmayın gerçekten alıyorlar haftalar ilerledikçe. Daha öncede bana 2 hafta geriden geliyor diyordu doktor. Ben ekstra hiçbir şey yapmadığım halde haftasıyla uyumlu duruma geldi. Her hafta aynı aralıkta kilo almıyorlar. tedbiri elden bırakmadan düzenli yiyip takviyelerinizi alıyorsanız hiç korkmayın. Herkesin söylediği gibi her bebek 4 kilo doğacak diye bir şey yok. Sağlıkla azar azar da olsa kilosunu alıp zamanında gelsin tek istediğimiz :)

Ben çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorum 🤗 sadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum 🤗

Yaz için fotoğraflık takım, hastane çıkılının tulumu ve alt üst takımı, hm den 3 tane alt üst takım, tğm takımların içine zıbın, penye battaniye hastane çıkışındaki, 2 müslin, 6 ağız mendili, 2 fular
Kendime pembe ve beyaz gecelik sabahlık takım, 2 emzirme sütyeni, çamaşır
Bakım malzemelerini bakım çantama yaptım sürekli valizle uğraşılmasın diye

Eklentiler

• PicsArt_05-28-03.32.55.webp
    PicsArt_05-28-03.32.55.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 90
  • PicsArt_05-28-03.39.39.webp
    PicsArt_05-28-03.39.39.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 92
  • PicsArt_05-28-03.35.15.webp
    PicsArt_05-28-03.35.15.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 87
  • PicsArt_05-28-03.35.58.webp
    PicsArt_05-28-03.35.58.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 86
  • PicsArt_05-28-03.36.47.webp
    PicsArt_05-28-03.36.47.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 77
  • PicsArt_05-28-03.37.31.webp
    PicsArt_05-28-03.37.31.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 89
  • PicsArt_05-28-03.38.58.webp
    PicsArt_05-28-03.38.58.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 92
  • PicsArt_05-28-03.39.39.webp
    PicsArt_05-28-03.39.39.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 96
  • PicsArt_05-28-03.38.15.webp
    PicsArt_05-28-03.38.15.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 90

boyu kilosu gayet güzel canım maşallah.. direnç peki olumsuz mu etki ediyor tam bilgim yok.. aspirin için ilk doktorum 34. haftaya kadar doğurmazsan o zaman bıraktırırım demişti riskli gebelik olduğu için o da..
sağlıkla kucağınıza alın insallah canım..

2 çocuklu hayat hele de hamileysen ne zormuş 2. 3. Çocuğa hamile olanlar cin misiniz süper kahraman falan mı acaba 😳
2 çocuğa yemek yedir altlarına temizle üstlerini değiştir evi topla gel kendi 2 makina çamaşırını ütüle öldüm yine 😁

Kızlar hastane çantasına penye yelek koymalı mıyım? Birde şu milli battaniyemiz olan nohutlu battaniyeyi? Ben yazı getiremedim hala 😁

Anne karnında çıktıklarında normal ısıya alışabilmeleri biraz zaman alıyor. O yüzden koysak bir şey kaybetmeyiz diye düşündüm bende koydum :) Ablamın oğlu kilolu doğmasına rağmen bir süre ısısını ayarlayamadığı için nefes alış verişleri çok hızlandı ve 2-3 saat kuvöze alındı sırf bu sebepten. Ayaklarına çorap giydirmek bile çok önemli dedi yenidoğan hemşiresi. Sonra alışıyorlar zaten.

Aha annesini üzen Bi bıdık daha
Bol bol kalsiyum meyve ve omega canım toparlar inşallah toparlıyolar zaten güzel beslenince hiç takılma 🙏🙏

Ben çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorum 🤗 sadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum 🤗

Yaz için fotoğraflık takım, hastane çıkılının tulumu ve alt üst takımı, hm den 3 tane alt üst takım, tğm takımların içine zıbın, penye battaniye hastane çıkışındaki, 2 müslin, 6 ağız mendili, 2 fular
Kendime pembe ve beyaz gecelik sabahlık takım, 2 emzirme sütyeni, çamaşır
Bakım malzemelerini bakım çantama yaptım sürekli valizle uğraşılmasın diye
maşallah ne güzel hazırlamışsınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Back
X