Dur canım bulup paylaşıyorumDiyet listeni paylaşır mısın bende yaklaşık 4 5 gündür diyet yaptım ama yinede yüksek çıkınca doktor bugün insüline karar verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur canım bulup paylaşıyorumDiyet listeni paylaşır mısın bende yaklaşık 4 5 gündür diyet yaptım ama yinede yüksek çıkınca doktor bugün insüline karar verdi
Ne güzel heyecanlar demi kuzumKızlar bugun bir arkadasım ikinci sezeryanını oldu. Detayları konusamadık daha ama iyiler Allaha şükür. Ama beni ylne bir korku sardıAh bu ben
![]()
Sağol canım sen insülin kullanıyor musun peki
Canım ben de merak ediyordum kehribarı, ama hemen takılır mı, canı acır sanki top topya onlarKızlar kehribar kolye kullanmayı düşünen var mı?
Anladım canım. Rabbim kolaylıklar versin inşallahEvet canım daha 31+0dayım insallah nasip olursa 36 37ye kadar calısmayı düşünüyorum doğum sonrasına daha cok izin kalsın diye
Bu diyeti yaptim ,insülin kullanmadim .Sağol canım sen insülin kullanıyor musun peki
Besleyici seyler yersen toparlıyosun merak etme benimde 2hafta geriydi kapattık arayı sukur ceviz badem süt yardımcı olduKizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam
Kizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle
* Aspirini bıraktık 32 de birakmaliydiniz geç kalmissinjz dedi diğer dr.a göre devam etmiştim magnezyum ve diğer vitaminlere devam
Kizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle
Ben nohutlu battaniyeyi hemşirelere verecem canım ona sarsınlar diyeKızlar hastane çantasına penye yelek koymalı mıyım? Birde şu milli battaniyemiz olan nohutlu battaniyeyi? Ben yazı getiremedim hala![]()
Kızlar hastane çantasına penye yelek koymalı mıyım? Birde şu milli battaniyemiz olan nohutlu battaniyeyi? Ben yazı getiremedim hala![]()
Aha annesini üzen Bi bıdık dahaKizlsr selam nst den yazıyorum size kontolden çıktık kızım 2096 Gr 44 cm 33+6 suyum sınırda dedi karın çevresi 2 haftaya gerilemiş beslenmeni ve suyu artır dedi süt muz incir ceviz vs bı 3 boyutluda tatlı dudaklarını ve burnunu seyredebildim goremedik fazla soldaki direnc ilerlemiş baş aşağı doğum pozisyonu almis makatti hep bayramdan sonra yine gelin dedi bizden haberler öyle
maşallah ne güzel hazırlamışsınız :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Ben çantamı hazırladım, hazırlarken foto çektim size de atıyorumsadece sipariş verdiğim gelmeyeler var onlarıda ekliycem sonra, kendi terliğim, Yaz'ın isimli süs yastığı, kendime lohusa tacı yapıcam normal kırmızı fiyonk şeklinde bordomsu bir pembeyle, bide kapı süsünü ve hediyelik anahtaarlık yapıcam onlarıda valize ekliycem sonra, şimdi hazır olanları paylaşıyorum
Yaz için fotoğraflık takım, hastane çıkılının tulumu ve alt üst takımı, hm den 3 tane alt üst takım, tğm takımların içine zıbın, penye battaniye hastane çıkışındaki, 2 müslin, 6 ağız mendili, 2 fular
Kendime pembe ve beyaz gecelik sabahlık takım, 2 emzirme sütyeni, çamaşır
Bakım malzemelerini bakım çantama yaptım sürekli valizle uğraşılmasın diye
2 tane koydum canım yaz da olsa sarıyolar ilk 20 gün sıcak tutuyosunKızlar hastane çantasına penye yelek koymalı mıyım? Birde şu milli battaniyemiz olan nohutlu battaniyeyi? Ben yazı getiremedim hala![]()