- 31 Ekim 2016
- 4.532
- 18.969
- 34
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #1.921
Çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun. Sağ salim doğururuz inşallah.Maşallahhh hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, senin de hayırlı olsun. Sağ salim doğururuz inşallah.Maşallahhh hayırlı olsun
Hayirlii olsunn hosgeldinn aramizaaEki Görüntüle 2158390 Günaydın kızlar, benim bata 2 gün var ama 3 gündür yaptığım testler pozitif, yukarıdaki bu sabah yaptığım son test. Sanırım hamileyim ben de ve kısmetse şubat annesi olacağım inşallah. Ben de katıldım aranıza daha doktora gitmedim, pazartesi gitmeyi düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2158390 Günaydın kızlar, benim bata 2 gün var ama 3 gündür yaptığım testler pozitif, yukarıdaki bu sabah yaptığım son test. Sanırım hamileyim ben de ve kısmetse şubat annesi olacağım inşallah. Ben de katıldım aranıza daha doktora gitmedim, pazartesi gitmeyi düşünüyorum.
Yok canim uzme sen kendini ilk gebeligin senin dimiFarketmeden kırdığım için nasıl üzüldüm ve özür diledim ama karşılığında ne anlayışsızlığım kaldı ne duygusuzluğum. Doktordan bi torba ilaç istememe kadar geldi olay. Ben ağzına ağrı kesici sürmeyen bir insanım. Herkes aynı ilaçlardan bahsedince folik asit gibi herkesin kullanması gereken şeylerde acaba bana mı vermedi diye endişe etmeyede hakkım yokmuş meğer. Gerçekten bazen insanları anlayamıyorum. Bende hamileyim onunda beni böyle üzmeye hakkı yoktu. Sen sağol canım beni anladığın için
Hoşgeldin cnmEki Görüntüle 2158390 Günaydın kızlar, benim bata 2 gün var ama 3 gündür yaptığım testler pozitif, yukarıdaki bu sabah yaptığım son test. Sanırım hamileyim ben de ve kısmetse şubat annesi olacağım inşallah. Ben de katıldım aranıza daha doktora gitmedim, pazartesi gitmeyi düşünüyorum.
Allah bagislasin dogum tarihlerimiz cok yakin olabilir ve hayta ayni :)))Merhaba tüm anne adaylarına. Öncelikle bu güzel duyguyu yaşattığı için Allaha şükrediyorum,sonra da siz anneleri tebrik ediyorum. Bir kız bir erkek çocuğum var ve üçüncüyü sürpriz bir şekilde öğrendik. Bi nebze tecrübeli sayılırım ama şimdiden başladı telaş
Heycandan uyuyamadm. Ilk doktor kontrolum var bugun. Saat nasil.3 olucak blmiyorum. Hic bulantik.olmadi ama bugun sanki oda geliyo tam olduk
Kizlar Doktorda randevum var ilk defa gidicem nasil kese var mi kalp atisi basladi mi kac hafta lik hicbise bilmiyorum
Farketmeden kırdığım için nasıl üzüldüm ve özür diledim ama karşılığında ne anlayışsızlığım kaldı ne duygusuzluğum. Doktordan bi torba ilaç istememe kadar geldi olay. Ben ağzına ağrı kesici sürmeyen bir insanım. Herkes aynı ilaçlardan bahsedince folik asit gibi herkesin kullanması gereken şeylerde acaba bana mı vermedi diye endişe etmeyede hakkım yokmuş meğer. Gerçekten bazen insanları anlayamıyorum. Bende hamileyim onunda beni böyle üzmeye hakkı yoktu. Sen sağol canım beni anladığın için
Eki Görüntüle 2158390 Günaydın kızlar, benim bata 2 gün var ama 3 gündür yaptığım testler pozitif, yukarıdaki bu sabah yaptığım son test. Sanırım hamileyim ben de ve kısmetse şubat annesi olacağım inşallah. Ben de katıldım aranıza daha doktora gitmedim, pazartesi gitmeyi düşünüyorum.
Ben senin yerinde olsam doktorumu arar yada muayene olmaya giderdim. Akinti bazen normal olabileceği gibi bazen de normal olmayabiliyor çunkuSlm Hamişler Arkadaşlar
Benim dun gece kahve sumuksu akintim geldi birkac kez birde bir damla pembe leke sabaha kadr kontrol ettim daha bisey yok
Bu sekilde birsey yasayan var mi korkmalimiyim adet gunlerime denk geliyor dun ???
Henuz hic dr ye gitmedim fakat bugun kan vermeye gidecektim iki katina cikmasi lazimmis oyle olursa bir problem olmadigi ni mi anlamayliyim ?Ben senin yerinde olsam doktorumu arar yada muayene olmaya giderdim. Akinti bazen normal olabileceği gibi bazen de normal olmayabiliyor çunku
hayırlı olsuuuunnnn :)Eki Görüntüle 2158390 Günaydın kızlar, benim bata 2 gün var ama 3 gündür yaptığım testler pozitif, yukarıdaki bu sabah yaptığım son test. Sanırım hamileyim ben de ve kısmetse şubat annesi olacağım inşallah. Ben de katıldım aranıza daha doktora gitmedim, pazartesi gitmeyi düşünüyorum.
Evet 2 kat artması gerekiyor ama yine de bir doktora gözük istersen. Belki önemli bir şey vardır kesenin içinde yada dışında. Belki de yerleşme kanamasidır gayet normaldir telasa gerek yoktur ama yine de doktor baksın bence. Kan vermekle kalma istersenHenuz hic dr ye gitmedim fakat bugun kan vermeye gidecektim iki katina cikmasi lazimmis oyle olursa bir problem olmadigi ni mi anlamayliyim ?
Gitmezsen ceza yaziyolarmis diye biliyorum canimSaglik ocagi şartmiymis
Evet canımYok canim uzme sen kendini ilk gebeligin senin dimi
Hayirli olsun cnm saglikla kucagina alirsin inşallahEvet canım
Ben bisey goremedim cnm kese boş gibiKizlar 5 haftaligim bebek gorunuyormu
yapmayin kizlar doktor var gebelik dediBen bisey goremedim cnm kese boş gibi
Daha cok kucuk cnm.gorulmuyordur belki doktor var dediyse icini feraht tut. Eminim.yine gel.demistir.Kizlar 5 haftaligim bebek gorunuyormu