- Konu Sahibi p a t u l i
-
Evet benim salı günü olacak inşallah cıkanlar cok cok güzel döllenir sağlam olurlarSen de salı opu olacaksın bence.bu akşam çatlatma iğnesini yapıyorum umarım çok az toplanmaz gerginim
Zaten boyle hassas bır konuda ben en yakınına değil en uzagındakinden destek alması gerektiğini düşünenlerdenim benim eşim ve ben haricinde kimse bilmiyor tüp bebek tedavisi gördüğümü.şayet tutarsa Allah ın izniyle bizde bir ömür sır olarak kalacak kimseye tuttugunda bile söylemeyi düşünmüyormKızlar hepimizin benzer şeyler yaşaması ve burda mesajlarla bile olsa derdimizi anlatabileceğimiz ve bizi anlayanların olduğu bilmek ne kadar mutluluk verici. Gerçekten birkaç gündür mesajları okudukça rahatlıyorum. Ve ben bu tedaviyi çevremde kimseye söyleyemedim. Nederdir bilmiyorum ama kendime bile zor kabullendirdim. Daha öncede düşük yaşadım ve o zaman öğrendiğimde herkesle paylaşmıştım. Şimdi sanırım bişey olmasın diye kimse bilsin istemiyorum. Umarım hepimiz güzel haberler alırız bu süreçte
Aynen öyle ben uzun bır sure gebelık istediğimi bile söylemedim çünkü gerçekten kendini unutup bırde adet zamanı negatif gecınce insanlarda bana üzülecek diye onu düşünüyorum hiç gerek yok.oh böyle rahatım bırtek kendımı düşünüyorm o ne sorar bu bugün arar mı diye derdim yok..Kimisi agrı çekmez canım inşallah ağrısız geçer cabuk toparlar işine dönersn transferden sonra izinli olman daha önemliBenim olacağımı bilenler olmakta olduğumu da bilenler var günleri filan söylemiyorum arayıp sormalarını istemiyorum kaç yumurta oldu embriyo oldu mu tuttu mu sonuç çıktı mı diye sormaları beni çok gerecek diye daha işte takip yapılıyor filan dedim
Bir yerde okumuştum yumurtaların max %75i döllenebiliyor ,şöyle bir durumda var ne kadar çok yumurta olursa kalite tabi ki düşebilir ve senin toplanan yumurta sayın yüksek. senin embriyo sayın şuan 9 ve bu çok güzel bir sayı ama önünde daha birkaç gün var inşallah kaliteli devam ederlerKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Hayırlı olsun iğnelere başladın o zaman kaçıncı günün?merhaba Allah yardımcımız olsun ben dün başladım ilk denemem olucak çok umutluyum çok da heyecanlıyım herşey yolunda giderse mayısın ilk haftası transferim olurmuş
Hadi bakalım az kaldı opuya kaliteli embriyoların olur inşallah.Benim ilk denememde doktorum hiç bir değerimi ölçmedi bilmiyorum o yüzden ama sorun yoktur olsa söylerlerdiHanımlar sizlerin e2 ve progesteron değerleri nedir? Ben bugün son kontrolümü oldum hormonlara bakıldı e2: 892 progesteron: 0.40 rahim kalınlığı 13 mm progesteron 1.5 altında olması gerektiğini biliyorm e2 nasıl bir fikrim yok
Kötü değil dedi ama okuyorm da değerim düşükmüş yumurta kaliteli olmayabilirHadi bakalım az kaldı opuya kaliteli embriyoların olur inşallah.Benim ilk denememde doktorum hiç bir değerimi ölçmedi bilmiyorum o yüzden ama sorun yoktur olsa söylerlerdi
Merhaba banada vermişti yasmin merak etme iğnelere başladığında yumurtalar daha senkronize büyüsün filan diye veriliyorMerhaba arkadaşlar. bende bu ay başlayacaktım tedaviye ama doğum kontrol hapı verdi doktor. Aranızda tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanan var mı acaba.
Anladım canım hiç belli olmuyor işte o yüzden şimdiden hiiiç canını sıkma.kaliteli diye verdikleri embriyo tutmuyor,orta kalite tutuyor,5.gün kaliteli tutmayan da var vs nasip işi olacağı varsa oluyorKötü değil dedi ama okuyorm da değerim düşükmüş yumurta kaliteli olmayabilir
Sıkmamak elde değil zaten senkronda bozulmuş kimisi gayet ıyı buyumuş kımısı yerınde kalmş 17 mm bıle olmamşlar şimdiden umutsuzum vallaAnladım canım hiç belli olmuyor işte o yüzden şimdiden hiiiç canını sıkma.kaliteli diye verdikleri embriyo tutmuyor,orta kalite tutuyor,5.gün kaliteli tutmayan da var vs nasip işi olacağı varsa oluyor
Teşekkür ederim. Ya rahatladım. Kimseyede soramıyorum. İyiki bu sayfa var. Yasmin kullanim bende o zaman. Adetin kaçıncı günü kullandın. Ben 5.günü kullanacam. İnşallah bi sıkıntı olmazMerhaba banada vermişti yasmin merak etme iğnelere başladığında yumurtalar daha senkronize büyüsün filan diye veriliyor
Benim progesteron bakılmadı rahim kalınlığı iki gün önce 10 mmdi progesteron ve rahim kalınlığın gayet iyi bence.e2 1300 dü benim de yumurta sayısıyla ilgisi var onun bizim 6-7 tane çıkacak galiba diye düşünüyorum az çıksın ama döllensin inaşllah çok çıkınca da çoğu çöp oluyor zatenHanımlar sizlerin e2 ve progesteron değerleri nedir? Ben bugün son kontrolümü oldum hormonlara bakıldı e2: 892 progesteron: 0.40 rahim kalınlığı 13 mm progesteron 1.5 altında olması gerektiğini biliyorm e2 nasıl bir fikrim yok
Kaliteden ziyade sayıyla ilgisi var diye okudum bende bizim yumurta sayımıza göre normal gibi duruyor ama inaşllah bol bol kaliteli olurKötü değil dedi ama okuyorm da değerim düşükmüş yumurta kaliteli olmayabilir
Çoğu hoca veriyor onu hazırlık amaçlı merak etmeyin iyi bişeyTeşekkür ederim. Ya rahatladım. Kimseyede soramıyorum. İyiki bu sayfa var. Yasmin kullanim bende o zaman. Adetin kaçıncı günü kullandın. Ben 5.günü kullanacam. İnşallah bi sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?