2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah yardımcın olsun inşallah.

Merhaba arkadaşlar nisan ayı tüp bebeğe başlayacak olan var mı? Birbirimize destek olup fikir alış verişi yapalım, tecrübelerimizi burda paylaşalım.
inşallah başlayacağım canım ama dr a karar veremedim DİYARBAKIRDA YAŞIYORUM KAYSERİLİYİM ACABA NERDE YAPTIRSAM ? BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ? ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN. İNŞAALLAH :)

BENDE 5 AY KULLANIM AYNI İLAÇLARI SONUÇ OLUMSUZ OLDU. DR BANADA TÜP BEBEK DEDİ BAKALIM

Çok kısa sürüyor canım başlaması ayılması flm 30 dk.umarım moralim çok bozuldu hoca da kızdı saçmalama transfere makyaj yap kendini topla öyle gel dedi
Ben napıcam bakalm yarın 9.30 da bende açıkçası e2 den sonra 4 yumurta beklıyorm fazlası cıkarsa ne ala inşallah kaliteli olurlar bakalm bundan sonra embrıyologdan haberleri verirsin bizede güzel güzel gelişip bebiş olsunlar mecbur doktorunu dinleyip toparlayacksn canm

inşallah başlayacağım canım ama dr a karar veremedim DİYARBAKIRDA YAŞIYORUM KAYSERİLİYİM ACABA NERDE YAPTIRSAM ? BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ? ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN. İNŞAALLAH :)
Canım ben kayseri memorial de semih zeki Uludağ a yaptırdım çok memnun kaldım çok dikkatli ilgili bilgili Bi doktor ilk denememde pozitifi aldım çok şükür istersen Bi ön görüşme yap

Hayırlısı olsn canm bu ohss neden oluyor
Yumurtaların büyümesi için vurduğumuz iğneler yumurtalıkları aşırı uyarıyor ve toplama işleminden sonra yumurtalıklardan karın boşluğuna sıvı birikmesi oluşuyor. Hafif orta ve şiddetli durumları var. Genellikle zayıf ve pko durumu olan hastalarda olma ihtimali yüksek.

Evet bakalım embriyolog yarın arayacak kalite durumuma göre sayı az olduğundan beşinci günü bekletmeyedebiliriz orta kalite olursa riske atmayız dedi.senin de haberlerini bekliyorum inşallah 6-7 çıkar en az da süpriz olur

Anladm canm geçmiş olsn

İnşallah 3 tane 5.güne gider haber vereceğim canm

İnşallah 3 tane 5.güne gider haber vereceğim canm
Ay canım ne güzel diyorsun iki embriyo için anlaşmıştım hocaya üç çıksa bi tane dondursam hayallerim vardı ama şimdi üçüncü gün bir transfere razı hale geldim en azından azıcık da olsa umudum devam etsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…