- 21 Nisan 2019
- 112
- 94
- 13
- Konu Sahibi p a t u l i
bugün ikinci günüm ganolf450 yi 225 ml vuruyorum 1 saat sonra vurucam çarşamba günü 24 nisan ilk kontrolümHayırlı olsun iğnelere başladın o zaman kaçıncı günün?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün ikinci günüm ganolf450 yi 225 ml vuruyorum 1 saat sonra vurucam çarşamba günü 24 nisan ilk kontrolümHayırlı olsun iğnelere başladın o zaman kaçıncı günün?
teşekkür ederim. Rahatladım. Umarım artık benim tedaviyede başlarlar. Bu beşinci olacak doktora gidişim. Her gidişimde sanki oyalıyorlar. Bu ayda doğum kontrol hapı verdi. Allah sonumuzu hayır etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahÇoğu hoca veriyor onu hazırlık amaçlı merak etmeyin iyi bişey
Yok canım doktoruna güvenyanlış olmasın ama hatırladığım kadarıyla 3.gün kullanmıştımTeşekkür ederim. Ya rahatladım. Kimseyede soramıyorum. İyiki bu sayfa var. Yasmin kullanim bende o zaman. Adetin kaçıncı günü kullandın. Ben 5.günü kullanacam. İnşallah bi sıkıntı olmaz
Haha maşallah çok enerjik gözdüm seni inşallah sonuda güzel olur hepimiz için.bugün ikinci günüm ganolf450 yi 225 ml vuruyorum 1 saat sonra vurucam çarşamba günü 24 nisan ilk kontrolüm
Baştan öyle oluyor tahlildi kontroldü şimdi ilaçtan sonra regliyle başlarsın iğnelere az kalmışteşekkür ederim. Rahatladım. Umarım artık benim tedaviyede başlarlar. Bu beşinci olacak doktora gidişim. Her gidişimde sanki oyalıyorlar. Bu ayda doğum kontrol hapı verdi. Allah sonumuzu hayır etsin. Hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah
Rahimde sıkıntı yok kalınlık çok iyi rahim tutunmaya hazır dedi ancak embrıyo çıkacak mı bilemiyorum bugün 8 yumurtan var dedi ama benımkıler son 2 günde güzel büyüyememiş ne kadar sağlıklı oldu bilemiyorm bak senın 6 7 mesela e2 de 1300 çok iyi bu e2 kalite için bakılıyormş kaç tanesi olgun dolu gibisinden ve yumurta basına 150 200 gibi bir değer olmalıymış.inşallah kaliteli yumurtam olur ve döllenebilir çok korkuyorum.evet salı 9.30da sende yarın haberdar et bizleri inşallah çok guzel geçerBenim progesteron bakılmadı rahim kalınlığı iki gün önce 10 mmdi progesteron ve rahim kalınlığın gayet iyi bence.e2 1300 dü benim de yumurta sayısıyla ilgisi var onun bizim 6-7 tane çıkacak galiba diye düşünüyorum az çıksın ama döllensin inaşllah çok çıkınca da çoğu çöp oluyor zaten bugünkü kontrolün nasıl geçti salı mı opu oluyorsun
İnşallah artık sabrım kalmadı ya. 2 senedir yapmadığımız şey kalmadıBaştan öyle oluyor tahlildi kontroldü şimdi ilaçtan sonra regliyle başlarsın iğnelere az kalmış
Çatlatma diye yapacağımız iğne zaten olgunlaşıp çatlamalarını sağlıyor yani o da büyütüyor yumurtaları süreç henüz bitmiş değil,ben sayılarını bile sormadım doktoruma bence bu kadar araştırıp canını sıkma,benim opuda çarşamba yada perşembe bir an önce olsaRahimde sıkıntı yok kalınlık çok iyi rahim tutunmaya hazır dedi ancak embrıyo çıkacak mı bilemiyorum bugün 8 yumurtan var dedi ama benımkıler son 2 günde güzel büyüyememiş ne kadar sağlıklı oldu bilemiyorm bak senın 6 7 mesela e2 de 1300 çok iyi bu e2 kalite için bakılıyormş kaç tanesi olgun dolu gibisinden ve yumurta basına 150 200 gibi bir değer olmalıymış.inşallah kaliteli yumurtam olur ve döllenebilir çok korkuyorum.evet salı 9.30da sende yarın haberdar et bizleri inşallah çok guzel geçer
Doğru canım başlamaya karar verince insan daha çok sabırsız oluyorİnşallah artık sabrım kalmadı ya. 2 senedir yapmadığımız şey kalmadı
İnşallah canım ya gerçekten bır an önce geçse bitse şu süreçÇatlatma diye yapacağımız iğne zaten olgunlaşıp çatlamalarını sağlıyor yani o da büyütüyor yumurtaları süreç henüz bitmiş değil,ben sayılarını bile sormadım doktoruma bence bu kadar araştırıp canını sıkma,benim opuda çarşamba yada perşembe bir an önce olsa
Canım benim de sondan önceki ikisi arasında hiç büyümemişti 17 mm diyorsun benimkiler de öyle en büyüğü o kadar ve senkronize değiller aynı durumdayız bozma moralini.çok iyi anlıyorum şu an yarın için o kadar gerginim ki yumurta çıkacak mı kaç tane çıkacak döllenecek mi gerçekten çok zor.şimdiden tutmazsa bi daha denemeye gücüm kalmadı diye üzülüyorum.ama yapmamız lazım biraz akışına bırakmamız lazım inşallah birbirimize güzel haberler vereceğizRahimde sıkıntı yok kalınlık çok iyi rahim tutunmaya hazır dedi ancak embrıyo çıkacak mı bilemiyorum bugün 8 yumurtan var dedi ama benımkıler son 2 günde güzel büyüyememiş ne kadar sağlıklı oldu bilemiyorm bak senın 6 7 mesela e2 de 1300 çok iyi bu e2 kalite için bakılıyormş kaç tanesi olgun dolu gibisinden ve yumurta basına 150 200 gibi bir değer olmalıymış.inşallah kaliteli yumurtam olur ve döllenebilir çok korkuyorum.evet salı 9.30da sende yarın haberdar et bizleri inşallah çok guzel geçer
Haklısınız yarın opu sonrası yazacağım buraya kaç çıktı noldu detaylı herkese bol şansssArkadaşlar sizden ricam. Bu ay nasıl geçecek bilmiyorum benim için Herkesin Yumurtlama işi inşallah olumlu geçer. Olumlu veya olumsuz olsada Burdakiler bir yere gitmeyin aman. Kimseye anlatamadıklarımızı ancak burda birbirimize anlatabiliyoruz. Sevincinizide üzüntünüzüde bilirsek. Herkes için deneyim olacaktır.
İnşallah canım saat kacta opuCanım benim de sondan önceki ikisi arasında hiç büyümemişti 17 mm diyorsun benimkiler de öyle en büyüğü o kadar ve senkronize değiller aynı durumdayız bozma moralini.çok iyi anlıyorum şu an yarın için o kadar gerginim ki yumurta çıkacak mı kaç tane çıkacak döllenecek mi gerçekten çok zor.şimdiden tutmazsa bi daha denemeye gücüm kalmadı diye üzülüyorum.ama yapmamız lazım biraz akışına bırakmamız lazım inşallah birbirimize güzel haberler vereceğiz
İnşallah canım ya gerçekten bır an önce geçse bitse şu süreç
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bol şansssHaklısınız yarın opu sonrası yazacağım buraya kaç çıktı noldu detaylı herkese bol şansss❤
10.30 daİnşallah canım saat kacta opu
rabbim yardımcın olsunKızlar bugün acile zor yetiştik. Mide bulantısı karında şişlik daha da arttı. Serum taktılar doktorumla görüştüler. Ben korktum ohss oldum diye ama kanda enfeksiyon çıkmış fitil verdiler. Eve gelince şiddetli bir diyare başladı elim ayağım boşaldı soğuk terler attım. Ama inanın nefes alamadım. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Kabız olmamak için sabah akşam duphalac içmiştim. Sanırım o baya etkiledi beni. Yarın transver günüm Yarın için dualarınızı bekliyorum.
Hadi canım ilk senin güzel haberinle başlayalım kaç embriyo konacak kaçıncı gün vs biliyor musunKızlar bugün acile zor yetiştik. Mide bulantısı karında şişlik daha da arttı. Serum taktılar doktorumla görüştüler. Ben korktum ohss oldum diye ama kanda enfeksiyon çıkmış fitil verdiler. Eve gelince şiddetli bir diyare başladı elim ayağım boşaldı soğuk terler attım. Ama inanın nefes alamadım. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Kabız olmamak için sabah akşam duphalac içmiştim. Sanırım o baya etkiledi beni. Yarın transver günüm Yarın için dualarınızı bekliyorum.
Günaydın kızlar. 5. Gün embriyosu olucak. Biz iki tane koyalım istiyoruz. Doktorda tamam demişti. Birazdan gidicez o zaman belli olucak. Hayırlısı inşallahHadi canım ilk senin güzel haberinle başlayalım kaç embriyo konacak kaçıncı gün vs biliyor musun