- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Tabi muhakkak hiç bir aşaması kolay değil ama bedenende yol cok yoruyor yarım saat bekle 15 dk kontrol sonrası 3 saat geri dönüyoruz sabah 6dan 1 e kadar yollardayız harap oldu eşimde valla neyse Allah büyük az kaldı sonucu güzel olsun unutulur gider inşallah3 saatlik yol kolay değil Allah yardmıcın olsun.Sizin kontroller benden bir gün önce gidiyor,benimde yarın 8.gün ve kontrolüm var bakalım.Yumurta toplanınca emin ol rahatlamıyorsun labdan beklediğin telefon en streslisi ve sonra test gününü beklemekhiç kolay aşaması yok.İnşallah hepimizin hakkında en hayırlısı olsun
Ah ya biz kadınlar yok mu o kadar ilaç kullan sonra yine eşim harap olduTabi muhakkak hiç bir aşaması kolay değil ama bedenende yol cok yoruyor yarım saat bekle 15 dk kontrol sonrası 3 saat geri dönüyoruz sabah 6dan 1 e kadar yollardayız harap oldu eşimde valla neyse Allah büyük az kaldı sonucu güzel olsun unutulur gider inşallah
Ah ya biz kadınlar yok mu o kadar ilaç kullan sonra yine eşim harap olduboşver üzülme bence keşke bu tedavide 3 5 iğnede onlara yapılsaydı
Ah ah duygularımız alt üst oldu zaten hormonlardanişte biz kadınlar eşim vardiyalı çalıştığı için adam 3 te işe gidiyor gece 12 de geliyor sabah 6 da benimle yola cıkıyor 1 de dönüyoruz 3te tekrar işe diye 1 haftadır onada ayrı üzülüyorm ah hormonlar
Climara fort diye bir bant var kalçaya yapıştırılıyor. O sanırım östrojen hormonu. Birde vakinadan bir jel sıkıyorum Crinone diye onunda üstünde progesteron yazıyor. Her türlü ilaç mevcut maşallahDuphalac işe yaradıysa şanslısın o bile fayda etmemişti bana.progesteron dediğim ya göbekten ya fitil vajinadan yada kalçadan bir iğne oluyor,sana hangisini verdiler bilmiyorum.Kabızlık yapan baş belası o
Çok iyi anlıyorum ben de bir yumurtalar toplansa da yolu yarılasak diyorumBende 6 gün vuruldum bugün kontrole gittim 7.günümdü bugün ve yarın tekrar gonalf olacak 8 gün gonalf almş olacağım benım cetrotide erken başladı bu sabah 3.yü vurdum oda 2 gün daha vurulack benım salı yumurta toplamam var ben hiç amh baktırmadm yumurtalık rezervini adet zamanı foliküllerdende anlıyorlarmş doktorum yumurtalıklarn gayet güzel demişti hatta ben bir ay önce öngörüşmeye gittim o zaman sağ ve sol 6 tane toplam 12 tane folikül görmüştü ama kendiside her ay aynı olmayabiliyor birdahaki ay ne olur bılemeyız dedi ve sonuç bu şekilde oldu bakalm nasipte varsa olacak ama psikolojik olarak cok zor bir süreç iğne hap ilaç neyse de beklemek cok zor şöyle ki yumurta toplansa vallahi rahatlayacağım 1 gün arayla kontrole gidiyorum ve ben istanbulda yaşamıyorm 3 saat yol gidiyorm baska şehirden.evet inşallah embriyoya dönüşebilirler 7 taneden 3 veya 4 tanesi 5.güne gitse ohh değme keyfimize ve sonucta bize tutunursa bebişlerbenim tüp bebek sebebim tek tüpüm tıkalı benim tamamen hiç geçiş yok baştan sona tıkalı cok şükür sıvı birikmesi yok eşiminde varikosel var o yuzden değerleri düşük malesef.
Sizin ne zaman tahlil gününüz umarım güzel sonuçlar alırsınızClimara fort diye bir bant var kalçaya yapıştırılıyor. O sanırım östrojen hormonu. Birde vakinadan bir jel sıkıyorum Crinone diye onunda üstünde progesteron yazıyor. Her türlü ilaç mevcut maşallah
Şuan embriyonun 3. Günü. Yarın embriyolog aricam bilgi vericem muhtemelen aksilik olmazsa pazartesi yani 5. Gün embriyosu transver edilicek dedi. Taze embriyo olsun istiyorum aslında ama şikayetlerim keşke biraz hafifleseydi. Transver olup daha da şiddetlenirse diye endişeliyim bendeSizin ne zaman tahlil gününüz umarım güzel sonuçlar alırsınız
Aynen oyle canm embrıyo durumuna baglı doktorun 5.güne gider demişti 12 folikül gördüğü ay ama bu ay böyle olunca bakacağız ne kadar dölleneck diyor moralim alt üst sonrada diyorm ki 3 tanesi gitse beşinci güne nıye gitmesin ki dıyorm bılmıyorm bakıcaz artk nasipÇok iyi anlıyorum ben de bir yumurtalar toplansa da yolu yarılasak diyorum5. Gün embriyosu mu koyacak kesin ben daha konuşmadım ama çok embriyo olmayacağı için hiç birini beşe bekletmesini istemiyorum.beşinci güne ulaşamazlarsa üçüncü günle şansımı kaybetmek istemiyorum.ama fazla embriyo çıkarsa o zaman beşinci gün sahan mantıklı tabi bu işler pamuk ipliği
En zoru psikolojik olarak dengede durabilmek bence şu an bizim yapmamız gereken o.ilaçları zaten doktorlar ayarlıyor sonucu değiştiremiyoruz ama ne fazla heveslenerek ne de çok umutsuz olarak beklemek lazım çok zorlanıyorum bir günü olmayacak kesin diyorum bir günü umutlanıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama yalnız olmadığımızı bilmek de güzel
HAklısın canım bana da bugün pazartesi toplarız cumartesi transfer yaparız dedi beşinci gün planlıyor sanırımAynen oyle canm embrıyo durumuna baglı doktorun 5.güne gider demişti 12 folikül gördüğü ay ama bu ay böyle olunca bakacağız ne kadar dölleneck diyor moralim alt üst sonrada diyorm ki 3 tanesi gitse beşinci güne nıye gitmesin ki dıyorm bılmıyorm bakıcaz artk nasip
HAdi inşallah beşinci Güne hepsi ulaşırŞuan embriyonun 3. Günü. Yarın embriyolog aricam bilgi vericem muhtemelen aksilik olmazsa pazartesi yani 5. Gün embriyosu transver edilicek dedi. Taze embriyo olsun istiyorum aslında ama şikayetlerim keşke biraz hafifleseydi. Transver olup daha da şiddetlenirse diye endişeliyim bende
Ay canım inşallah valla neler olacağına dair bir bilgi yada tecrübe olmayınca böyle belirsiz bekleyiş insanı geriyor ve korkutuyor. İnşallah mutlu ve güzel haberler vermeyi almayı nasip etsin RabbimHAdi inşallah beşinci Güne hepsi ulaşırUltrason kontrolünde sıvı toplanması çıkmazsa engel olmaz bence transferine transfer yeni sikayet yaratacak bir şey değil zaten hiç korkma
O zaman senin daha cabuk buyudu yumurtalar benın yarın kontrolüm var bakalm ne dıyecek kan tahlilide verecegm kaç mm olmuşlarHAklısın canım bana da bugün pazartesi toplarız cumartesi transfer yaparız dedi beşinci gün planlıyor sanırımçok gerginim bugün daha da az saydı yumurtaları 5-6 saydı sanırım 17-18 mm olmuşlar ben çok az yumurta var diye beşinci gün işinden çok tırsıyorım Bir haftamız kaldı transfer günü gelsin ayrı bir bekleyiş başlayacak ama olsun
Arkadaşım kadın saçmalamış çoğu tedavide 25 yumurta çıkmıyor bile 15 civarı normal sayı 9 embriyoda gayet güzel genelde herkesin transfer gününe üç dört embriyosu kalıyor üstü gayet iyi bir sayı donduracak fazla bile kalacak bence elinde bir iki embriyo transfer ediliyor gerisi donduruluyor kaliteliyseKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
Sen de salı opu olacaksın bence.bu akşam çatlatma iğnesini yapıyorum umarım çok az toplanmaz gerginimO zaman senin daha cabuk buyudu yumurtalar benın yarın kontrolüm var bakalm ne dıyecek kan tahlilide verecegm kaç mm olmuşlar
Herhalda is cikisi falandi kadin resmen uzerime cemkirdi oysaki sabahdan beri zaten dokuz dogurdugumu anlamiyor sonuc beklemekten, bana yarisi kalitesiz ve yumurta kalitsiylede ilgili bisey dimedi bu arada bende prolaktin cok yuksekti ve dostinex kullandim acaba yumurta klitesini etkiledimiArkadaşım kadın saçmalamış çoğu tedavide 25 yumurta çıkmıyor bile 15 civarı normal sayı 9 embriyoda gayet güzel genelde herkesin transfer gününe üç dört embriyosu kalıyor üstü gayet iyi bir sayı donduracak fazla bile kalacak bence elinde bir iki embriyo transfer ediliyor gerisi donduruluyor kaliteliyseinsanları anlamıyorum böyle salak salak konuşmak ne kadar basit onlar için
Bu arada benim rezervim düşük 9 yumurta bile çıkmayacak
Çok yumurta toplanınca boş çıkan sayısı da artıyor merak etme forumda biraz gez sayının gayet iyi olduğundan emin olursun canım.kalitesi hemen belli olmuyor ya birkaç gün içinde bölünme durumuna göre bakıyorlarHerhalda is cikisi falandi kadin resmen uzerime cemkirdi oysaki sabahdan beri zaten dokuz dogurdugumu anlamiyor sonuc beklemekten, bana yarisi kalitesiz ve yumurta kalitsiylede ilgili bisey dimedi bu arada bende prolaktin cok yuksekti ve dostinex kullandim acaba yumurta klitesini etkiledimi
Oeki en iyi kalite 5aa diye biliyorum umarim oyle olur ya cok stresli bi durumÇok yumurta toplanınca boş çıkan sayısı da artıyor merak etme forumda biraz gez sayının gayet iyi olduğundan emin olursun canım.kalitesi hemen belli olmuyor ya birkaç gün içinde bölünme durumuna göre bakıyorlar
9 embriyo gayet güzel benim suan 7 8 yumurtam var onlardan kaçı sağlam ne kadar embrıyo cıkcak orasıda mechul şansın Tabıkı var neden olmasnKizlar labaratuardan aradilar,25 yumurtadan 12i saglam cikmis,bunlardanda 9u embrio olmus kadina bu kadar az cikmasi normalmi dedim bana cemkirerek tabiiki kotu yari yariya kalmis dedi neyse 3 gun sonra tekrar ariycam bana yumurtalarin kalitesiyle ilgili bilgi vereceklermis sizce durum nasil 9 embrio ile sans var dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?