• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba arkadaslar. Benim de 2 Mayıs da transferim oldu. 11 mayis bhcg degerim 78di. 13 mayis da yani bugün 88 olmus. Boyle olup gebeliği devam eden duydunuz mu hic ? Tesekkur ederim simdiden

merhaba arkadaslar. Benim de 2 Mayıs da transferim oldu. 11 mayis bhcg degerim 78di. 13 mayis da yani bugün 88 olmus. Boyle olup gebeliği devam eden duydunuz mu hic ? Tesekkur ederim simdiden
SOnradan yükselme miktarı düzelen kişiler okumuştuk canım iki gün sonraki kanda daha netleşir hemencecik umudunu kaybetme dur bakalım inşallah güzel güzel artar 🙏

Canım bu değerle alttan kesin gözükür karından da gözükebilir ama.iki gün sonra beş bini geçince karından da kesin gözükür bence Çarşamba’ya randevu al🤗🤗
Bende çarşamba dıyordum ama değeri görünce eşim dayanamadı gıdelim dıyor dahakımseye soylemedık keseyi beklıyor😀 bana kalsa kalp atışınıda duyup söyleyelm ama adam panik😀

Bende çarşamba dıyordum ama değeri görünce eşim dayanamadı gıdelim dıyor dahakımseye soylemedık keseyi beklıyor😀 bana kalsa kalp atışınıda duyup söyleyelm ama adam panik😀
Şimdi de gözükür aslında dediğim gibi alttan bakmanın da hiç zararı yok bütün uzmanlar söylüyor en kötü altran gözükür gidin dayanamıyorsanız tatlı telaşlar tadını çıkarın😍

Şimdi de gözükür aslında dediğim gibi alttan bakmanın da hiç zararı yok bütün uzmanlar söylüyor en kötü altran gözükür gidin dayanamıyorsanız tatlı telaşlar tadını çıkarın😍
Ben alttan bakacak diye değilde gittiğimde en azından kesenin içindede birşeyler göreyim istiyorm😊 sanırım en fazla perşembeye kadar gideriz zaten 😀tam 5 hafta oluyor perşembe günü bakalım

Ben alttan bakacak diye değilde gittiğimde en azından kesenin içindede birşeyler göreyim istiyorm😊 sanırım en fazla perşembeye kadar gideriz zaten 😀tam 5 hafta oluyor perşembe günü bakalım
Kese içinde bebek daha gözükmüyor olabilir ama bence eşinin de heyecanını kırma önden keseyi görmeye gidin sonra bebişi❤🤗🤗

Doğal yolla bir gebeligim oluştu canim o düşükle sonuçlandı. Sonra bir daha hamile kalamadim tüp bebek denedik. 1.denemem negatif oldu. Bu ikinci denemem sonuca alinca cok sevinmistim ama sanirim erken sevindim :KK43:
Üzülme daha canım üzülmek için de Erken yarınki sonucunu da bi gör bakalım belki de toplayacak üzülüp de sağlıklı olacaksa etkileme bence kafanı dağıtmaya çalış.ben kendiliğinden hamile kalanları ya da Allah korusun sonradan değerin düşse bile ilk başta artış olanları hep olumlu sonuca yakın olarak düşünüyorum eninde sonunda Bebişin olur bence hiç sıkma canını😍

Cuucuuuk sen ne yaptın canım? Doktorla görüştün mü?
Canım Beklemedeyim diğer adetinle gel tekrar başlayalım opu için dedi ama bayrama gelecek ben de iyice vitaminler etkilesin Hem diye diğer ayı bekleteceğim.havuz yapacağız yol uzun :(

Dün bhcg değerim 2876 idi bugün 4+5 günlük sat a göre vajınal bakıldı kese görünmedi çok üzgünüm mutsuzum

Back