- Konu Sahibi p a t u l i
-
SOnradan yükselme miktarı düzelen kişiler okumuştuk canım iki gün sonraki kanda daha netleşir hemencecik umudunu kaybetme dur bakalım inşallah güzel güzel artarmerhaba arkadaslar. Benim de 2 Mayıs da transferim oldu. 11 mayis bhcg degerim 78di. 13 mayis da yani bugün 88 olmus. Boyle olup gebeliği devam eden duydunuz mu hic ? Tesekkur ederim simdiden
Bende çarşamba dıyordum ama değeri görünce eşim dayanamadı gıdelim dıyor dahakımseye soylemedık keseyi beklıyorCanım bu değerle alttan kesin gözükür karından da gözükebilir ama.iki gün sonra beş bini geçince karından da kesin gözükür bence Çarşamba’ya randevu al
Şimdi de gözükür aslında dediğim gibi alttan bakmanın da hiç zararı yok bütün uzmanlar söylüyor en kötü altran gözükür gidin dayanamıyorsanız tatlı telaşlar tadını çıkarınBende çarşamba dıyordum ama değeri görünce eşim dayanamadı gıdelim dıyor dahakımseye soylemedık keseyi beklıyorbana kalsa kalp atışınıda duyup söyleyelm ama adam panik
Ben alttan bakacak diye değilde gittiğimde en azından kesenin içindede birşeyler göreyim istiyormŞimdi de gözükür aslında dediğim gibi alttan bakmanın da hiç zararı yok bütün uzmanlar söylüyor en kötü altran gözükür gidin dayanamıyorsanız tatlı telaşlar tadını çıkarın
Kese içinde bebek daha gözükmüyor olabilir ama bence eşinin de heyecanını kırma önden keseyi görmeye gidin sonra bebişi❤Ben alttan bakacak diye değilde gittiğimde en azından kesenin içindede birşeyler göreyim istiyormsanırım en fazla perşembeye kadar gideriz zaten tam 5 hafta oluyor perşembe günü bakalım
Öyle yapcaz artk bakalmKese içinde bebek daha gözükmüyor olabilir ama bence eşinin de heyecanını kırma önden keseyi görmeye gidin sonra bebişi❤
İnsallah artar canım insan ister istemez uzuluyorSOnradan yükselme miktarı düzelen kişiler okumuştuk canım iki gün sonraki kanda daha netleşir hemencecik umudunu kaybetme dur bakalım inşallah güzel güzel artar
HAKLısın canım kolay değil tabiİnsallah artar canım insan ister istemez uzuluyor
Doğal yolla bir gebeligim oluştu canim o düşükle sonuçlandı. Sonra bir daha hamile kalamadim tüp bebek denedik. 1.denemem negatif oldu. Bu ikinci denemem sonuca alinca cok sevinmistim ama sanirim erken sevindimHAKLısın canım kolay değil tabikaçıncı denemen bu
Cuucuuuk sen ne yaptın canım? Doktorla görüştün mü?HAKLısın canım kolay değil tabikaçıncı denemen bu
Üzülme daha canım üzülmek için de Erken yarınki sonucunu da bi gör bakalım belki de toplayacak üzülüp de sağlıklı olacaksa etkileme bence kafanı dağıtmaya çalış.ben kendiliğinden hamile kalanları ya da Allah korusun sonradan değerin düşse bile ilk başta artış olanları hep olumlu sonuca yakın olarak düşünüyorum eninde sonunda Bebişin olur bence hiç sıkma canınıDoğal yolla bir gebeligim oluştu canim o düşükle sonuçlandı. Sonra bir daha hamile kalamadim tüp bebek denedik. 1.denemem negatif oldu. Bu ikinci denemem sonuca alinca cok sevinmistim ama sanirim erken sevindim
Canım Beklemedeyim diğer adetinle gel tekrar başlayalım opu için dedi ama bayrama gelecek ben de iyice vitaminler etkilesin Hem diye diğer ayı bekleteceğim.havuz yapacağız yol uzunCuucuuuk sen ne yaptın canım? Doktorla görüştün mü?
Belki erkendir 1 hafta daha bekle transfer tarihin ne zmndiDün bhcg değerim 2876 idi bugün 4+5 günlük sat a göre vajınal bakıldı kese görünmedi çok üzgünüm mutsuzum
Canım hamilesin insalah küçük daha 1 hafta daha bekleDün bhcg değerim 2876 idi bugün 4+5 günlük sat a göre vajınal bakıldı kese görünmedi çok üzgünüm mutsuzum
28 nisanBelki erkendir 1 hafta daha bekle transfer tarihin ne zmndi
Ama değer dün 2800 ken bugün 4000 fln olması lazımdı görünmesi gerekmez miCanım hamilesin insalah küçük daha 1 hafta daha bekle
Tüp bebek doktoruna şöyle cnm ne dicekAma değer dün 2800 ken bugün 4000 fln olması lazımdı görünmesi gerekmez mi
Cok erken ben 17 nisanda transfer oldum 9 mayista kese ancak göründü28 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?