2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Evet ya çorap patik ayakkabı gibi bişey alırsan çok güzel olur beklemiyordur daha tahlil yapacağını Allah daim etsin mutluluğunuzu canım
Bilmiyor canm ben evden hep eşimle beraber cıktım testi internetten almştm bana alalım yap dedi ama ben çarşambaya sıram var korkuyorm demiştim tamam dedi

Bilmiyor canm ben evden hep eşimle beraber cıktım testi internetten almştm bana alalım yap dedi ama ben çarşambaya sıram var korkuyorm demiştim tamam dedi
Sonucun çıkınca yaz bize gerçi olumsuz bişey çıkma ihtimali yok bence artık ikinci çiZgi çok sağlam

Kızlar merhaba. Bu sabah opu oldum. Gaz sancım var bunun için birşey yapmak lazım mı? Yarına geçer mi acaba. Tuvalete de çıkamadım.

Kizlar benim 11.gunde yapildi sonuc 9 cikti doktor ilac kullanimini kes dedi adeti beklicekmisiz dondurulmus diger 2 embriyoyu deneyecek

Kizlar benim 11.gunde yapildi sonuc 9 cikti doktor ilac kullanimini kes dedi adeti beklicekmisiz dondurulmus diger 2 embriyoyu deneyecek
Hayirlisi olsun uzulme hic bidahaki ay bende deniycem birlikte bekleriz sonucumuzu insallah

Benim bugün sonucum negatif geldi.Benimde dondurulmus lar denecek hemen adet olunca olunca.Sizinde mi aynı durum.Nasil olacsk
Benim gectigim hafta baslanmisti iki gun igne vurundum ama anesteziden sira almaya gittigimde ust solunum enfeksiyonundan olmaz anestezi alamazsin dediler ve islemler kaldi bir dahaki adet donemimi beklemem gerekirmis ilk kasimda basladim tabi benim uni hastanesinde oldugu icin bukadar uzun surdu napalim vardir bunda da bi hayir zaten iyi bile oldu ramazanda oruc tutamiycam diye hayiflanmistim buna sukur Allah yardimcimiz olsun bekleyenlere tutmayanlara sabirlar versin insallah umudumuzu kaybetmeyelim insallah hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…