- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Canm bana da arkadaşlar söyledi öyle yapıyorum. İlk anda acısı yok ama sonradan maalesef çok acıyor ve morardı. Çok kötüyümCanım progestn iğnenin acısını azaltmak için elde ısıtıp mümkün olduğunca yukarı vurdurmak gerekiyormuş.Ben kullanmadım ama kullananlar baya faydalı olduğunu söyledi dene istersen .
Ben göbekten prolutex kullanıyordum o baya rahattı sadece pahalıCanm bana da arkadaşlar söyledi öyle yapıyorum. İlk anda acısı yok ama sonradan maalesef çok acıyor ve morardı. Çok kötüyüm
Benim göbekten de oksapar varBen göbekten prolutex kullanıyordum o baya rahattı sadece pahalı
Farketmiyor birden fazla iğne yapılabiliyorBenim göbekten de oksapar var
Hayırlısı olsun canım hakkında hiç stres oluncak bişey yok inan korkma sakin ol. İlk kontrolde ilaçları alıyosun nasıl kullanıcağını gösteriyolar zaten 2 günde bir toplamaya kadar kontrol ve kan testi böyle devam ediyo.Allahim hepimizin gonlundekini hayirli eyleyip versin arkadaslar bende adetimi bekliyorum hic bir isleme baslamadim ama cok stres oldum daha simdiden islemler nasil oluyor ayrintili anlatacak biri var mi mesela bu ilaclari adetin ikinci gunu mu basladiniz hergun hastaneye mi gidiliyor yumurta takibi icin.
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun sonucu güzel olsun inşallahAllahim hepimizin gonlundekini hayirli eyleyip versin arkadaslar bende adetimi bekliyorum hic bir isleme baslamadim ama cok stres oldum daha simdiden islemler nasil oluyor ayrintili anlatacak biri var mi mesela bu ilaclari adetin ikinci gunu mu basladiniz hergun hastaneye mi gidiliyor yumurta takibi icin.
Neden stres yapıyorsunuz bizim için en zararlı şey stres. Umutlu olun heyecanlı olun. Ben de yeni başladım. İlk kontrole 6. gün çağırdılar. Sanırım sonrasında da 2 günde bir gideceğim. İğneye ve ilaçlara adetin 2. günü başlatıyorlar.Allahim hepimizin gonlundekini hayirli eyleyip versin arkadaslar bende adetimi bekliyorum hic bir isleme baslamadim ama cok stres oldum daha simdiden islemler nasil oluyor ayrintili anlatacak biri var mi mesela bu ilaclari adetin ikinci gunu mu basladiniz hergun hastaneye mi gidiliyor yumurta takibi icin.
Burdan okuyarak hep öğrendim bende canım ama kolay işlemler en zoru bence beklemekCok tesekkur ederim arkadaslar anladim ya biseyi bilmemek bende stres yapiyor ve 4 yildir bekliyorum bende bununda tabiki etkisi var heyecanla korku karisiyor Allahim hepimjzin yardimcisi olsun ve kolay gecsin insallah
Hiç merak etme canım o kadar zor değil sadece iki güne bir kontrole gitmek için vakit gerekiyor geri kalanını zaten sana söyleyecekler adım adım.kısa protokol olursa adetin 2-3 günü ilaçlara başlayacaksın ortalama 8-12 gün kadar ilaç kullandıktan sonra yumurtaların toplanacak sonra yumurtalar ve oluşan embriyolar dan gelen haberlere göre transfer günün belli olacak.işlemler kolay yumurta toplama anesteziyle transfer normal muayene gibi zaten anesteziye gerek yok.sonra da bebişin tutunsun diye bekleyeceksin.Cok tesekkur ederim arkadaslar anladim ya biseyi bilmemek bende stres yapiyor ve 4 yildir bekliyorum bende bununda tabiki etkisi var heyecanla korku karisiyor Allahim hepimjzin yardimcisi olsun ve kolay gecsin insallah
Canım iğneleri kendin yapmıyosun dimi transferden sonra o sıkıntı bence git gel yapmak. Ama jel ve fitil de istemiyorum hiç beceremiyorum bnce o işleri iğne daha iyi diyodum da yakıyo diyo herkesHiç merak etme canım o kadar zor değil sadece iki güne bir kontrole gitmek için vakit gerekiyor geri kalanını zaten sana söyleyecekler adım adım.kısa protokol olursa adetin 2-3 günü ilaçlara başlayacaksın ortalama 8-12 gün kadar ilaç kullandıktan sonra yumurtaların toplanacak sonra yumurtalar ve oluşan embriyolar dan gelen haberlere göre transfer günün belli olacak.işlemler kolay yumurta toplama anesteziyle transfer normal muayene gibi zaten anesteziye gerek yok.sonra da bebişin tutunsun diye bekleyeceksin.
Bana kalırsa bedenen benim en zorlandığım progestan iğnelerinin acısı
Ruhen de embriyoların durumunu beklemek ve daha o güne gelmedim ama gebelik testi günü.sanırım korkudan test yapamayacağım benhem büyük bir merak hem de sonuçtan korkmak karmaşık biraz ..
Yoo canım kendin yapıyorsun göbekten çok kolay yapamazsan eşinden yardım istersin.yumurta toplandıktan sonra kalçadan iğnem var acıtan o onu kendim yapamıyorsun zaten kalçadan olduğundan fitil de verdi bana doktorum alışırsın merak etmeCanım iğneleri kendin yapmıyosun dimi transferden sonra o sıkıntı bence git gel yapmak. Ama jel ve fitil de istemiyorum hiç beceremiyorum bnce o işleri iğne daha iyi diyodum da yakıyo diyo herkes
AY pardon canım yanlış okumuşum evet transfer sonrası progesteronu kendin yapamıyorsun uğraştırıyor git gel gerçekten ama kan sulandırıcı yı kendin yapabiliyorsun göbekten o .benim prpgesteron iğne iki güne bir iyi ki her gün değilYoo canım kendin yapıyorsun göbekten çok kolay yapamazsan eşinden yardım istersin.yumurta toplandıktan sonra kalçadan iğnem var acıtan o onu kendim yapamıyorsun zaten kalçadan olduğundan fitil de verdi bana doktorum alışırsın merak etme
Transferden önce de mi verdi aa 2sinde gidicem kontrole şimdilik estrofem coraspin verdi sonra vercek heralde başka ilaç göbektense yaparım kndim onlara alıştıkYoo canım kendin yapıyorsun göbekten çok kolay yapamazsan eşinden yardım istersin.yumurta toplandıktan sonra kalçadan iğnem var acıtan o onu kendim yapamıyorsun zaten kalçadan olduğundan fitil de verdi bana doktorum alışırsın merak etme
AY pardon canım yanlış okumuşum evet transfer sonrası progesteronu kendin yapamıyorsun uğraştırıyor git gel gerçekten ama kan sulandırıcı yı kendin yapabiliyorsun göbekten o .benim prpgesteron iğne iki güne bir iyi ki her gün değil
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsınHerkese merhabalar
Benim 1 çocuğum var arkadaşlar tüp bebek tedavisiyle dünyaya geldi 4 sene önce.
Şimdi tekrar dondurulmuş tedavim yapıldı,bugün transferimin 8.günündeyim çok heyecanlıyım yarın idrar testi yapacağım inşallah.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah bu güzel duyguları
Progesteronun kalçadan yapılan iğnesi ağrı yapıyormuş,ben göbekten olanı kullanmıştım hiç acısı yoktuCanım iğneleri kendin yapmıyosun dimi transferden sonra o sıkıntı bence git gel yapmak. Ama jel ve fitil de istemiyorum hiç beceremiyorum bnce o işleri iğne daha iyi diyodum da yakıyo diyo herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?