- 21 Nisan 2019
- 112
- 94
- 13
- Konu Sahibi p a t u l i
-
benimde öyle olucak aynı ay ,yani taze transferi dinlendirip ertesi ay transferi burda okudum çok acemiyim keşke daha önce üye olsaydım buraya hayırlısı tabiŞöyle ki tabi ki taze transfer ile hamile kalan bir sürü insan var.Ancak çok fazla hormon ilacı kullandığımız için dondurulmuş embriyo transferinin başarı şansı biraz daha fazla.Vücut ve rahim dinlenmiş oluyor tutma şansı artıyor
İlaç dozunu ayarlarlar kaç yumurta gözüküyormuş sordun mu? Evet forum çok güzel ama aslında süreci brz unutmak lazım forum sayesinde mümkün olmuyor,insan okudukça merak ediyoryarın ikinci kontrolüm var ganolf ve e2 değerim yumurta sayıma göre düşükmüş menogon iğne kullanıyorum onun dışında euytrox tiroid ilacı+glifor+folbiol+duobalance devam
Aslında 3.gün de kaliteliler dondurulabilirdi.çünkü her embriyo laboratuvar koşullarında yaşayamıyor ama rahme verildiğindiğinde gelişimi devam ediyor. Benim tedavi gördüğüm yerde eğer döllenen yumurta az ise riske atmıyorlar donduruyorlar. 3.gün bilgi verdiklerinde ne durumdaydı embriyolarınız?İlk üç güne 11 yumurta geldi sadece bi tane donduruyorlar 10 tane ile devam vardır herhalde mantıklı bi açıklaması
5 6 tane yumurtan var demişti bakalım yarın ne diyecekİlaç dozunu ayarlarlar kaç yumurta gözüküyormuş sordun mu? Evet forum çok güzel ama aslında süreci brz unutmak lazım forum sayesinde mümkün olmuyor,insan okudukça merak ediyor
Hepsi toplansın döllensin inşallah benim de 5 toplanmıştı inşallah daha çok olur senin ama olmazsa da canını sıkma böyle e2 filan diye bir tane yeter olacaksa5 6 tane yumurtan var demişti bakalım yarın ne diyecek
Birinci gün aradılar 11 yumurta döllendi takip ediyoruz dediler 3. Gün aradıklarında tel kapalıydı 4. Gün aradıklar olduğum yerde şebeke çekmşyordu anlamadım pek iyi kalite bir tane dondurduk diğerilerini takip ediyoruz dedi ne bileyim on tanesi de boşa gidecekAslında 3.gün de kaliteliler dondurulabilirdi.çünkü her embriyo laboratuvar koşullarında yaşayamıyor ama rahme verildiğindiğinde gelişimi devam ediyor. Benim tedavi gördüğüm yerde eğer döllenen yumurta az ise riske atmıyorlar donduruyorlar. 3.gün bilgi verdiklerinde ne durumdaydı embriyolarınız?
Evet 5.güne bekletecekler 3 4 tane kalır 5.güne dediler bakalm5.güne mi bekletiyorlar canım maşallah
Benimde 8 tane yumurtam vardı son kontrokde e2 değerim 892 cıktı yumurta sayıma göre düşüktü bu değerde anca 5 dolu yumurta toplanıyormuş benim e2 değerime rağmen 9 yumurta toplandı 7side kaliteli döllendi labaratuvarda e2 herkeste ölçüldüğü için standart ayarlanıyor o yüzden böyle farklılıklar cıkabiliyor demişti doktorumyarın ikinci kontrolüm var ganolf ve e2 değerim yumurta sayıma göre düşükmüş menogon iğne kullanıyorum onun dışında euytrox tiroid ilacı+glifor+folbiol+duobalance devam
pkoluyum doktor senin tabanın sağlam istersek 25 tane de yumurta yaparız ama önemli olan kaliteli yumurta üretmek dedi,evet Allah ol derse olucak biiznillah hepimizin tutsun bu ay inşallahhhhHepsi toplansın döllensin inşallah benim de 5 toplanmıştı inşallah daha çok olur senin ama olmazsa da canını sıkma böyle e2 filan diye bir tane yeter olacaksa
Bende pkoluyum canım 23 tane toplandı 20si olgundu döllenmicekler diye çok korktum bende ama şükür güzel gitti. çok olunca da işte ohss riski oluyo ondan dinlenmeye alıyolar. İnşallah senin de kaliteli olur embriyolarpkoluyum doktor senin tabanın sağlam istersek 25 tane de yumurta yaparız ama önemli olan kaliteli yumurta üretmek dedi,evet Allah ol derse olucak biiznillah hepimizin tutsun bu ay inşallahhhh
Daha önce transferi olmuş arkadaşlar neler yaptınız ? Doktorum sürekli yatmana gerek yok ağır hareketler yapmadan dolaş evin içinde üç gün sonra da işe dönebilirsin dedi.çok garip bir duygu gece sağdan sola dönerken bile tereddüt ettim önce sonra dedim ki saçmalama bugün ikinci günüm anan üçüncü gün embriyosu olduğundan daha tutunmaya iki gün sonra başlayacak sanırım o zamana kadar yatamayacağım
1. gün oldu bileee. Sımsıkı tutunsunlar inşallah.Herkese çok teşekkür ederim iki tane birinci kalite 3. Gün konuldu fazla umutlanmamaya çalışıyorum ama konulması bile çok güzel bir duygu
Merhaba. Sizde insülin direnci troid gibi sıkıntılar var mı? İnşallah yoktur da ben merakımdan sordum. Troid ilacını hamilelikte de kullanıcaksın dedi doktor. Bu kadar ilaç kullanmak canımı sıkıyor.Bende pkoluyum canım 23 tane toplandı 20si olgundu döllenmicekler diye çok korktum bende ama şükür güzel gitti. çok olunca da işte ohss riski oluyo ondan dinlenmeye alıyolar. İnşallah senin de kaliteli olur embriyolar
Tiroid hormonu kullanmanın hiç bir zararı yok canım takma kafana ilaç kullanmaya alışmadık mı zatenMerhaba. Sizde insülin direnci troid gibi sıkıntılar var mı? İnşallah yoktur da ben merakımdan sordum. Troid ilacını hamilelikte de kullanıcaksın dedi doktor. Bu kadar ilaç kullanmak canımı sıkıyor.
Alıştık canım alışmazmıyız. Ara öğün yerine hap içiyorum artık. Beslenmemin bir parçası oldularTiroid hormonu kullanmanın hiç bir zararı yok canım takma kafana ilaç kullanmaya alışmadık mı zaten
Evet canım mesela tsh normal değerlerde insülin direnci normal değerlerde ama yine glifor ve levotiron verdi iki aydır kullanıyorum. Hamileliğin 6. Ayına kadar da kullanıcaz dedi bana gebelikte vucudun dengesi bozulur korumak zorundayız dedi. Hatta bundan sonra hayatın boyunca kullanman gerekir filan deyip tedirgin etti beni iyice.Merhaba. Sizde insülin direnci troid gibi sıkıntılar var mı? İnşallah yoktur da ben merakımdan sordum. Troid ilacını hamilelikte de kullanıcaksın dedi doktor. Bu kadar ilaç kullanmak canımı sıkıyor.
Aynen benim de öyle. Referans aralığında değerlerim ama hamilelik için yüksekmiş tsh ın 2 li değerlerde kalması lazımmış. Polikistiklerde böyle yüksek oluyor demekki.Evet canım mesela tsh normal değerlerde insülin direnci normal değerlerde ama yine glifor ve levotiron verdi iki aydır kullanıyorum. Hamileliğin 6. Ayına kadar da kullanıcaz dedi bana gebelikte vucudun dengesi bozulur korumak zorundayız dedi. Hatta bundan sonra hayatın boyunca kullanman gerekir filan deyip tedirgin etti beni iyice.
Benim düşük canım tsh yükseltmek için zaten levotiron ama normal değerlerde aslında pko olduğumu gösteren hiç bi tahlil yok lh fsh aynı seviyede mesela sadece yumurtalıklarda görünüyo yine de doktorlar tedbir alıyo bu bence iyi bişey hem kilo da verdirir dedi de 2 aydır tık yokAynen benim de öyle. Referans aralığında değerlerim ama hamilelik için yüksekmiş tsh ın 2 li değerlerde kalması lazımmış. Polikistiklerde böyle yüksek oluyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?