- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
- Konu Sahibi p a t u l i
Bakalım bana ne vercek inşallah göbekten olurProgesteronun kalçadan yapılan iğnesi ağrı yapıyormuş,ben göbekten olanı kullanmıştım hiç acısı yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bana ne vercek inşallah göbekten olurProgesteronun kalçadan yapılan iğnesi ağrı yapıyormuş,ben göbekten olanı kullanmıştım hiç acısı yoktu
tedavi için ben de adet olmayı bekliyorum bi kaç gün var galiba. canım sen hangi şehirdesinCok tesekkur ederim arkadaslar anladim ya biseyi bilmemek bende stres yapiyor ve 4 yildir bekliyorum bende bununda tabiki etkisi var heyecanla korku karisiyor Allahim hepimjzin yardimcisi olsun ve kolay gecsin insallah
Bugün transfer oldum canım Estrofem progesteron iğne ve fitil kan sulandırıcı iğne verdiOlsun sorun yok :)) daha ne verck ilaç merak ediyorum kutu kutu ilaç heryer tahminen hangi gün dedi transfer sana?
Hayırlı olsun yat dinlen keyfini çıkarBugün transfer oldum canım Estrofem progesteron iğne ve fitil kan sulandırıcı iğne verdi
Teşekkür ederim canım gergin bekleyiş başladıHayırlı olsun yat dinlen keyfini çıkar
Hayırlı olsun heyecanla bekleyiş başladı sonu da güzel olur inşallahBugün transfer oldum canım Estrofem progesteron iğne ve fitil kan sulandırıcı iğne verdi
Ay hadi maşallah inşallah güzel haberlerini alırzBugün transfer oldum canım Estrofem progesteron iğne ve fitil kan sulandırıcı iğne verdi
ay çok heyecanlı umarım güzel sonuçlanır canım. ben neyi anlamıyorum sizinki de taze transfer olcak o zaman, peki bu embriyo dondurma işlemini hangi durumda yapıyorlarHanımlar benim embrıyolar güzel bölünmüşler bir sıkıntı yokmuş pazar günü transferim olacak inşallah
bebişin hayırlısı ile tutunur inş canımBugün transfer oldum canım Estrofem progesteron iğne ve fitil kan sulandırıcı iğne verdi
canım seninki de taze embriyo mu? neye gore koyuyorlar donmuş ya da taze embriyoyuHerkese çok teşekkür ederim iki tane birinci kalite 3. Gün konuldu fazla umutlanmamaya çalışıyorum ama konulması bile çok güzel bir duygu
Evet taze transfer.opu öncesi progesteron ve e2 bakılıyor orda progesteron 1.5 üstü çıkarsa transfer olmuyor donduruluyor çünkü rahim çoktan kendini gebeliğe hazırlamış oluyormuş transfer olana kadar dökülmeye geçiyormş tutmuyormuş.birde ohss diye bir rahatsızlık ortaya cıkıyormuş oda duydugum kadarıyla kullandıgımız ilaçlar opudan sonra etkisi devam edip yumurta uyarıyormuş rahimde de sıvı birikiyormuş bu genelde cok cok yumurtası olanlarda olurmuş o zamanda dondurulup bır dahaki aya bırakılıyormş transferay çok heyecanlı umarım güzel sonuçlanır canım. ben neyi anlamıyorum sizinki de taze transfer olcak o zaman, peki bu embriyo dondurma işlemini hangi durumda yapıyorlar
Öyle deme cok var 3.gün embrıyoyla tek ikiz hamile ne guzelki 2 tane koymuşlar benım hastane 2ye hayatta ızın vermıyor okadarda konustm ama malesefHerkese çok teşekkür ederim iki tane birinci kalite 3. Gün konuldu fazla umutlanmamaya çalışıyorum ama konulması bile çok güzel bir duygu
canım teşekkür ederim, tedaviye başlayacam ben de ilk tedavi olduğu için her şeyi merak ediyorum şans olarak tutma olasılığı ikisinin de aynı o zamanEvet taze transfer.opu öncesi progesteron ve e2 bakılıyor orda progesteron 1.5 üstü çıkarsa transfer olmuyor donduruluyor çünkü rahim çoktan kendini gebeliğe hazırlamış oluyormuş transfer olana kadar dökülmeye geçiyormş tutmuyormuş.birde ohss diye bir rahatsızlık ortaya cıkıyormuş oda duydugum kadarıyla kullandıgımız ilaçlar opudan sonra etkisi devam edip yumurta uyarıyormuş rahimde de sıvı birikiyormuş bu genelde cok cok yumurtası olanlarda olurmuş o zamanda dondurulup bır dahaki aya bırakılıyormş transfer
Tabıkı demin zahıde yetişte ızledım kadın taze transferde hamile kalamamış ıkıncıde dondurulmuşlarda hamile kaldı rabbimin takdiricanım teşekkür ederim, tedaviye başlayacam ben de ilk tedavi olduğu için her şeyi merak ediyorum şans olarak tutma olasılığı ikisinin de aynı o zaman
ay çok heyecanlı umarım güzel sonuçlanır canım. ben neyi anlamıyorum sizinki de taze transfer olcak o zaman, peki bu embriyo dondurma işlemini hangi durumda yapıyorlar
[/QUOTEfaza yumurta oluşunca bide rahim kalınlığı filan kontrollerde iyi değilde döndürüyorlar Rahmi dinlendirip tedavi edip başlıyorlar düşğk riski ve dış gebelik riski azalıyormuş
5.güne mi bekletiyorlar canım maşallahHanımlar benim embrıyolar güzel bölünmüşler bir sıkıntı yokmuş pazar günü transferim olacak inşallah
Şöyle ki tabi ki taze transfer ile hamile kalan bir sürü insan var.Ancak çok fazla hormon ilacı kullandığımız için dondurulmuş embriyo transferinin başarı şansı biraz daha fazla.Vücut ve rahim dinlenmiş oluyor tutma şansı artıyorcanım teşekkür ederim, tedaviye başlayacam ben de ilk tedavi olduğu için her şeyi merak ediyorum şans olarak tutma olasılığı ikisinin de aynı o zaman
çok sevindim inşallah tutar minnaklarHerkese çok teşekkür ederim iki tane birinci kalite 3. Gün konuldu fazla umutlanmamaya çalışıyorum ama konulması bile çok güzel bir duygu