• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cok tesekkur ederim arkadaslar anladim ya biseyi bilmemek bende stres yapiyor ve 4 yildir bekliyorum bende bununda tabiki etkisi var heyecanla korku karisiyor Allahim hepimjzin yardimcisi olsun ve kolay gecsin insallah
tedavi için ben de adet olmayı bekliyorum bi kaç gün var galiba. canım sen hangi şehirdesin

ay çok heyecanlı umarım güzel sonuçlanır canım🤗. ben neyi anlamıyorum sizinki de taze transfer olcak o zaman, peki bu embriyo dondurma işlemini hangi durumda yapıyorlar
Evet taze transfer.opu öncesi progesteron ve e2 bakılıyor orda progesteron 1.5 üstü çıkarsa transfer olmuyor donduruluyor çünkü rahim çoktan kendini gebeliğe hazırlamış oluyormuş transfer olana kadar dökülmeye geçiyormş tutmuyormuş.birde ohss diye bir rahatsızlık ortaya cıkıyormuş oda duydugum kadarıyla kullandıgımız ilaçlar opudan sonra etkisi devam edip yumurta uyarıyormuş rahimde de sıvı birikiyormuş bu genelde cok cok yumurtası olanlarda olurmuş o zamanda dondurulup bır dahaki aya bırakılıyormş transfer😊

Herkese çok teşekkür ederim iki tane birinci kalite 3. Gün konuldu fazla umutlanmamaya çalışıyorum ama konulması bile çok güzel bir duygu😬😅
Öyle deme cok var 3.gün embrıyoyla tek ikiz hamile ne guzelki 2 tane koymuşlar benım hastane 2ye hayatta ızın vermıyor okadarda konustm ama malesef 😔

Evet taze transfer.opu öncesi progesteron ve e2 bakılıyor orda progesteron 1.5 üstü çıkarsa transfer olmuyor donduruluyor çünkü rahim çoktan kendini gebeliğe hazırlamış oluyormuş transfer olana kadar dökülmeye geçiyormş tutmuyormuş.birde ohss diye bir rahatsızlık ortaya cıkıyormuş oda duydugum kadarıyla kullandıgımız ilaçlar opudan sonra etkisi devam edip yumurta uyarıyormuş rahimde de sıvı birikiyormuş bu genelde cok cok yumurtası olanlarda olurmuş o zamanda dondurulup bır dahaki aya bırakılıyormş transfer😊
canım teşekkür ederim, tedaviye başlayacam ben de ilk tedavi olduğu için her şeyi merak ediyorum😊 şans olarak tutma olasılığı ikisinin de aynı o zaman

canım teşekkür ederim, tedaviye başlayacam ben de ilk tedavi olduğu için her şeyi merak ediyorum😊 şans olarak tutma olasılığı ikisinin de aynı o zaman
Tabıkı demin zahıde yetişte ızledım kadın taze transferde hamile kalamamış ıkıncıde dondurulmuşlarda hamile kaldı rabbimin takdiri

ay çok heyecanlı umarım güzel sonuçlanır canım🤗. ben neyi anlamıyorum sizinki de taze transfer olcak o zaman, peki bu embriyo dondurma işlemini hangi durumda yapıyorlar
[/QUOTEfaza yumurta oluşunca bide rahim kalınlığı filan kontrollerde iyi değilde döndürüyorlar Rahmi dinlendirip tedavi edip başlıyorlar düşğk riski ve dış gebelik riski azalıyormuş

Şöyle ki tabi ki taze transfer ile hamile kalan bir sürü insan var.Ancak çok fazla hormon ilacı kullandığımız için dondurulmuş embriyo transferinin başarı şansı biraz daha fazla.Vücut ve rahim dinlenmiş oluyor tutma şansı artıyor

Back