• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan’da Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hayır ilk tüp bebek denemem en azından iki üç tane dondursalardı sonra gerisiyle devam etselerdi şimdi tek bir hakkım var
İlk 3. Güne gitmeleri bekleniyor sonra 5. Güne ulaşmalarını bekliyorlar belki de ilerleyemediler bölünemediler bu kadar çok yumurtadan şansın daha yüksek aslında. Tedaviden önce genetik araştırmanz oldu mu? Uzuluyo ya insan işte olsun canım bol yumurtan var iyi tarafından bak ama konuyu da konuş bence embriyologla

Bide acaba adet olunca 13. Gün gelin diyorlar ya o kontrolden tahmini kaç gün sonra transfer oluyor
O senin rahim kalınlığına göre değişir herkesin döngüsü ayrı bide kaçıncı gün embriyosu o önemli şimdilik bana 18.Gün transfer görünüyor dedi mesela blastosist benimki 5. Gün

İlk 3. Güne gitmeleri bekleniyor sonra 5. Güne ulaşmalarını bekliyorlar belki de ilerleyemediler bölünemediler bu kadar çok yumurtadan şansın daha yüksek aslında. Tedaviden önce genetik araştırmanz oldu mu? Uzuluyo ya insan işte olsun canım bol yumurtan var iyi tarafından bak ama konuyu da konuş bence embriyologla
İlk üç güne 11 yumurta geldi sadece bi tane donduruyorlar 10 tane ile devam vardır herhalde mantıklı bi açıklaması

O senin rahim kalınlığına göre değişir herkesin döngüsü ayrı bide kaçıncı gün embriyosu o önemli şimdilik bana 18.Gün transfer görünüyor dedi mesela blastosist benimki 5. Gün
Ona göre izin ayarlamam lazım kimseye de tüp bebek tedavisi demedik o yüzden zor oluyor gitmek 3. Gün embriyosu olacak benim

Ona göre izin ayarlamam lazım kimseye de tüp bebek tedavisi demedik o yüzden zor oluyor gitmek 3. Gün embriyosu olacak benim
Kalitesine göre ayırmışlardır belki bekle bakalım 3. Günde tutunan çok kişi var bizde aynı kimseye demedik uzak kalıyo bide hastane 1 saat git gel yapıyoruz hep

Evet dış gebelik riski filan azalıyormuş rahim dinlendirince o yüzden bir ya da iki afet bekleyip rahim kalınlığına göre transfer oluyor
Benim de öyle dinlendirdik şimdi transfere hazırlık yapıyoruz ilaçlarla devam %5-15 arası şansı arttırıyormuş dinlenmiş olması hem

Diyarbakır Bahçecide gittiğimde soracam niye daha çok dondurmamışlar diye
Canm ben de Diyarbakır bahçecide tedavi gördüm. Benim de 6 yumurtadan 3 tanesi döllendi 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu. Bir tanesi 5. güne bekletildi ama devam edemedi. Seninkini niye öyle yapmışlar anlamadım. Bu arada kontrole gittikten 4 gün sonra transferim yapıldı.

Canm ben de Diyarbakır bahçecide tedavi gördüm. Benim de 6 yumurtadan 3 tanesi döllendi 2 tane 3. Gün embriyosu donduruldu. Bir tanesi 5. güne bekletildi ama devam edemedi. Seninkini niye öyle yapmışlar anlamadım. Bu arada kontrole gittikten 4 gün sonra transferim yapıldı.
13. Gün mü kontrole gittin sende bilmiyorum ki niye öyle yapmışlar çok saçma yani yaptıkları sonucun ne oldu peki iyidir inşallah

İlk üç güne 11 yumurta geldi sadece bi tane donduruyorlar 10 tane ile devam vardır herhalde mantıklı bi açıklaması
Benim 3. Gün embriyomu bana sormadan söylemeden telef ettiler transfer edilebilir bir embriyoyken aynı merkezde satan çok bir açıklama yapacaklarını sanmıyorum

13. Gün mü kontrole gittin sende bilmiyorum ki niye öyle yapmışlar çok saçma yani yaptıkları sonucun ne oldu peki iyidir inşallah
Ben de 13. Gün gitmiştim canmm. Ben şuan beklemedeyim. İnşallahh hayırlı haberi cumartesi alacam. Bugün 8. gün

Benim 3. Gün embriyomu bana sormadan söylemeden telef ettiler transfer edilebilir bir embriyoyken aynı merkezde satan çok bir açıklama yapacaklarını sanmıyorum
Yapmak zorundalar ama yani neye güveniyorlar hadi ilk denemede tutmadı ne olacak hadi en baştan başla

Hayırlı haberler alırsın inşallah canım herhangi bi belirti var mı bel ağrısı gibi bide bana sadece estrofem başladılar senin de aynı mıydı
İnsallahhh canm. Hiçbir belirti yok ama belirti de aramıyorum zaten olacağı varsa hiç belirti olmayanlar da hamile kalmış. Ben sabah 2 akşam 2 tane kullandım. Bir de vitamin ilaçları tabi. Şuan beni zorlayan progestan. Kalçam morardı. Oturamıyorum üzerine

İnsallahhh canm. Hiçbir belirti yok ama belirti de aramıyorum zaten olacağı varsa hiç belirti olmayanlar da hamile kalmış. Ben sabah 2 akşam 2 tane kullandım. Bir de vitamin ilaçları tabi. Şuan beni zorlayan progestan. Kalçam morardı. Oturamıyorum üzerine
Umarım bu maddi manevi fiziki zorlanmaların karşılığı güzel olur hepimiz için

Canım progestn iğnenin acısını azaltmak için elde ısıtıp mümkün olduğunca yukarı vurdurmak gerekiyormuş.Ben kullanmadım ama kullananlar baya faydalı olduğunu söyledi dene istersen .

Back