- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
- Konu Sahibi p a t u l i
-
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsinYarın transferim var şans dileyin üç embriyonun üçü de devam ediyormuş transfere uygunlar diye bilgi aldım sadece yarın son yerleştirmeden önce daha detaylı bilgi alacağım henüz kalite ve hücre durumlarını bilmiyorumaz yumurtam ve embriyom olduğu için beşinci güne götürmek istemediler galiba ama çok da kaliteli olmayabilirler Yine Duruma göre beşinci güne götürebiliriz belki demişlerdi denemediklerine göre orta kalite diye tahmin diyorum
Ay canım çoğu gitmiş ama beklemek ne zor değil mi kolaylıklar diliyorum napıyorsun neler yaptın bu süreçte bize de yol göstersin biraz anlatır mısınbenim 5.günüm beklemedeyim ..
daha önce 5.gün çok iyi kalite olmadı benim .aynı anda transfere girdiğim 2.gün embriyosu olan arkadaşın ki tuttu tavsiyem güne ve kaliteye takılmayın ..olunca oluyor ... bol şans :)
Az kaldı canım güzel haberler gelecek bence bir sürü embriyon olacakYok canm doktorum bana haber vericekler ben senı arayacağım demişti bana verilen kağıttada öğleden sonra bilgi alabilirsiniz yazıyordu korkuyorm heyecanlıyımda ne durumdalar dıye
Hayırlı olsun size de heyecanlı sürece başlamışsınız umarım çok güzel giderMerhaba kızlarrr. Benim de ilk tüp bebiş denemem. İğnede 3. günüm. Cumartesi kontrol var.
Ne olacak ne bitecek transfer ne zaman olacak hiç bilmiyorum. Sizi takipteyim. Hepinizden güzel haberler alırız inşallah.
Çok teşekkür ederim. Hepimiz için bu süreç çok güzel gitsin sonu mutlu bitsin inşallah.Hayırlı olsun size de heyecanlı sürece başlamışsınız umarım çok güzel gider
İnşallah canmAz kaldı canım güzel haberler gelecek bence bir sürü embriyon olacak
7 si olgun çıkmış veee 7 side döllenmiş yarın kalitelerini görebilirim bugün sadece döllenme var mı dıye görebiliyorum yarın arayacağım 5.güne mi olacak 3.güne mi o zaman konusacağız dediAz kaldı canım güzel haberler gelecek bence bir sürü embriyon olacak
Harika bir sayı gözün aydın canım devamı da gelir inşallah7 si olgun çıkmış veee 7 side döllenmiş yarın kalitelerini görebilirim bugün sadece döllenme var mı dıye görebiliyorum yarın arayacağım 5.güne mi olacak 3.güne mi o zaman konusacağız dedi
İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın tedavilerimizin hayırlı sonuçlanmasını nasip etsin bol dua ve tevekkülHarika bir sayı gözün aydın canım devamı da gelir inşallah
Ay çok sevindim canım beşinci güne de ulaşırlar eminim ben7 si olgun çıkmış veee 7 side döllenmiş yarın kalitelerini görebilirim bugün sadece döllenme var mı dıye görebiliyoru yarın arayacağım 5.güne mi olacak 3.güne mi o zaman konusacağız dedi
İnşallah nasipte varsa yaşayıp göreceğizAy çok sevindim canım beşinci güne de ulaşırlar eminim ben
Nerde tedavi görüyorsun bu kadar kayıp normal değil gibime geliyor labaratuvar koşulları mı iyi değildi acaba.Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim ama sinir oldum onlara 26 yumurta toplandı 11 i döllendi 3. Güne gelen bi tane tek dondurup gerisiyle 5. Güne devam etmişler ve devam etmemiş diğerleri
Gerçekten insan sinir olmakta haklı genetik araştırma filan yaptırdınız mı?Merhaba kızlar bende rahim dinlendirmedeyim ama sinir oldum onlara 26 yumurta toplandı 11 i döllendi 3. Güne gelen bi tane tek dondurup gerisiyle 5. Güne devam etmişler ve devam etmemiş diğerleri
Diyarbakır Bahçecide gittiğimde soracam niye daha çok dondurmamışlar diyeNerde tedavi görüyorsun bu kadar kayıp normal değil gibime geliyor labaratuvar koşulları mı iyi değildi acaba.
Döllenme çok önemli bende hep korkmuştum ya olmazsa diye ama 11 döllenmiş yumurtadan çok ilginç bu kadar kalması inşallah bulunur çaresi sağsağlim alırsın bebişini kucağınaDiyarbakır Bahçecide gittiğimde soracam niye daha çok dondurmamışlar diye
Hayır ilk tüp bebek denemem en azından iki üç tane dondursalardı sonra gerisiyle devam etselerdi şimdi tek bir hakkım varGerçekten insan sinir olmakta haklı genetik araştırma filan yaptırdınız mı?
İnşallah tek umudum ilk denemede tutması yoksa gerçekten kötü olacak zaten gidince soracam niye sadece bi tane dondurdunuz diyeDöllenme çok önemli bende hep korkmuştum ya olmazsa diye ama 11 döllenmiş yumurtadan çok ilginç bu kadar kalması inşallah bulunur çaresi sağsağlim alırsın bebişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?