- Konu Sahibi p a t u l i
-
Hayırlısı olsun canım 1 tanesi bile olsa yeter inan ki inşallah güzel olur sonucunEmbriyolog aradı beni de beş toplanandan üç tanesine işlem yapmışlar diğerleri olgun değilmiş.döllenmiş üçü de şu an iyi görünüyorlar ama bölünme sayısına göre yarın ve öbür gün daha detaylı bilgi verebilirim dedi kalite durumu hakkında
Teşekkürler canım zaten rezerv azlığından tedavi oluyorum çok şükür en azından çıktı yumurta diye avunuyorum.sen hangi aşamadasınHayırlısı olsun canım 1 tanesi bile olsa yeter inan ki inşallah güzel olur sonucun
Canm ben de urfada yaşıyorum. Diyarbakırda bahçeci de yaptırdım. Bugün transferin 7. günü. Oraya gidelirsininşallah başlayacağım canım ama dr a karar veremedim DİYARBAKIRDA YAŞIYORUM KAYSERİLİYİM ACABA NERDE YAPTIRSAM ? BANA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI ? ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN. İNŞAALLAH :)
Yine iyi toplanmış 5 tane bence hiç sıkma canını . Ben transfere hazırlanıyorum dinlenmedeydim nihayet ilk transferim olucak :)Teşekkürler canım zaten rezerv azlığından tedavi oluyorum çok şükür en azından çıktı yumurta diye avunuyorum.sen hangi aşamadasın
Hadi inşallah kuzum dondurulmuşların var ne güzel o zaman:) tek mi çift embriyo mu konacak transferin ne zamanYine iyi toplanmış 5 tane bence hiç sıkma canını . Ben transfere hazırlanıyorum dinlenmedeydim nihayet ilk transferim olucak :)
Canim sakin uzulme benden 25 yumurta toplandi fazla oldugu icin bu aya kaldi 12si normal saglam cikti 9u embrio oldu her gun ariyorum henuz bi bilgi yok diyib kapatiyorlar yarin kesinlesecek kaci donduruldu diye yani demem o ki 25 tanesinden bile kacinin kaldigini dusunmekten sabahlara kadar uyuyamaz oldum, keske 10 olsaydi ama saglikli kaliteli olsaydi onemli olan say digil kalitedir :)Haklısın kuzum ,benim çok mutsuz halimi görünce de doktorum kızdı baya böyle yaparsan olacağı varsa da olmaz diyetek embriyo yeterli olması için inşallah embriyologdan haber beklemek bu kadar zorsa gebelik testi beklemeyi düşünemiyorum şu an ama onun heyecanı da güzel.embriyo oluşsun karnımda olduğunu tutunmaya çalıştığını hissetmek bile güzeldir eminim...
Güzel yumurta toplandı ondan dondurmak istediler zaten ohss riski de vardı şükür olmadım ilk deneme olduğu için 1 diyo illa doktor bende iki istiyorum aslında ayın 2sinde randevu o zaman gün vericek transfer için rahim kalınlığına göre sanırımHadi inşallah kuzum dondurulmuşların var ne güzel o zaman:) tek mi çift embriyo mu konacak transferin ne zaman
Senin de çok toplanmış canım maşallah benim de 23 toplandı 20si olgun çıktı 15i döllendi 5. Güne gelen a kalite 5 tanesi donduruldu. O beklemek çok korkutuyo insanın hiç döllenmezler diye korkmuştum bende sonra tutuncak mı telaşı hep ayrı bi stres yaşıyoruz zor ama inşallah gülcek yüzlerimizCanim sakin uzulme benden 25 yumurta toplandi fazla oldugu icin bu aya kaldi 12si normal saglam cikti 9u embrio oldu her gun ariyorum henuz bi bilgi yok diyib kapatiyorlar yarin kesinlesecek kaci donduruldu diye yani demem o ki 25 tanesinden bile kacinin kaldigini dusunmekten sabahlara kadar uyuyamaz oldum, keske 10 olsaydi ama saglikli kaliteli olsaydi onemli olan say digil kalitedir :)
Keşke benim de bu kadar çıksa illa ki döllenir o zaman kaliteli çıkardı. şimdi üç tanesi kaliteli mi üçüncü güne gelecek mi gelse beşinci güne bekletsen azıcık ya hepsi ulaşamazsa vs stresten ölcem galibaSenin de çok toplanmış canım maşallah benim de 23 toplandı 20si olgun çıktı 15i döllendi 5. Güne gelen a kalite 5 tanesi donduruldu. O beklemek çok korkutuyo insanın hiç döllenmezler diye korkmuştum bende sonra tutuncak mı telaşı hep ayrı bi stres yaşıyoruz zor ama inşallah gülcek yüzlerimiz
Evet çok korkutuyor ama maşallah üç dört transferlik kadar a kaliteniz olmuş illa tutacaktır hiç merak etmeyinSenin de çok toplanmış canım maşallah benim de 23 toplandı 20si olgun çıktı 15i döllendi 5. Güne gelen a kalite 5 tanesi donduruldu. O beklemek çok korkutuyo insanın hiç döllenmezler diye korkmuştum bende sonra tutuncak mı telaşı hep ayrı bi stres yaşıyoruz zor ama inşallah gülcek yüzlerimiz
Fazlası azı önemli değil ki bi tanesi yeter kalitesiz embriyo bile sana tutunabilir bence bu vücutla alakalı bide her dönem yumurtlama değişebilir her seferinde az çıkcağını hiç düşünme kendini sakinleştir hep ki tutunsun iyice bebişin inşallahKeşke benim de bu kadar çıksa illa ki döllenir o zaman kaliteli çıkardı. şimdi üç tanesi kaliteli mi üçüncü güne gelecek mi gelse beşinci güne bekletsen azıcık ya hepsi ulaşamazsa vs stresten ölcem galibaİnşallahlar bu günlerin karşılığını alırız
Çok korkuyorum inan ki elimizde değil de ilk deneme tek embriyo şansım çok düşük bence o yüzden. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırızEvet çok korkutuyor ama maşallah üç dört transferlik kadar a kaliteniz olmuş illa tutacaktır hiç merak etmeyin
Canım hepimizin ilk denemesi.ilk deneme olmasının ekstra bir anlamı yok ki hiç merak etme kaliteli embriyoların olabilecek en iyi durumdasın umudunu kaybetme hiçÇok korkuyorum inan ki elimizde değil de ilk deneme tek embriyo şansım çok düşük bence o yüzden. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
İnşallah canım çok az kaldı sonuna geldik haberleri de alsak bi güzel güzelCanım hepimizin ilk denemesi.ilk deneme olmasının ekstra bir anlamı yok ki hiç merak etme kaliteli embriyoların olabilecek en iyi durumdasın umudunu kaybetme hiç
Ben hiç anestezi almamştm daha önce o yuzden o nasıl onu merak ediyordum nasıl oluyor diyeOpudan korkmayın hiç kızlar gayet kolay bi işlem inşallah bol yumurtalarınız olsun
Moral bozmak yok canm insanlarda 2 yumurta cıkıp 1i döllenip ondan bebek sahıbı oluyorlar rabbim buyukEmbriyolog aradı beni de beş toplanandan üç tanesine işlem yapmışlar diğerleri olgun değilmiş.döllenmiş üçü de şu an iyi görünüyorlar ama bölünme sayısına göre yarın ve öbür gün daha detaylı bilgi verebilirim dedi kalite durumu hakkında
Bende hiç almamıştım cnm bide hala daha muayenede bile kasılıyorum ona rağmen çok rahat geçmişti zaten en zorlu kısım da bu bence transferin denemesini yapmıştık ondan pek korkmuyorumBen hiç anestezi almamştm daha önce o yuzden o nasıl onu merak ediyordum nasıl oluyor diyeyoksa alet edevatlar korkutmuyordu bayılmaktan korkuyrdm kolaymş
Insallah canim peki sonic bellimi transfer oldumu?Senin de çok toplanmış canım maşallah benim de 23 toplandı 20si olgun çıktı 15i döllendi 5. Güne gelen a kalite 5 tanesi donduruldu. O beklemek çok korkutuyo insanın hiç döllenmezler diye korkmuştum bende sonra tutuncak mı telaşı hep ayrı bi stres yaşıyoruz zor ama inşallah gülcek yüzlerimiz
Stres yapma lütfen hiç bir şey bitmiş değil transferin gerçekleştiğinde vücuduna nıye stres yaptın dıye üzülürsünKeşke benim de bu kadar çıksa illa ki döllenir o zaman kaliteli çıkardı. şimdi üç tanesi kaliteli mi üçüncü güne gelecek mi gelse beşinci güne bekletsen azıcık ya hepsi ulaşamazsa vs stresten ölcem galibaİnşallahlar bu günlerin karşılığını alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?